combe80 je napisao/la:Eto combicu fino ja kazem tosk nam se namjesta ha ja... nema bez jare u savezu nista ba

combe80 je napisao/la:Eto combicu fino ja kazem tosk nam se namjesta ha ja... nema bez jare u savezu nista ba
combe80 je napisao/la:Stima nam se tosk jaranike.... tooooooooo.... ideeeemoooooooooo
Ti racunas precku ko priliku, a nakon odbijene od precke ste poveli. Da nije bila precka bas bi 2 gola zabili u jednom napadu?HeliosIzDomzala je napisao/la:Nadam se da se šalis. Pored dva gola, izlazak Mace 1 na 1 s golmanom i odbrana golmana, Žižo 1na1 s golmanom puca preko gola. Škrijelj dvije dobre prilike, izostala smirenost..precka Rastoke..da ne računamo poluprilike. S druge strane Zvijezda bez suta u okvir gola, Bošnjak nije intervenisao. Il nisi objektivan il nismo istu utakmicu gledali.SMR187 je napisao/la:Civa i Adzem takodjer gledali tekmu danas. Sa tribina mozes sastavit troduplo bolju ekipu od ove sto je danas izasla.
Mada ne bih se bas slozio da su nas toliko razvalili koliko vi pricate, ali dobro svako ima svoje vidjenje utakmice.
Po onom sto sam vidio, vecinski posjed se mijenjao po nekim periodima, nekih zicera nismo imali ni mi ni oni. Ljudi su jednostavno svoje sanse iskoristili, bili puno organizovaniji u napadima i odbrani. Na kraju sve govori statistika, imali su oko 8,9 kornera i iz skoro svakog pravili opasnost, mi imali 3 kornera za citavu tekmu a mali Meha svaki prebacio na drugu korner zastavicu. Iz jednog takvog smo i primili drugi gol.![]()
Ne znam. Neka kaže neko treći iz Gradačca ko ti složit ću se. Ne znam do koga je i do čega vaša ekipa tri pasa četvrti ako napravi ovacije dobije od vaših navijača..ljudi se sami ismijavali. I ono par polusansi što ste imali izbij iz odbrane pa sta bude..I dalje tvrdim da šut u okvir nije bio ni jedan..bile dvije intervencije kad se golman povrijedio i još jednom prije intervenisao..Ne možeš za one prilike govorit oci u oci i na kraju ni šut nije bio..Mi smo takvih onda deset imali jer nije bilo mirnoce u završnici ..pozdrav sve najboljeSMR187 je napisao/la:Ti racunas precku ko priliku, a nakon odbijene od precke ste poveli. Da nije bila precka bas bi 2 gola zabili u jednom napadu?HeliosIzDomzala je napisao/la:Nadam se da se šalis. Pored dva gola, izlazak Mace 1 na 1 s golmanom i odbrana golmana, Žižo 1na1 s golmanom puca preko gola. Škrijelj dvije dobre prilike, izostala smirenost..precka Rastoke..da ne računamo poluprilike. S druge strane Zvijezda bez suta u okvir gola, Bošnjak nije intervenisao. Il nisi objektivan il nismo istu utakmicu gledali.SMR187 je napisao/la:Civa i Adzem takodjer gledali tekmu danas. Sa tribina mozes sastavit troduplo bolju ekipu od ove sto je danas izasla.
Mada ne bih se bas slozio da su nas toliko razvalili koliko vi pricate, ali dobro svako ima svoje vidjenje utakmice.
Po onom sto sam vidio, vecinski posjed se mijenjao po nekim periodima, nekih zicera nismo imali ni mi ni oni. Ljudi su jednostavno svoje sanse iskoristili, bili puno organizovaniji u napadima i odbrani. Na kraju sve govori statistika, imali su oko 8,9 kornera i iz skoro svakog pravili opasnost, mi imali 3 kornera za citavu tekmu a mali Meha svaki prebacio na drugu korner zastavicu. Iz jednog takvog smo i primili drugi gol.![]()
![]()
Jel Zvijezda ikako igrala danas, il su se igraci Toska medjusobno podijelili pa samo vi imali prilike
Saric dva puta i Sarkanovic jednom oci u oci s vasim golmanom. Od toga dvije prilike dok su na vasoj strani igrali, tako da se i ja pitam jesmo li gledali istu utakmicu
Mislim, ja kao i svaki navijac, trazim pozitive u nasem nastupu iako ih je malo bilo. Slazemo se da ste bili bolji i zasluzeno pobijedili. Ne slazemo se u tome da je tosk dominirao citavu utakmicu jer je bilo trenutaka kada su nasi napadali i drzali posjed. Mozemo sjest na kafu i pogledat snimak utakmice pa razglabat o tome, ovako nema apsolutno smisla jer ima vise faktora koji uticu na generalnu sliku o utakmici kad je gledas uzivo.
Ajd neseri prva pobjeda od 5 utakmica i corava pilka zrno ubode.idi veseli se pobjedi i pusti nas na miru..HeliosIzDomzala je napisao/la:crvenobijeli je napisao/la:Zvanicno 27 februar tosk-zvijezda![]()
salgija radi dobar posao da nas gurne u finale
![]()
![]()
HeliosIzDomzala je napisao/la:
Gdje mene nadje, ali nema veze ajd kad su veći troškovi od prihoda onda logično zatvoriš i kreneš drugim biznisom.josipmusa2 je napisao/la:Propade Zvezda ko piskin internet klub
Svidja mi se tvoja reakcija na ložu, Još ako priznaš da si pogriješio s omalovažavanjem Veleža i pričom o lomljenju nogu možemo si pružiti ruku pomirenja što se mene tičespiska je napisao/la:Gdje mene nadje, ali nema veze ajd kad su veći troškovi od prihoda onda logično zatvoriš i kreneš drugim biznisom.josipmusa2 je napisao/la:Propade Zvezda ko piskin internet klub
Josipmusa2 gospodski nema sta...josipmusa2 je napisao/la:Svidja mi se tvoja reakcija na ložu, Još ako priznaš da si pogriješio s omalovažavanjem Veleža i pričom o lomljenju nogu možemo si pružiti ruku pomirenja što se mene tičespiska je napisao/la:Gdje mene nadje, ali nema veze ajd kad su veći troškovi od prihoda onda logično zatvoriš i kreneš drugim biznisom.josipmusa2 je napisao/la:Propade Zvezda ko piskin internet klub
Jarane noge možemo vam polomit jedino da umjesto ovih curica sto su doveli dodju igrati specijalni policajci ili navijači, i. Bit ću zadovoljan ako nam date samo 7 komada jer ovi si odron. Sad Nek uzmu podvuku crtu i mene je nervirao Budo al realno jarane on sakat bolji je od ovoj pokemona! Popović, Brckaloc i Jacimovic su nenadoknadiv gubitak. Čak je realno i onaj Ilic Maradona za ove igrače! Al sta ću ja mi nećemo husu k. Hoće sloga, mi nećemo Facu, nećemo doljancicA, sve su to igračima za ove dole Maradona daj boze samo na borbu na fajt sabrat 15 bodova al daj boze ovi protiv tesanja se ne smiju pobiti sta ćeš sine kad ti dodje Orašje sa sudijama??? Pokemon se žali da nije imao utakmica pa druže nisi bio sposoban naći protivnika koliko hoćeš mogao si igrati po selima u Posavini nigdje snijega zadnjih 15 dana svaki drugi dan utakmicu! Al lakše je se vadit, publika će aplaudirati al prvi kiks kući ode ti jarane moj jer previše si sebi dao za pravo!josipmusa2 je napisao/la:Svidja mi se tvoja reakcija na ložu, Još ako priznaš da si pogriješio s omalovažavanjem Veleža i pričom o lomljenju nogu možemo si pružiti ruku pomirenja što se mene tičespiska je napisao/la:Gdje mene nadje, ali nema veze ajd kad su veći troškovi od prihoda onda logično zatvoriš i kreneš drugim biznisom.josipmusa2 je napisao/la:Propade Zvezda ko piskin internet klub
Upravo takocombe je napisao/la:Mi kad smo docekali da nam Šaldo vodi jednu od glavnih rijeci u klubu onda znas koliko je sati. Mi smo trenutno sanduk u koji jos samo eksere treba udariti i zatrpat.
Na zadnjoj skupstini taj je prvi smijenjencombe je napisao/la:Mi kad smo docekali da nam Šaldo vodi jednu od glavnih rijeci u klubu onda znas koliko je sati. Mi smo trenutno sanduk u koji jos samo eksere treba udariti i zatrpat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.