FK Slavija
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Re: FK Slavija
& ? - & ?
(1:0)
$- 25 000
(1:0)
$- 25 000
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
Sa 3 parole objasnite par(2) stvari?!Teodosic Milos je napisao/la:Manijacima smo objasnili u 3 parole par stvari

-
- Kontakt:
$ % ? " ? ' " се " ¥ "...% ' је ? " $ $ " не " " $ не $ % ? !!! ? & ? је ...prigoda je napisao/la:Nije kuja okotila vuka.....
....ali zato jeste sokola, i to više njih!

? нас је - ? ' говна !!!
Ultra,hool,mega,giga lukavica. Ne volim ti ja plavu boju nikako. Nego mi vi smiješni, fol navijači. Nek su skretničari izgubili ali vi ni u bajkama se ne možete porediti s manijacima a još manje nekome šukati. Hajd zdravo!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
- Daj gol Picula
- Kontakt:
Mnogo snova nestalo jeeeUltra_Lukavica je napisao/la:$ % ? " ? ' " се " ¥ "...% ' је ? " $ $ " не " " $ не $ % ? !!! ? & ? је ...prigoda je napisao/la:Nije kuja okotila vuka.....

Ova parola,jbt jel' to ona scena iz Slozne Brace?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
A koje su boje Slavije?Daj gol Picula je napisao/la:Mnogo snova nestalo jeeeUltra_Lukavica je napisao/la:$ % ? " ? ' " се " ¥ "...% ' је ? " $ $ " не " " $ не $ % ? !!! ? & ? је ...prigoda je napisao/la:Nije kuja okotila vuka.....

- Daj gol Picula
- Kontakt:
Mnogo snova nestalo jeee
[/quote]
A koje su boje Slavije?
[/quote]
Pa iste ali ...
Zna se kome je posveceno 

A koje su boje Slavije?

Pa iste ali ...

Haj' ima proljeće "Ćeraćemo se još" 

mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
- Daj gol Picula
- Kontakt:
A vrijeme extra bilo pihhhhKrvotok je napisao/la:Haj' ima proljeće "Ćeraćemo se još"

-
- Kontakt:
Ćeraćemo se prijatelju ćeraćemoKrvotok je napisao/la:Haj' ima proljeće "Ćeraćemo se još"

? нас је - ? ' говна !!!
Cerat cemo se naravno ...ali mi imamo zadatak da se prvo poceramo sa ovom upravom koja nas namjerno gura u kanal ????? E neces poceracemo se i cerali smo se i sa jacim i gorim pa smo ih nacerali a i vas cemo !!!!!!!!
- Daj gol Picula
- Kontakt:
0:1 na Policama ...Nećemo valjda opet prokockat' 

1:28
[youtube][/youtube]
prva ljubav zaborava nema

[youtube][/youtube]
prva ljubav zaborava nema

nele makar nije zaboravio za koji klub mu srce kuca!!! ZELJO!!!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Evo Nestorovic igra prvu za Vosu protiv OFK-a,rekao sam ja vama da bi vam on bio dobro pojacanje,ali eto kratko se zadrzao.
Znam da je dobra skola nije dzaba sa Interom saradjivala.
Mislim da je i momak iz ovih sada juniora trebao kod nas na probu doci,ne znam sta je bilo.

Mislim da je i momak iz ovih sada juniora trebao kod nas na probu doci,ne znam sta je bilo.

Ti si neki mnogo dobro obavjesten kad je Slavija u pitanju ? Kako mislis skola "prije dobro radila" ,ako me pamcenje sluzi samo ove godine iz juniora igra 1991 godiste petorica igraca ,valjda znaci da sad radi dobro .Samo sto za neke iz uprave to nije dobro , ako ne das njemu kako ces uzeti sebi ??!!!! Jer ovi nasi ne vrijede nista ,ili su glupi pa ne znaju traziti ??? A poznato je svima da smo samo na Kokotu i Kosoricu dobili 200 hilj. eura ,e posto su te pare zaradili nasi igraci morali smo ih dati Spalevicima ,Vucinama ,Arsenijevicima...i mnogim drugim .To je kazu novi recept za pravljenje domacih igraca ??? Pravo nema sta ,bravo uprava ,samo da neko ne ukrade ovu nasu inovaciju !!! Nije mi jasno to sa kladionicom ??? Neces mi reci da mi namjestamo rezultate za kladionicu ???? Ma gdje bi mi to ??? Lupas brate pravo!!!
Daj istamburajte nešto za svoj klub, nije ovo prozivka radi navijačke scene govorim, imate metar bendova u IS koji to mogu za džabaka napraviti, neka ima rivaliteta i u tome. Ne treba vam birtija, ritam nereda, 357 i sl.
-
- Kontakt:
Izgleda da Regoje neigra danas u Slavije.Može li iko potvrditi ovu informaciju sa početne stranice?Dosta je bitan u igri Slavije.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.