FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sekula
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sekula » 24 okt 2010, 10:16

zlaja-73TM87 je napisao/la:Upravo me je jaran,inače pitar u duši,pozvao na jutarnju kafu.U toku dogovora za kafu,pitam ga šta i kako ON konta danas,hoče li na tekmu ili ispred malih ekrana?"Drug moj ne znam koji to navijači Nas predstavljaju i odlučuju u MOJE ime,hoču li JA ili neču doči na Grbavicu!Pokušat ću kupiti kartu za dio sjevera koji je određen za Nas,ako ništa odoh na istok"!-kaže meni moj jaran i komšija,a kasnije na kafi,vidjet ću ostale detalje.
Na kraju krajeva,garantujem Vam da nije jedini,koji tako razmišlja,te će na GRBAVICI ipak biti pitara,a i neka ih.
POZDRAV SVIM MANIJACIMA i LJUBITELJIMA F.K. ŽELJEZNIČARA.
JER SI JEDAN JEDINI,JER SI NEPOBJEDIVI,Ž E LJ O MOJA LJUBAVI!
Naravno da ce biti normalnih ljudi.....ima dosta onih koji razmisljaju svojom glavom i ne dopustaju da ih kojekakvi stocari i ovnovi tako lako navuku..... ;)
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 24 okt 2010, 10:19

Old_Town je napisao/la:
mamaSmurf je napisao/la:Biće bolji od prošlog derbija.Na ovom će biti makar navijači jednog tima.
A bice sine tebi bolje, jer neznas sta je miris derby-a,o tome se prica sedmicama prije, da bi neki "Gosp" koji je u Saraj'vo dosao iz zaseoka Zenice mogao da kvari ono sto se stvaralo i o cemu se pricalo 70-ak god prije !
Vidi se da su vecina raje doslje iz raznih krajeva Bosne,zeljni Sarajeva(kao grada),pa neznaju sta je to Derby ! :?
Eh, da su sve Sarajlije tako pismene kao ti.....

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 24 okt 2010, 10:21

ojjj ne mogu izdrzat roknut cu se aminemi.... :D :D :D

munja.ba
Kontakt:

Post Postao/la munja.ba » 24 okt 2010, 10:22

sekula je napisao/la:
Old_Town je napisao/la:
mamaSmurf je napisao/la:Biće bolji od prošlog derbija.Na ovom će biti makar navijači jednog tima.
A bice sine tebi bolje, jer neznas sta je miris derby-a,o tome se prica sedmicama prije, da bi neki "Gosp" koji je u Saraj'vo dosao iz zaseoka Zenice mogao da kvari ono sto se stvaralo i o cemu se pricalo 70-ak god prije !
Vidi se da su vecina raje doslje iz raznih krajeva Bosne,zeljni Sarajeva(kao grada),pa neznaju sta je to Derby ! :?
mislio je na vaseg predsjednika zuju

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 24 okt 2010, 10:25

Krvotok je napisao/la:
Old_Town je napisao/la:Pa vise nije fazon karta, mi smo davali i po 15KM i po 20KM na Grbavici i dolazili smo !
Fazon je bezbjednost aloo,ocete li novi Haysel da napravite sa nama ! To vam je i cilj,aaa?
Pa kako se odnosite prema gostima i bezbjednosti vidjelo se nedavno u tekmi sa Borcem, a vidjelo se kako to izgleda na Grbavici. Ne čudi što Bleya pita za hitnu, ne laje ker zbog sela već zbog sebe.
A u vezi onog projekta 2010-2014 što si postavio, moj buraz takve piše dva do tri sedmično, samo zamjeni ime firme u zaglavlju i proda dalje, a nije izmišljao toplu vodu već pođonio kao i taj vaš plan što je pođonjen uz minimalne izmjene u jeziku i imenima pojmova, tako da hebeš planove kad nemaš s kim raditi.
Druga stvar, te fore sa pritiscima po osnovu navijača je fazon koji neće proći na Grbavici, u slučaju nepovoljnog rezultata za Sarajevo, tu su "spontani"neredi hordi, te prebacivanje odgovornosti za propust na organizatora susreta, znači Željezničar, čime bi mi bili kažnjeni, pa sve do lobiranja, koje se pokazalo uspješno, da se susret ponovi i poništi postignuti rezultat. E jbg, nema, a nema ni janjetine :D
Pa znas da su oni navikli na ponistavanja utakmica, ponavljanja isl.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 24 okt 2010, 10:38

Seyo_TM je napisao/la:ONO nije retardirano, ONO je malo retardirano...
Bojkotovati derbi, dati 2KM za parking, dati 1KM za vodu, otici kod torabija i biti dirkan, dati 3KM bljakicu i diviti se cudu od led ekrana..neprocjenjivo...za sve ostalo, tu je torpedo...

tipicna politika papaka...dodju u tvoj grad i odredjuju sta ce raditi i kako se ponasati (za ove malo retardirane, ovo je metafora bila)
Seyo ba, nemoj koristiti ove strane rijeci, ne znaju oni sta je metafora.....mislice da nekome nesto psujes.....

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 24 okt 2010, 10:38

nadam se punoj grbavici, kao protiv borca na proljece i pobjedi od 2-3 razlike... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 24 okt 2010, 10:45

Sretno vam danas rasturite pitare (repriza 5. kolo 8:0 mozete jos dva da zaokruzite na cener )hahha... :mrgreen:

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 24 okt 2010, 10:47

slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 24 okt 2010, 10:48

munja.ba je napisao/la:
sekula je napisao/la:
Old_Town je napisao/la: A bice sine tebi bolje, jer neznas sta je miris derby-a,o tome se prica sedmicama prije, da bi neki "Gosp" koji je u Saraj'vo dosao iz zaseoka Zenice mogao da kvari ono sto se stvaralo i o cemu se pricalo 70-ak god prije !
mislio je na vaseg predsjednika zuju
A posto ti ocigledno ne znas na sta sam ja mislio, ne znam ima li smisla da ti pojasnim?!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 24 okt 2010, 10:49

FKR_ajla_TZ je napisao/la:Sretno vam danas rasturite pitare (repriza 5. kolo 8:0 mozete jos dva da zaokruzite na cener )hahha... :mrgreen:
Pa red je da im uvalimo deset golova, buduci da su 9 vec primili i to od nas.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Čak Noris

Post Postao/la Čak Noris » 24 okt 2010, 10:57

Ja sam iz Zavidovića i navijam za Zelju,nerijetko odem i na utakmicu.Al mi nije jasno ko ima vise navijaca u Sarajevu???

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 24 okt 2010, 11:01

NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!!
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 24 okt 2010, 11:07

Čak Noris je napisao/la:Ja sam iz Zavidovića i navijam za Zelju,nerijetko odem i na utakmicu.Al mi nije jasno ko ima vise navijaca u Sarajevu???
zar nije ocigledno????? pa Zeljo normala... kakvo je to pitanje :?: :?: :?: :?: :?:
danas 2-0 ladno... zaba, visca... :roll: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 24 okt 2010, 11:09

Evo prilog za emitovanje na LED-u u polvremenu:

[youtube][/youtube]

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 24 okt 2010, 11:18

Čak Noris je napisao/la:Ja sam iz Zavidovića i navijam za Zelju,nerijetko odem i na utakmicu.Al mi nije jasno ko ima vise navijaca u Sarajevu???
Evo da ti ja pokusam pojasniti, tj.navesti primjere pa ti sam zakljuci.......
Igra se derbi na grbavici, od ukupnog broja gledalaca, znaci nekih 10000 bude 3-3500 navijaca Sarajeva, znaci ostatak je navijaci Nkz....
Igra se derbi na Kosevu, od ukupnog broja gledalaca, znaci nekih 20000 bude onih istih cca 6500 navijaca Nkz (kao i na grbavici), a ostatak navijaca Sarajeva.....
Sada prosudi sam, racunica je jednostavna ;)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

spajz
Kontakt:

Post Postao/la spajz » 24 okt 2010, 11:21

Gigant je napisao/la:
Igra se derbi na grbavici, od ukupnog broja gledalaca, znaci nekih 10000 bude 3-3500 navijaca Sarajeva, znaci ostatak je navijaci Nkz....
Igra se derbi na Kosevu, od ukupnog broja gledalaca, znaci nekih 20000 bude onih istih cca 6500 navijaca Nkz (kao i na grbavici), a ostatak navijaca Sarajeva.....
ja se ne sjecam kad je zadnji put bilo 26.500 hiljada navijaca na derbiju

vazda
Kontakt:

Post Postao/la vazda » 24 okt 2010, 11:23

Zeljo ce da dobije jos jedan,loalni derby.
Vratimo se putem stare slave,igrajte Srcem za svete boje Plave !

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 24 okt 2010, 11:23

Gigant je napisao/la:
hahaha sto me nasmija

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 24 okt 2010, 11:23

spajz je napisao/la: ja se ne sjecam kad je zadnji put bilo 26.500 hiljada navijaca na derbiju
Idi odmori malo, preforsirao si ;)......ko je spomenuo 26500, rekao sam 20000 od toga 6500.......
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.