NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
**** ti klub i upravu gdje ne mogu sacuvat kostur ekipe...dzaba pojedincima dole sto se bore da bar finansije poprave kada je ostalo sve cista nula...
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Razocaran sam do bola i nisam dobro tako da necu vise pisat sigurno do boljih dana... citamo se... veliki pozdrav svima jarani...
Pare od opstine usmijerit u rukomet i da gledamo najjace ekipe u Gradaccu kako se borimo sa njima prsa u prsa, da se nadamo za izlazak na euro...da se stvorije sportski duh u gradu...ovo trenutno je patnja i bacanje para...ako nece ulozit u rukomet bolje da pojacaju stipendije dijeci ratnih boraca...bar se zna da su pare otisle gdje treba
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
-
- Kontakt:
Na svim segmentima sportske igre zakazali, katastrofa najveca u zadnji 20 godina
Tosk nas uzeo na uigranost. Zasluzeno su pobijedili bez daljnjeg, ali da su nas potpuno nadigrali, nisu. Nama je se nadat da ce to sve bolje izgledat kad budu igrali ovi sto nisu imali pravo nastupa.
Cestitke upravi, ovo je mozda najgore isposlovana polusezona otkad pratim Zvijezdu.
Onaj iz Krupe i Kurtalic su zalutali u fudbal. Janjic je isto bio los u prvom, ali u drugom je pokazao da se moze koliko toliko racunat na njega. Saric los, ali mislim opravdano s obzirom da je nedovoljno oporavljen i eto izgleda da je obnovio povredu
Sretno Tosku u polufinalu, odradili su ono po sta su dosli i tjt. Nada je postojala, ali nije vise bilo ni za ocekivat sa desetkovanom i jos neuigranom ekipom.
Cestitke upravi, ovo je mozda najgore isposlovana polusezona otkad pratim Zvijezdu.
Onaj iz Krupe i Kurtalic su zalutali u fudbal. Janjic je isto bio los u prvom, ali u drugom je pokazao da se moze koliko toliko racunat na njega. Saric los, ali mislim opravdano s obzirom da je nedovoljno oporavljen i eto izgleda da je obnovio povredu
Sretno Tosku u polufinalu, odradili su ono po sta su dosli i tjt. Nada je postojala, ali nije vise bilo ni za ocekivat sa desetkovanom i jos neuigranom ekipom.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Taj iz Krupe nije ni igrao i ne znam sta si gledao. Ljudi su nas razbili ko beba zvecku. Imali smo jednu spacnu sansu krajem prvog poluvremena. Mi puno bolji prema naprijed ne mozemo bit. Vratice nam se dva beka i golman. Ostalo je ista talasika ko i ovi sto su igrali.
Ubjedljivo najgora Zvijezda koju pamtim a pratim nekih 35 godina.
Probat izgurat sezonu da se ne ispadne i pod hitno rez. Ovi ljudi koji se vrte oko kluba tu vise ne smiju bit pocev od uprave, trenera do velike vecine igraca. Klub vode ljudi koji su i iz svojih seoskih klubova istjerani.
Cestitke TOSK-u na vise nego zasluzenoj pobjedi.
Probat izgurat sezonu da se ne ispadne i pod hitno rez. Ovi ljudi koji se vrte oko kluba tu vise ne smiju bit pocev od uprave, trenera do velike vecine igraca. Klub vode ljudi koji su i iz svojih seoskih klubova istjerani.
Idemo opet u krug,izgubit cemo i od Orasja,onda slijedi otkaz Miletu i opet raspustanje igraca,bravo,bravo upravo,ko hoce da se kladi da necemo zadrzat maksimalno 4 igraca sa sljedecu sezonu,zar mogu ljudi nesto sjebat ovoliko da ti omrzne fudbal vise
-
- Kontakt:
Brckalic i faca danas na banji doktori za kurtalica janjica drakulu itd.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Treba u zatvor poslat one koji su ih istjerali...crvenobijeli je napisao/la:Brckalic i faca danas na banji doktori za kurtalica janjica drakulu itd.
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ja sam vam reko navaljano talasika u klub, dovedena bez potrebe dvojica iz Slobode da se kale ovdje, umjesto da polako kalis svoje juniore, broj 14,broj 8 promasaji, mislim i stoper onaj novi da je ne spreman doso, ne moze pratit protivnicke igrace.
Pa haj nije ni bitno ko je i kako se zove. Mislio sam na 8 sto je igrala u spicu, pa kasnije na krilu.combe je napisao/la:Taj iz Krupe nije ni igrao i ne znam sta si gledao. Ljudi su nas razbili ko beba zvecku. Imali smo jednu spacnu sansu krajem prvog poluvremena. Mi puno bolji prema naprijed ne mozemo bit. Vratice nam se dva beka i golman. Ostalo je ista talasika ko i ovi sto su igrali.
Zadnja izmjena: SMR187, dana/u 27 feb 2019, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
VucicSMR187 je napisao/la:Ko je ona 8 sto je igrala u spicu, pa kasnije na krilu. Na njega sam misliocombe je napisao/la:Taj iz Krupe nije ni igrao i ne znam sta si gledao. Ljudi su nas razbili ko beba zvecku. Imali smo jednu spacnu sansu krajem prvog poluvremena. Mi puno bolji prema naprijed ne mozemo bit. Vratice nam se dva beka i golman. Ostalo je ista talasika ko i ovi sto su igrali.
Eto pardon, Vucic je taraba, nije onaj iz Krupe 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Nisi ti nista pogrijesio. Taj iz Krupe je mozda i gori od ovog. Zadnji go u kadetima zabio. Nemamo sta sami sebe lagat najgora Zvijezda zadnjih 15-20 godina sigurno. I krivi su podjednako i uprava i trener i igraci. Sve marsnut u 3 lijepe materine pocev od grickalica, matorog Laze do ovih tzv.igraca. Sto neko napisa danas Faca i Enes na tribinama. Oni su Gatuso i Ronaldino u jednom za ove antitalente.
Civa i Adzem takodjer gledali tekmu danas. Sa tribina mozes sastavit troduplo bolju ekipu od ove sto je danas izasla.
Mada ne bih se bas slozio da su nas toliko razvalili koliko vi pricate, ali dobro svako ima svoje vidjenje utakmice.
Po onom sto sam vidio, vecinski posjed se mijenjao po nekim periodima, nekih zicera nismo imali ni mi ni oni. Ljudi su jednostavno svoje sanse iskoristili, bili puno organizovaniji u napadima i odbrani. Na kraju sve govori statistika, imali su oko 8,9 kornera i iz skoro svakog pravili opasnost, mi imali 3 kornera za citavu tekmu a mali Meha svaki prebacio na drugu korner zastavicu. Iz jednog takvog smo i primili drugi gol.
Mada ne bih se bas slozio da su nas toliko razvalili koliko vi pricate, ali dobro svako ima svoje vidjenje utakmice.
Po onom sto sam vidio, vecinski posjed se mijenjao po nekim periodima, nekih zicera nismo imali ni mi ni oni. Ljudi su jednostavno svoje sanse iskoristili, bili puno organizovaniji u napadima i odbrani. Na kraju sve govori statistika, imali su oko 8,9 kornera i iz skoro svakog pravili opasnost, mi imali 3 kornera za citavu tekmu a mali Meha svaki prebacio na drugu korner zastavicu. Iz jednog takvog smo i primili drugi gol.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
zomir je napisao/la:Ti si druze odron teski da ista vrijedis ne bi piso po forumu, nego bi uzimo pare ko svi levatori, zvani menadzeriDominantan je napisao/la:Za sve si debelo upravu kolko god te neko pljuvo, al si upravucombe je napisao/la:
Ma kakve pare druze...nemoze iznos zamijeniti ovo danas!!!
Prijetnje tuzilastvom,pa Savezom pa ne znam sta sve...ccc uhljupi jednostavno.
Nego moze se ljubit u ruku i sad a i za bajram i zamoliti “sastavi ekipu” pa rokaj

Fin osjecaj danas posle svega sto je receno u prethodnom periodu ...al eto jos koje kolo pa na seoskom fudbalu da se pojavi klub...ccc
-
- Kontakt:
Nazalost deni ovo je danas bilo gore nego seosko fudbal
Puno gore od seoskog. Ono je na sve licilo sem na ekipu. Za 90 min. ne napravit spacnu akciju, nemat normalnog pasa, nemat neki sistem u igri , sramota.
Al najzalosnije je sto mogu shvatit da ne znas al da se ne boris i ne mozes trxati to vec teze kapiram.
Al najzalosnije je sto mogu shvatit da ne znas al da se ne boris i ne mozes trxati to vec teze kapiram.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Nadam se da se šalis. Pored dva gola, izlazak Mace 1 na 1 s golmanom i odbrana golmana, Žižo 1na1 s golmanom puca preko gola. Škrijelj dvije dobre prilike, izostala smirenost..precka Rastoke..da ne računamo poluprilike. S druge strane Zvijezda bez suta u okvir gola, Bošnjak nije intervenisao. Il nisi objektivan il nismo istu utakmicu gledali.SMR187 je napisao/la:Civa i Adzem takodjer gledali tekmu danas. Sa tribina mozes sastavit troduplo bolju ekipu od ove sto je danas izasla.

- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
crvenobijeli je napisao/la:Zvanicno 27 februar tosk-zvijezda![]()
salgija radi dobar posao da nas gurne u finale
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.