FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Osim13
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Osim13 » 27 feb 2019, 13:34

Stvarno većeg transfer faila od Virgilovog fudbal ne pamti :kafa

Ljudi se lakše karcinoma riješe nego on Dijka :urnebes
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 27 feb 2019, 13:52

Jes mubere mi moje istreso smo 80 milki za hernandeza potvrdio bilde nije mi dobro odo uzet kocku zukera da dodjem sebi
Zadnja izmjena: Jup, dana/u 27 feb 2019, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za Tyson Furya

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 27 feb 2019, 13:55

Saurman je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:
Napiši cijenu Sarma slobodno.

80 miliona za rezervu Atletica :o :shock:
Kakvu rezervu ? Momak je u ligi odigrao 14 utakmica 8 je propustio zbog ozlijeda i jednu zbog suspenzije.U CL odigrao 5 od 7 zadnje dvije nije igrao zbog ozlijede.Sa Francuskom postao svjetski prvak baš kao i Pavard.Liverpool je za VvD dao 85 mil koji je došao iz yebenog Southamptona.
Igrao je isključivo kada je Felipe Luis ili neko od Godina-Gimeneza bio povrijeđen.
leorey je napisao/la:Seres da je Bayo istresao 80 M :tokralju:
Jest ibogami, i to za rezervu Atletica :shock:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 feb 2019, 14:01

A Timo Werner? :wtf:

Navodno je i on dogovorio lične uslove.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 feb 2019, 14:02

Ako nista, sacekali su ljeto zbog dobrih odnosa sa Atleticom i Atletico im je spustio cijenu sa 80mil na 80mil :kafa:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 feb 2019, 14:12

Omerbavarac je napisao/la:A Timo Werner? :wtf:

Bild kaze da je dogovoreno sa agentom ali za transfer 2020 najvjerovatnije.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 feb 2019, 14:15

harden je napisao/la:

Zar ne bi priča da će ga sad prodavati pošto nije produžio ugovor, kao hoće da ga unovče da ne ide džaba

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 27 feb 2019, 14:20

harden je napisao/la:

Ne klauzula se aktivira na ljeto
Pravda za Tyson Furya

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 27 feb 2019, 14:21

Saurman je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:
Napiši cijenu Sarma slobodno.

80 miliona za rezervu Atletica :o :shock:
Kakvu rezervu ? Momak je u ligi odigrao 14 utakmica 8 je propustio zbog ozlijeda i jednu zbog suspenzije.U CL odigrao 5 od 7 zadnje dvije nije igrao zbog ozlijede.Sa Francuskom postao svjetski prvak baš kao i Pavard.Liverpool je za VvD dao 85 mil koji je došao iz yebenog Southamptona.
Ti si bas ustrajan u spominjanu VvD-ovog transfera. Nakon svega pokazanog i uzimajuci u obzir trenutno stanje nogometnog trzista, Virgil van Dijk je izvanredan posao jer je:
-stabilizirao najslabiju kariku Liverpoolove igre i ucinio boljim igrace iz odbrane (dovoljno je usporediti stanje prije i poslije doticnog, a moze se i detaljnije analizirati);
-dobili su vodju na terenu;
-donio je sigurnost na terenu (jedan od igraca koji kao pojava donosi stabilnost i samopouzdanje saigracima zbog stava i fudbalskih kvaliteta);
-dobili na skok igri;
-dobili stopera jakog na lopti.
Taj transfer niti je promasaj niti je precijenjen. Suma izdvojena je rezultat niza okolnosti koje su produkt dugotrajne trzisne aktivnosti klubova i mogucnosti Southamptona da ustraje na toj cijeni. Transfer Lucasa je u najmanju ruku podjednaka kradja, ako se vodimo tom logikom. Gledati danasnji fudbal i transfere kroz prizmu cijena igraca je neozbiljno.
Spamm

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 feb 2019, 14:33

:tokralju:

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 27 feb 2019, 14:59

Meni je ovo neshvatljivo, dovodi se obrambeni igrac za 80 mil, a krila nikad losija.
Znaci te pare su se mogle i proslih sezona ulozit u neko krilo svjetske klase, nisu, a nece ni ove jer prioritet je obrana. Ne razumijem ovo nikako.

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 27 feb 2019, 15:09

@FCBAYERN

Tako se kvalitetno pisa takoreci :kafa:
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 27 feb 2019, 15:14

Balance je napisao/la:Meni je ovo neshvatljivo, dovodi se obrambeni igrac za 80 mil, a krila nikad losija.
Znaci te pare su se mogle i proslih sezona ulozit u neko krilo svjetske klase, nisu, a nece ni ove jer prioritet je obrana. Ne razumijem ovo nikako.
Pa ja se to pitam jos od 2015 godine zasto ne dovode krila ako su vec spremni dati tolike pare. Zavisiti od Riberya i Robbena u 2019 godini je neozbiljno i bezobrazno, ako se napada LP. Ali s druge strane kad pogledas, ko su ta dostupna krila uopste na trzistu a da su top?
27.10.2020

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 feb 2019, 15:20

Pa sad možeš dovesti jedino krila sa potencijalom da postanu wc poput ovog Pepea ili Thauvina mada ovog drugog nikako ne bi želio.

Što se tiče VvD nije bilo teško nadmašiti panja Lovrena.
I nije isto dovesti stopera iz jednog od top 5 klubova Evrope i dovesti igrača iz ekipe sa dna tabele za praktično istu cijenu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 27 feb 2019, 15:29

[quote="Saurman"]

Što se tiče VvD nije bilo teško nadmašiti panja Lovrena.[/quote]

Upravo! Ali ima jedan mali problem u tvojoj konstataciji, jedna greskica, ipak kad skontam ne tako malena. On nije nadmasio ovog Lovrena, vec ga prvo doprinosom odbrani doveo na ovaj nivo od kojeg je opet za dvije klase bolji igrac. Dakle, napravio ga ovim i opet je bolji. Lovren zivi od Dijkovog kvaliteta, dotad ga je Klopp izvodio na polovini prvog poluvremena. Ali zasto ga usporedjivati s Lovrenom, on je bolji od 90% stopera na svijetu. Gledaj ga malo pa ces vidjeti. I argumenti "tesko biti bolji od Lovrena" uopce nisu argumenti i fulio si poentu onoga sto sam ja pisao.
Spamm

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 feb 2019, 15:38

FCBAYERN je napisao/la:
Upravo! Ali ima jedan mali problem u tvojoj konstataciji, jedna greskica, ipak kad skontam ne tako malena. On nije nadmasio ovog Lovrena, vec ga prvo doprinosom odbrani doveo na ovaj nivo od kojeg je opet za dvije klase bolji igrac. Dakle, napravio ga ovim i opet je bolji. Lovren zivi od Dijkovog kvaliteta, dotad ga je Klopp izvodio na polovini prvog poluvremena. Ali zasto ga usporedjivati s Lovrenom, on je bolji od 90% stopera na svijetu. Gledaj ga malo pa ces vidjeti. I argumenti "tesko biti bolji od Lovrena" uopce nisu argumenti i fulio si poentu onoga sto sam ja pisao.
Da je bolji od 90% stopera ne pije vode da je bar ostvario neke zapažene rezultate sad ili prije Liverpoola pa bi možda i povjerovao.Njega je pobogu Pavkov iz Zvezde pravio smješnim.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 27 feb 2019, 15:49

Saurman je napisao/la:
FCBAYERN je napisao/la:
Da je bolji od 90% stopera ne pije vode da je bar ostvario neke zapažene rezultate sad ili prije Liverpoola pa bi možda i povjerovao.Njega je pobogu Pavkov iz Zvezde pravio smješnim.
Sta je to trebao ostaviti? Sam odvesti Southampton do titule EPL? Trenutno je najbolji igrac jedne od najboljih ekipa u Evropi. Htio neko priznati ili ne.

Pa eto, mozda ga Pavkov pravi smijesnim, ali neki bolji igraci ne mogu. Pa sad ako se promisli moze se doci do valjanog zakljucka da je bila losa noc njega i cijele ekipe, sto je obostrano utjecalo. Uzimas Pavkova kao argument, a onda hrpu boljih napadaca u EPL zanemarujes koji su bolji od Pavkova. Ili mozda nisu, pa je Pavkov WC igrac. Ako covjek igra u kontinuitetu dobro (a sem toga ako ga je Pavkov uzimao ne sjecam se vise niti jedne neke kardinalne greske i drasticnog pada u izvedbi), jedna ga greska ne cini prevarom, precjenjenim i sl. Nadal ispadne od Dzumhura pa ne mozemo reci da je prevara od tenisera i sve GS titule osporiti i reci: "Njega je Dzumhur izbacio!", ili slicno (poredim logiku toga ako neko ko je veoma dobar podbaci protiv slabijeg). A opet te noci je bilo i do kolektiva. A opet da ne uzmes ovo kao protuargument kako je mozda do kolektiva, reci cu ti samo da je odbrana njegovim dolaskom postala 100% stabilnija (iako ima i do kolektiva na njegove izvedbe, ali ne toliko koliko je vrijeme pokazalo njegov utjecaj na igru). Necemo vise u off, izvinjavam se ostalima.
Spamm

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 27 feb 2019, 16:04

Nemoj ga više, evo ja se :oops: ispred Sarme :oops:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 feb 2019, 16:17

FCBAYERN je napisao/la:
Sta je to trebao ostaviti? Sam odvesti Southampton do titule EPL? Trenutno je najbolji igrac jedne od najboljih ekipa u Evropi. Htio neko priznati ili ne.
Ovdje si sam sebi odgovorio.

Čovjek je veći dio karijere proveo po holandskoj i škotskoj ligi da b kasnije došao u Englesku u tim sa dna tabele.Napomenuću da je Lucas sa 22g postao prvak svijeta i čini standardnu postavu kluba koji je među top 5 a koji je sinonim za odbranu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 feb 2019, 16:24

Jup je napisao/la:
Ne klauzula se aktivira na ljeto
Mislim da ga žele ostaviti do 2020 da bi ga uzeli džaba. :mrgreen: Neće se ovo svidjeti bikovima. :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.