FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Odlicna vijest, ako je tacna, puno ce nam znaciti dolazak Zeca starijeg.kerimatomic1921 je napisao/la:E. Zec spreman za pola sata.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ma neće se oni bunkerisati sigurno, nije Mladost takva ekipa, ne pamtim vala nijednu tekmu protiv njih da su igrali neki bunker, na tome im svaka čast.kerimatomic1921 je napisao/la:Ovi ako se zatvore nema nam hajra. Nego vidim da su se malo raspojasali, oni bi se kao i nadigravali - ako se otvore to nam je jedina sansa, svaku priliku iskoristiti i zabiti 2,3 na foru i zavrsiti pricu. Jos nikada nismo naucili igrati protiv bunkera u pm.
Moramo ih dobiti pa kako god

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ne znam brate stvarno, ja svaku koju sam gledao sa njima bio je bunker i valjanje. Prednjace u plakanju Velic i isakovicRaonffa je napisao/la:Ma neće se oni bunkerisati sigurno, nije Mladost takva ekipa, ne pamtim vala nijednu tekmu protiv njih da su igrali neki bunker, na tome im svaka čast.kerimatomic1921 je napisao/la:Ovi ako se zatvore nema nam hajra. Nego vidim da su se malo raspojasali, oni bi se kao i nadigravali - ako se otvore to nam je jedina sansa, svaku priliku iskoristiti i zabiti 2,3 na foru i zavrsiti pricu. Jos nikada nismo naucili igrati protiv bunkera u pm.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
E ne znam, meni nijedna tekma nije tako izgledala, recimo ne pamtim nijednu utakmicu sa njima da su se branili i bunkerisali kao Radnik u nedjelju.kerimatomic1921 je napisao/la:Ne znam brate stvarno, ja svaku koju sam gledao sa njima bio je bunker i valjanje. Prednjace u plakanju Velic i isakovicRaonffa je napisao/la:Ma neće se oni bunkerisati sigurno, nije Mladost takva ekipa, ne pamtim vala nijednu tekmu protiv njih da su igrali neki bunker, na tome im svaka čast.kerimatomic1921 je napisao/la:Ovi ako se zatvore nema nam hajra. Nego vidim da su se malo raspojasali, oni bi se kao i nadigravali - ako se otvore to nam je jedina sansa, svaku priliku iskoristiti i zabiti 2,3 na foru i zavrsiti pricu. Jos nikada nismo naucili igrati protiv bunkera u pm.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
E kakve nam je Senad gnjide doveo u klub, fol ljubi grb Borca, fuj!!! A pri tome otjeras momke koji su odigrali po 300 utakmica. Jos nasuskas svoje pudlice daa pljuju po bivsim igracima.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- KongrateUK
- Kontakt:
Ukrast će te Stojke, pa će svašta da ti radi
"LJUBAVI" počev od Vranješa, Čurjurića pa Zakarića i dr.

"LJUBAVI" počev od Vranješa, Čurjurića pa Zakarića i dr.
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
E jesu nam levati uzeli love, **** li im Senad sve. Opljackani smo bukvalno, fuj! Zato sad imamo raspad sistema 

- Dokoljenko
- Kontakt:
Zato i hajcaju preko svojih ljudi po drustvenim mrezama. Polako, saznace i raja sta je bilo, pa cemo onda vidjeti ko je za klub a ko za interes.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- KongrateUK
- Kontakt:
Bivša uprava sabotira postavljanje krova na istoku, dokumentaciju o tom projektu do dana danas nisu dostavili sadašnjoj upravi
I ako vecina toga ide preko saveza ključni dokumenti nisu u posjedu kluba, Adis Hadzic glavni medijator, dio dokumenata nije dostavljen ni savezu, a rok je bio do 01.12. dakle kada su još bili u klubu, ne biraju ni nacin ni sredstva da ove nove sabotiraju a sve na štetu kluba, bolesni ljudi, bolesne ambicije i umovi
Koga interesuje mogu mu na pp. poslati dopise saveza klubu od prije par dana i iz januara mjeseca, gdje urgiraju i traže odredjenih dokumente ili ce cijeli projekat biti pod pitanjem realizacije, u ponedjeljak je i sastanak u savezu po tom pitanju
I ako vecina toga ide preko saveza ključni dokumenti nisu u posjedu kluba, Adis Hadzic glavni medijator, dio dokumenata nije dostavljen ni savezu, a rok je bio do 01.12. dakle kada su još bili u klubu, ne biraju ni nacin ni sredstva da ove nove sabotiraju a sve na štetu kluba, bolesni ljudi, bolesne ambicije i umovi

Koga interesuje mogu mu na pp. poslati dopise saveza klubu od prije par dana i iz januara mjeseca, gdje urgiraju i traže odredjenih dokumente ili ce cijeli projekat biti pod pitanjem realizacije, u ponedjeljak je i sastanak u savezu po tom pitanju
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Znam da nema sanse, al sam siguran da bi ovaj sastav bio odlican za narednu utakmicu.
.................Kroševski....................
Stanic-------Rodin---------Sipa-----------Bajic
......Hajdar.....Šaban.......
--Zec....Ramovic....Veselinovic....
-----mrtvi Krpic------
.................Kroševski....................
Stanic-------Rodin---------Sipa-----------Bajic
......Hajdar.....Šaban.......
--Zec....Ramovic....Veselinovic....
-----mrtvi Krpic------
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Jest, Krpić i Bogičević propuštaju Mladost zbog kartona, vjerovatno Zajmović i Rodin zamjene, ne vidim drugu opciju 
Doduše ne znam je li Rodin nešto povrijeđen pošto nije bio ni na klupi u Bijeljini, ako jeste onda ide Kemo na štopera sa Sipovićem.

Doduše ne znam je li Rodin nešto povrijeđen pošto nije bio ni na klupi u Bijeljini, ako jeste onda ide Kemo na štopera sa Sipovićem.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Gledam veceras Real i Vasqueza i Vincinusa, oca mi k’o da gledam Zaima i Zeca jesenas. Ne mogu da pogode more s broda, i onda ti se desi ovo sto se desilo i Realu. Mi smo limitirani do bola sa ovim igracima, jedino je nadati se Brkinim karafekama, i to je nasa realnost trenutno.
I opet samo da se izjasnim da **** i Misketa i misketovog misketa i ko god je zasluzan za nagomilavanje ovog škarta u ekipi.
I opet samo da se izjasnim da **** i Misketa i misketovog misketa i ko god je zasluzan za nagomilavanje ovog škarta u ekipi.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Koji Hajdarevic koji Veselinovic koji ba igraci.Veselinovic 100% sansa ravno u golmsna sa 7 metara,Veselinovic slobodni udarac dodaje golmanu loptu,Hajdarevic kad je dobije odma sto prije nazad najblizem igracu,ko fol tika taka.Jedini koji zna je Sinan ostali mogu igrat il u Zelji ili u Krupi ista vrjednost jer bolje nezna.Sto prije shvatite da su ovih 10 igraca goli prosjek premijer lige osim Sinana bice vam lakse.Klase su bili Zakaric Cupo i Lendric,takvih vise nema u Zelji.Evo i preko kupa tesko u evropu jer ce izgleda od ovih 3 ostat samo jedan,koji ce mozda i halalit kup da bi osvojio ligu.Znaci moras bit treci ali vrlo tesko gotovo nemoguce.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Iz krajnosti u krajnost, nema sredine. Imamo ruznu naviku da igrace, ili dizemo u nebesa ili ubijamo u pojam. Slabo se ko sjeti da ih pojedinacno uklapa u tim, sa svim njihovim vrlinama i manama. Sa naglaskom, uklapa u tim. To stalno treba trubiti, tim je najbitniji i ako je na nivou, onda slabosti jedinki manje dolaze do izrazaja. Od stalnog ponavljanja ko je gdje pogrijesio nema nikakve koristi, samo se stvara dodatni pritisak.
Mi se prvo moramo dici kao tim, svi zajedno, a ne konstantno i nestrpljivo mijenjati staro za novo. Kada uspijemo funkcionisati na nacin, da svi na terenu daju individualni doprinos za dobrobit kolektiva, tek tada cemo imati uvid u slabost ili snagu svih karika zasebno. Onda cemo se moci nadogradjivati kao ekipa, mijenjati nedovoljno dobro za bolje, planski i ciljano.
Krucijalna greska je napravljena kada smo uspostavili pogresan sistem u kojem su se igraci dovodili striktno gledajuci individualne kvalitete, bez ikakve vizije kako ce se uklopiti u tim. To nas je dovelo do disbalnsa i narusavanja osnovnih principa funkcionalnosti jednog kolektiva.
Mi se prvo moramo dici kao tim, svi zajedno, a ne konstantno i nestrpljivo mijenjati staro za novo. Kada uspijemo funkcionisati na nacin, da svi na terenu daju individualni doprinos za dobrobit kolektiva, tek tada cemo imati uvid u slabost ili snagu svih karika zasebno. Onda cemo se moci nadogradjivati kao ekipa, mijenjati nedovoljno dobro za bolje, planski i ciljano.
Krucijalna greska je napravljena kada smo uspostavili pogresan sistem u kojem su se igraci dovodili striktno gledajuci individualne kvalitete, bez ikakve vizije kako ce se uklopiti u tim. To nas je dovelo do disbalnsa i narusavanja osnovnih principa funkcionalnosti jednog kolektiva.
Samo istinu pogledat u oci i nema tu nikakvih ni dizanja ni spustanja.Hoces redom.Golmam zna izvuc al i primit.Stevanovic borac trkac ali tehnika nikakva,Pavic provaljen centarsut dobar ali nazad spor,Bogi vjecni stoper,star trom,Rodin nije los ali prosjek premijer lige,moze igrat i u Krupi nikakva razlika,Saban lijen,ima tehniku ali nedovoljno jak za pravog fudbalera,Hajdarevic nikakav,moze trcat ali podvalit loptu,predriblat,krenut naprijed tezi slucaj,Veseli star,ispuse nakon 45 minuta,promasi tj upropasti olako sansu,Sinan moderni vezni,brz,dribla,podvali loptu,Krpic dobar spic ali mora imat nekog da mu pomaze,kao pojedinac nemoze nista,Zec trci ko navijen,promasi olako sansu kao Veseli,nezna driblat.Dalje,ko u nas puca slobodne udarce,kad smo dali go iz slobodnog,kad smo dali go da neko naniza 2-3 igraca ubaci,kontru da slozimo.Fudbal su,driblinzi,pasovi,golovi,akcije.Nabijanje lopte i dodaj najbilizem nihe fudbal.Ja volim Zelju obozavam idem skoro 45 godina na tekme,sad mi je 55,ali me boli kad vidim nasta je jedan igrac spao da zna trcat i eto dodat loptu,sta je sa tehnikom,brzinom,udarcem glavom,skokom,podvalit loptu,isfolirat igraca kao sto je Zvaka radio.Nema burazeru toga i nemojte se cudit sto nema starije raje na tekmama.Mene ne zanima bakljada,ni letenje lopte po zraku,fudbal je nesto vise.Nema se para,nije ih ni bilo kad su igrali Guto,Fico i ostali ali su vodili sportski zivot,trudili se,volili prvo Zelju pa onda pare.Ne ocekujte ove sezone nista,dogodine ce to brko da odradi kako treba.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Nismo se shvatili. Ne tvrdim da mi trenutno imamo potrebni kvalitet vec da od ovoga sto imamo, napravimo najbolji moguci tim. Tek tada cemo moci mijenjati slabe karike i nadogradjivati ekipu sistematski, umjesto kao do sada gomilati igrace.
Ja kada bi nabrajao samo mane nasim igracima, do sutra ne bi zavrsio. Zamisli kako ih Amar vidi.
Nebitno. Kakvi god da su, ubijedjen sam da cemo demolirat Mladost.
Ja kada bi nabrajao samo mane nasim igracima, do sutra ne bi zavrsio. Zamisli kako ih Amar vidi.
Nebitno. Kakvi god da su, ubijedjen sam da cemo demolirat Mladost.
Kakvi god su oni su nasi. Igraci koji igraju za klub koji volimo, samim tim treba da ih podrzavamo. To sad koje njih doveo, da li bi trebali biti u klubu je drugi par cipela. Mi trenutno nemamo bolje od ovoga, a nemamo jer se nije radilo sistemski. Trosile se Zeljine pare dok je bilo, kad je nestalo para ostalo je sta je ostalo. Bože moj.
Jedino sto je uprava napravila to su projekti tipa izlije, avlamia, eleganta i par slicnih. Vjerujem da su ulozene dobre pare da se naprave plasticni megamic Željovci.
Jedino sto je uprava napravila to su projekti tipa izlije, avlamia, eleganta i par slicnih. Vjerujem da su ulozene dobre pare da se naprave plasticni megamic Željovci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.