Potpisujem sve osim smanjenja klubova. I ovako nas je premalo, a pauza prevelika. Osim toga, kako promovisati momke iz omladinskih klubova ako ne u PL. Savez treba biti rigorozniji i to je rješenje.L' Imperator je napisao/la:Travnjak je u Top 5 sigurno.![]()
Nešto ne vjerujem u te radove na stadionu. Mušija je rekao da će do jesenjih dana prošle godine tribina biti natkrivena i da će se pripremati i za reflektore, a evo prođe i nova godina, a nikakvih naznaka kad bi to sve trebalo krenuti. Dok ne vidim firmu na stadionu koja će to praviti, ja im ne vjerujem.
Ali gori su mi ovi iz saveza. Već par godina se najavljuje da će reflektori biti obavezni i svake godine se pomjeri ta odluka za sljedeću sezonu. Šta možeš očekivati od klubova koji neće ulagati u infrastrukturu? Smanji ba ligu na osam klubova, ali neka svaki ima neki minimum uslova što imaju evropski klubovi!
FK Mladost DK
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Re: FK Mladost DK
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Stadion ce se radit, opcina kasni sa placanjem predvidjenih sredstava koja su namjenjena za gradnju. ]]Kao u svemu u BiH i ovdje nas politika koci. Sto se tice saveza, potvrdjena je obaveza o postojanju reflektora za narednu sezonu.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Sa natkrivanjem i rasvjetom se nije igrati, ako ovo ne završimo ove sezone, moramo mijenjati stadion za domaće, što bi bilo katastrofa.aneks je napisao/la:Stadion ce se radit, opcina kasni sa placanjem predvidjenih sredstava koja su namjenjena za gradnju. ]]Kao u svemu u BiH i ovdje nas politika koci. Sto se tice saveza, potvrdjena je obaveza o postojanju reflektora za narednu sezonu.
Opština će sve obećati i potpisati, ali para nema niti će ih biti, ubijeđen sam u to, a ako ih i bude bit će neki manji dio, a za ostalo se snalazi. Politika je takva kakva je kao i ljudi koji provode tu tzv. politiku, nije im vjerovati ni kada te pozdrave a kamo li nešto više.
Sumnjam da je do Mušije, garant i njemu obećavaju, ne možemo sad, idući mjesec, morali zatvoriti ovo, ono i sl. fazoni.
U pravu je Imperator 100%, dok ne vidim bagere, ne vjerujem.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
Nedavno je Općina odobrila 50.000 KM za nastavak radova na infrastrukturi. Ne znam jesu li isplatili ta sredstva, ali nije ni bitno. Sumnjam da Mušija čeka te pare pa da se krene s radovima, jer ovo najavljeno je možda i milionski projekat. Ja bih volio da Općina osigura bar 50% sredstava, jer Mladost je najbolji ambasador našeg grada, ali bojim se da nije previše do njih. Mušija kad se nagodi to će i krenuti.., naravno, uz pomoć Tvornice cementa i možda još nekih sponzora.
#samoRudar #zauvijek
Opcina je trebala da isplati 250000 km koja su pripala mladosti iz budžeta i plus ovo 50000 zadnje koliko sam ja upoznat samo je 50000 stiglo na racun. Inace musija je zaduzen za placanje igraca i omladinske skole, a opcina odnosno ostali za infrastrukturu. Cementara bi trebala dati beton za reflektore , od saveza imamo refkektore kao rasvjetna tijela, a sredstva od opcine idu za krov. Nadam se da ce svi prepoznat vrijednost ovog projekta jer to ostaje u Kaknju i to ce uciniti grad jos posebnijim, pogotovo razvijanjem takve infrastrukture raste i kvalitet samog sporta, gledaocima se pruza jedinstven ugodjaj, takodjer pruza se prilika za organizovanje drugih kulturnih i sportskih desavanja pod reflektorskom rasvjetom, puno toga se otvara samo je pitanje jel znamo to prepoznat.
- L' Imperator
- Kontakt:
Ako je tako, bojim se da ćemo domaće utakmice Mladosti sljedeće sezone gledati u nekom drugom gradu.aneks je napisao/la:Opcina je trebala da isplati 250000 km koja su pripala mladosti iz budžeta i plus ovo 50000 zadnje koliko sam ja upoznat samo je 50000 stiglo na racun. Inace musija je zaduzen za placanje igraca i omladinske skole, a opcina odnosno ostali za infrastrukturu.
Jedino, da izbore evropu, dobiju pare od Uefe, prodaju kojeg igrača pa da sve iz svog džepa naprave. Izgleda, ide se na tu opciju!
#samoRudar #zauvijek
-
- Kontakt:
Poslije Sarajeva najkvalitetnija i meni najdraza ekipa PL. Imate izuzetne igrace pogotovo u veznom redu, gledao iz prvog reda nedavno. Welbeck nesto nevideno na nasin terenima. Svaka cast upravi i treneru na angazovanju ovakvih igraca. Puno srece na Grbavici i da neporazeni napustite Grbavicu. Jedva cekam dogodine gledati Velez protiv ovakve ekipe

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Protiv Želje treba imati pristup kao što su imali protiv Partizana, uz malo veću koncentraciju, posebno na kraju utakmice i neće biti problema.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
Ma trebaju ginuti za svaku loptu. Pobjedom bi četiri boda pobjegli direktnom konkurentu. Nije mala stvar, bez obzira što se ima još dosta igrati.FKMLADOSTDK je napisao/la:Protiv Želje treba imati pristup kao što su imali protiv Partizana, uz malo veću koncentraciju, posebno na kraju utakmice i neće biti problema.
#samoRudar #zauvijek
Mislim da će Fićo riješiti utakmicu. Običaj je da sarajevske klubove pokopa igrač kojeg otjeraju.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Samo da sudija bude realan i da odradi svoj posao pošteno, a što se tiće rješavanja, Fićo bi bilo idealno, ali može i neko drugi, nebi se ljutio.hugoviana je napisao/la:Mislim da će Fićo riješiti utakmicu. Običaj je da sarajevske klubove pokopa igrač kojeg otjeraju.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Simpaticna ste ekipa i u prijateljskim odnosima sa nasim ljudima u klubu. Meni je jako zao ali mi cemo morati da vas na terenu rastavimo na proste faktore. Nemojte zamjeriti, ovo vam je test i skola za buducnost.
Sportski pozdrav sa Grbavice.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
-
- Kontakt:
Iskreno mislim da što se tiče infrastrukture da će to krenuti i završiti se ove godine. Vjerovatno tamo nekad u pauzi. Također, mislim da će općina sada kada je tu novi načelnik isplatiti sredstva koja su obećana. Novi načelnik je bio u subotu na utakmici i to je iskreno neki znak kao i isplata 50.000,00 KM koje je on obećao. Bilo je puno nekih projekata po gradu i mislim da se i bivši načelnik na to bazirao jer bila je i izborna godina, tako da sam siguran da će to sad krenuti na bolje. Isto tako zahtjev koji je otišao prema savezu za rekonstrukciju Rudara (pomoćnog terena) nije prošao i sredstva koja su bila namijenjena za tu svrhu vjerovatno neće biti utrošena i bilo bi pametno da ih preusmjere u Doboj (ja se nadam da će to i uraditi
). A protiv Želje samo hrabro odigrati i neće biti krize.

- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ma nije problem, ostaćemo mi u prijateljskim odnosima i nakon ove tekme, ali jednom smo več rastavljeni na te faktore u ovoj sezoni, previše bi bilo dva puta. Znamo da je pritisak, da želite, morate, ali je veliko pitanje da li možete, jer u nedjelju vam dolazi jedan novi fudbalski level u vidu Mladosti.Dokoljenko je napisao/la:Simpaticna ste ekipa i u prijateljskim odnosima sa nasim ljudima u klubu. Meni je jako zao ali mi cemo morati da vas na terenu rastavimo na proste faktore. Nemojte zamjeriti, ovo vam je test i skola za buducnost.
Žao nam je, bodovi nam trebaju, ipak po prvi puta nam se primakla ta borba za EL i teško da smijemo to ispustiti. Iskreno, bio bih i sa remijem zadovoljan, ali sve je do igrača, oni se pitaju : )
Vidimo se mi u nedjelju aBd.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Ako ne mlatnete ove jade u nedelju,onda stvarno nemate se sta boriti za Evropu...Samo igrajte kao na pripremama i dva razlike za vas... 

- Dokoljenko
- Kontakt:
Dobro, ako vama trebaju bodovi, onda necemo. Kakav ste lvl bit ce vam jasnije poslije utakmice.FKMLADOSTDK je napisao/la:Ma nije problem, ostaćemo mi u prijateljskim odnosima i nakon ove tekme, ali jednom smo več rastavljeni na te faktore u ovoj sezoni, previše bi bilo dva puta. Znamo da je pritisak, da želite, morate, ali je veliko pitanje da li možete, jer u nedjelju vam dolazi jedan novi fudbalski level u vidu Mladosti.Dokoljenko je napisao/la:Simpaticna ste ekipa i u prijateljskim odnosima sa nasim ljudima u klubu. Meni je jako zao ali mi cemo morati da vas na terenu rastavimo na proste faktore. Nemojte zamjeriti, ovo vam je test i skola za buducnost.
Žao nam je, bodovi nam trebaju, ipak po prvi puta nam se primakla ta borba za EL i teško da smijemo to ispustiti. Iskreno, bio bih i sa remijem zadovoljan, ali sve je do igrača, oni se pitaju : )
Vidimo se mi u nedjelju aBd.
Vidimo se. Dobrodosli.
- L' Imperator
- Kontakt:
To će biti ključna stvar. Realno, dosta su zakinuti u Bijeljini i ne bi me iznenadilo da im i sudije malo pomognu, jer izgleda da se ne mogu sami vratiti na pobjednički kolosjek.FKMLADOSTDK je napisao/la:Samo da sudija bude realan i da odradi svoj posao pošteno.
#samoRudar #zauvijek
Pa sad je skoro svaka ekipa u PL level za Skretnicu,ne znam otkud ljutnja,kad Mladost i jeste razina vise od vas... 

- Dokoljenko
- Kontakt:
Ne idete u goste pitarima pa da se plasite sudija. Vjerujte da jedino vama mogu pomoci.L' Imperator je napisao/la:To će biti ključna stvar. Realno, dosta su zakinuti u Bijeljini i ne bi me iznenadilo da im i sudije malo pomognu, jer izgleda da se ne mogu sami vratiti na pobjednički kolosjek.FKMLADOSTDK je napisao/la:Samo da sudija bude realan i da odradi svoj posao pošteno.
Dokoljenko je napisao/la:Ne idete u goste pitarima pa da se plasite sudija. Vjerujte da jedino vama mogu pomoci.L' Imperator je napisao/la:To će biti ključna stvar. Realno, dosta su zakinuti u Bijeljini i ne bi me iznenadilo da im i sudije malo pomognu, jer izgleda da se ne mogu sami vratiti na pobjednički kolosjek.FKMLADOSTDK je napisao/la:Samo da sudija bude realan i da odradi svoj posao pošteno.

Ali kako ono izjavi legendarrni trener nakon poraza od Mladosti u gostima
"Ovo nam se ne smije dogadjati,ipak je Željo klub iz Metropole..."
ADMIR ADŽEM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.