FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 26 feb 2019, 18:45

skoroalen je napisao/la:I puno veći evropski klubovi od Sarajeva se "očerupaju" nakon jedne odlične sezone. Tako da, ne sumnjam ja da će se ovi najbolji prodat. Al za velike pare, a mi imamo Hadžiju. HADŽIJA JE NAŠE NAJVEĆE POJAČANJE I NAJVEĆI "KRIVAC" ZA OVO STANJE U KLUBU! Imali smo eto lani Husrefa u kombinaciji sa Ihtijarevićem, znamo svi šta je bilo. Hadžija je iskopao Lazića koji bi mogao bit prvi stoper lige, produžio Rahmana, kaznio Adukora kako je davno trebalo takve igrače, doveo Kapića... Ne sumnjam da će on naći fenomenalne zamjene za svakog koji ode. A i lakše je s parama, možeš veću platu ponudit i sve. Nije isto dat u ruke tri miliona maraka Ihtijareviću i Hadžiji.
-Neminovno , potrebno i pametno . No ima i ona Mamiceva o odbijanju prve ponude .
-Mnogo toga zavisi i od nacina kako cemo (aBd) osvojiti Titulu ,nije isto sa 10 i 2 boda prednosti , pa hoce li biti Dupla (nadati se aBd)
-Po meni Rahmanovic,Crepulja,Pidro i Kovacevic su prvi na udaru Moze i Kurdic
-Na vrijeme produziti Stanojevica i pokusati vezati na 1,5 do 2 god Kapica , Lazica i Dzafica, ako ovo uspije Hadzija onda dovesti 2 vezna iz PL(Milanovic ?-Krupa i jos nekog) i dati vise prostora Mustaficu,Kurdic-alenu :rol: Resicu i opcenito Akademcima(kao i sa pocetka sezone , 4X90 min.)
-Uglavnom razmisljam kao i Ti . Hadzija prvo treba sebi produziti ugovor :urnebes: ili Zapad.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 26 feb 2019, 18:52

Yebat ćemo im babu u pi*du
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 26 feb 2019, 18:57

skoroalen je napisao/la:Ništa ona ekipa iz 2015. nije jača od ove sad. Evo po pozicijama kreni, Delač, Benko i Cimirot su bolji od Kovačevića, Stanojevića i Ahmetovića, realno. Al vidi ostalih pozicija, Mujakić meni lično bolji stoper od Tatomirovića. Pidro bolji od Puzigaće, i Hebib i Šabanović bolji bekovi od Barića. Rahmanović bolji od Radovca, Tatar i od Laste i Okića koji su se rotirali tad na krilu. Ona ekipa je imala klanove, bojkotovala trenera, jedva na kraju uzeli titulu iako smo bili jači 5 puta od svih ostalih. Trebali smo da imamo razliku od 10 bodova na kraju.
- Nadam se da se ne ljutis sto te ceto "citiram"
- Ova ekipa je klapa , a ona je bila puna neprofesionalizma (cast 3-4 pravih profesionalaca)
- Sad imamo uredzen klub . Imamo Hadziju , za razliku od Ibrakovica . Mozda i najveca razlika i prednost .

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 26 feb 2019, 18:58

Zrinjski je mnogo jaci od kurca hocu reci borca, a Benkona kvalitet ahmetov delacov i kovin gojkarin stanojevicov je mnogo veci nego pidrin od okica pusyja tatara i nezaboravi fa je krsto stojcev u tom trenutku mnogo jaci nego krsto a stojcev nije toliko bio losi od rahmana i siguran sam da biblija stojcev krsto nenko delac ubi boga u ovoj ekipi danas, al bez obzira zrinjski je mnogo 3 koplja jaci od onog onda pokojnog kurca hocu reci. Orca

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 26 feb 2019, 19:07

Pitar6785 je napisao/la:Zrinjski je mnogo jaci od kurca hocu reci borca, a Benkona kvalitet ahmetov delacov i kovin gojkarin stanojevicov je mnogo veci nego pidrin od okica pusyja tatara i nezaboravi fa je krsto stojcev u tom trenutku mnogo jaci nego krsto a stojcev nije toliko bio losi od rahmana i siguran sam da biblija stojcev krsto nenko delac ubi boga u ovoj ekipi danas, al bez obzira zrinjski je mnogo 3 koplja jaci od onog onda pokojnog kurca hocu reci. Orca
Koliko ja tebe gotivim , ali ne skontah koja je po tebi ekipa bolja.Da li sada izgledamo kao klub bolje .Pusti Ti sto su ti oni blizi po ponasanju i zayebancijama. :urnebes: :urnebes: . Vozdra brate . :thumbup:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 26 feb 2019, 19:30

ShofaII je napisao/la:Pretjeruje se malo :)
Sutra vrlo lahko mozemo uzet dva tri razlike pa i vise, ali vrlo lahko moze biti neka kontra ili frljoka i da se bas napatimo. Zavisimo mi i od srece, nismo mi toliki kvalitet da se sve svodi na to koliko cemo razlike uzet

Jesenas su sa deset igraca bili ravnopravni sa nama na Kosevu, a dosli bez par igraca
U Mostaru smo potvrdili kakvi im se penali sviraju, ali izvukli remi iako smo svi mislili da cemo zijanit jar nam je falilo nekoliko igraca.

Znaci malo realnije sutra je zajebana utakmica. Ako nam se posreci pa napravimo dobru razliku pred revans super, hvala Bogu.

Slažem se da treba biti realniji, jer ovdje je već otišlo u krajnost i pišu se opet ku.rčeviti komentari, prvaci svemira itd. Ne možeš rezonovanje pojedinih promijeniti.

A ne slažem se da su nam bili ravnopravni time što smo se mi svjesno povukli nakon 4:1.

U Mostar smo mi otišli bez pola ekipe i oni su ti koji su izvukli bod!

Podcijeniti ih ne treba ni slučajno, ali to gore što si naveo po meni nije tačno jer smatram da mi njima ne ležimo ko nama Široki.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 26 feb 2019, 19:34

Sto se tice koncesije mi smo vratili Pasicev dug prema drzavi od skoro 300 milja,tako da je laz i uzmite u obzir da niko nije lud par mil da ulozi i da 300 milja za zemlju duga tudjeg i da ti uzmu sve

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 26 feb 2019, 19:38

Zasad je jedino sigurno da nas sutra samo radi Arena3 Hrvatska (radit će i ŠB-Bor) ... jel moguće da su sako Hrvati uzeli 'hrvatske' klubove :?:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 26 feb 2019, 19:39

Sto se tice prodaje igraca **** prodaje ih barcelona koja ima vise para nek atlanski okean vode (sto bi reko ummene stari). Al niposto Hadzija nesmije dozvolit ovo sto je napiso moj drug samozdravlje, na ljeto se smije samo prodat tatar i crepulja,od ovih glavni igraca, Uz to ne racunat habibovica za prvi 11 i raskinut posudit tetovazu (neznam dokad ina ugovor)zasto zato sto imamo RIVALDA i Sefkiju plus bezglavog al ispod prosjecnog sileta koji moze igrat te pozicije uz aut liniju plus saban tako da tu nebi bili na minusu mustafic kurdic i jos jedan vezista iz akademije mogu mesija nadomjestit, prem da njega nebi prodavo ako moze budzet da trpi ako nemoze prodat i mesija napunit budzet idemo dalje. Prodat 5 glavni igraca u jednom prelaznom roku bi bilo samo ubistvo

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 26 feb 2019, 19:42

Ne znam uzimaju li nas Vijetnamci ili ne znam da im nasi salju pisma svake sedmice u Vijetnam

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 26 feb 2019, 19:43

tm01hzne je napisao/la:Zasad je jedino sigurno da nas sutra samo radi Arena3 Hrvatska (radit će i ŠB-Bor) ... jel moguće da su sako Hrvati uzeli 'hrvatske' klubove :?:
Naš sljedeći izazov je Kup BiH! U okviru prve utakmice četvrtine finala, naša momčad će ove srijede od 17:00 gostovati kod FK Sarajevo, dok je uzvrat na rasporedu dva tjedna kasnije u Mostaru. Oba susreta prenosit će Arena Sport Televizija.
ovdje pise Arenasport ali nije naznaceno koja vjerovatno ce biti na Areni 1 BH

slika
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 feb 2019, 19:48

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 26 feb 2019, 19:51

Arena 1 hrvatska prenosi, svaka arena ima i na netu live stream za one koji ne mogu na Koševo, bez brige
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 26 feb 2019, 19:51

Normalno da ovu ekipu vise postujem nego one klosare, jer ja vidim igrace koji vole SARAJEVO plus akademci koje ja podrzavam.

Al igracki kad se u poredi pozicija po pozicija i igra kombinatorika driblinzi centar sutevi bili su bolji samo sto su placenici imali dana kad odlutaju dok ovi dosad su korektni ist tempo

Bordo1946
Kontakt:

Post Postao/la Bordo1946 » 26 feb 2019, 19:57

Pitar6785 je napisao/la:Normalno da ovu ekipu vise postujem nego one klosare, jer ja vidim igrace koji vole SARAJEVO plus akademci koje ja podrzavam.

Al igracki kad se u poredi pozicija po pozicija i igra kombinatorika driblinzi centar sutevi bili su bolji samo sto su placenici imali dana kad odlutaju dok ovi dosad su korektni ist tempo
Ma oni su samo bili iskusniji i znali kako da iskoriste i kad trebaju da igraju. Bukvalno je bilo igramo kad nam se khurcu čefne. I naravno navijači ih tjerali da trče i igraju. Ne treba zaboraviti da je ona ekipa uzela prvenstvo u zadnjim utakmicama. Ova ekipa je puno konkretnija i igra iz tekme u tekmu. Manje plaćenika svakako.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 feb 2019, 19:58

Ona ekipa je bila definitivno jača ali ova je konkretnija i draža.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 feb 2019, 20:08

Bili jači pojedinci, ne ekipa, to ja sugerišem. Ovi danas bi one pocijepali na terenu, siguran sam. Tamo smo ovisili o tome kako se Stojčevu ćefne, njemu ako se ne igra nema ko loptu dat. Odbrana neuigrana, kockar Džemo, alkos Puzigaća... Ja mislim da ovi momci ništa ne zaostaju po kvalitetu, il ako zaostaju, to su nijanse.
Doduše onda je i liga bila puno kvalitetnija, odnosno naši protivnici tad.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 feb 2019, 20:17

Povezanost ove i one ekipe je drugarstvo.Oni su isto bili nenormalno dobri,i dan danas iako su na razlicitm krajevima svi su u vrhunskim odnosima.A upravo je to drugarstvo i jedinstvo u svlacionici veoma bitan faktor.Tu mogu paralelu povuc,stvarno i ovi i oni su bili ko jedan.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 26 feb 2019, 20:25

Eh da smo imali ovog trenera i ovu upravu u ono vrijeme, danas bi neka druga pjesma pjevala.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 26 feb 2019, 20:28

Provjerio sam upravo i potvrđeno mi je. Na njihovoj internoj/komentatorskoj shemi stoji da ASBiH radi iako to nije slučaj na web stranici. Tako da, sutra ASBiH/AS3hr rade oba meča kao i revanše. :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Lavcina, MaroonBjelave, riki46 i 25 gostiju.