-Neminovno , potrebno i pametno . No ima i ona Mamiceva o odbijanju prve ponude .skoroalen je napisao/la:I puno veći evropski klubovi od Sarajeva se "očerupaju" nakon jedne odlične sezone. Tako da, ne sumnjam ja da će se ovi najbolji prodat. Al za velike pare, a mi imamo Hadžiju. HADŽIJA JE NAŠE NAJVEĆE POJAČANJE I NAJVEĆI "KRIVAC" ZA OVO STANJE U KLUBU! Imali smo eto lani Husrefa u kombinaciji sa Ihtijarevićem, znamo svi šta je bilo. Hadžija je iskopao Lazića koji bi mogao bit prvi stoper lige, produžio Rahmana, kaznio Adukora kako je davno trebalo takve igrače, doveo Kapića... Ne sumnjam da će on naći fenomenalne zamjene za svakog koji ode. A i lakše je s parama, možeš veću platu ponudit i sve. Nije isto dat u ruke tri miliona maraka Ihtijareviću i Hadžiji.
-Mnogo toga zavisi i od nacina kako cemo (aBd) osvojiti Titulu ,nije isto sa 10 i 2 boda prednosti , pa hoce li biti Dupla (nadati se aBd)
-Po meni Rahmanovic,Crepulja,Pidro i Kovacevic su prvi na udaru Moze i Kurdic
-Na vrijeme produziti Stanojevica i pokusati vezati na 1,5 do 2 god Kapica , Lazica i Dzafica, ako ovo uspije Hadzija onda dovesti 2 vezna iz PL(Milanovic ?-Krupa i jos nekog) i dati vise prostora Mustaficu,Kurdic-alenu

-Uglavnom razmisljam kao i Ti . Hadzija prvo treba sebi produziti ugovor