Jesi li siguran? Mislim da BHT moze u istom terminu samo jedan prenos pokriti, ako se poklopi jos jedna utakmica cini mi se da angazuju FLASH. Mozda grijesim ali kao da sam cuo to ranije nekadhlive je napisao/la:Napisao sam iznad i ponovit cu. Flash ne radi tekme za BHT1 i MojaTV. To je se produkcija BHT1.Orangina85 je napisao/la:Ova FLASH produkcija je radila i za Arenu prenose koji se bili jako kvalitetni. Mislim da oni rade po principu koliko para toliko muzike tako da je sigurno da BHT/BH telecom idu na najjeftiniju opciju
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Orangina85
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mogu 2 koliko ja znam. S tim da biraju pa onda na manje zanimljivu utakmicu posalju katastrofalna kolaOrangina85 je napisao/la:Jesi li siguran? Mislim da BHT moze u istom terminu samo jedan prenos pokriti, ako se poklopi jos jedna utakmica cini mi se da angazuju FLASH. Mozda grijesim ali kao da sam cuo to ranije nekadhlive je napisao/la:Napisao sam iznad i ponovit cu. Flash ne radi tekme za BHT1 i MojaTV. To je se produkcija BHT1.Orangina85 je napisao/la:Ova FLASH produkcija je radila i za Arenu prenose koji se bili jako kvalitetni. Mislim da oni rade po principu koliko para toliko muzike tako da je sigurno da BHT/BH telecom idu na najjeftiniju opciju
It's better when it's live
Biće prenosi kupa, Široki-Borac i Sarajevo - Zrinjski na areni, spejs šatl prenos za ovaj jad od bht-a.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Koliko jos imaju ugovor sa bhtelecom i mojom tv, do kad ce cirkus trajati? Moze li sad savez traziti kvalitetnije prenose?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Sve na stranu ali savez treba biti ostriji po pitanju travnjaka jer kad mislimo da ne moze gore desi se Bijeljina i ona oranica.
Savez ganja reflektore a nemas osnovne uslove za igru,mislim da i navijaci mogu da izvrse pritisak na savez da se malo ubrza sve ovo.
Savez ganja reflektore a nemas osnovne uslove za igru,mislim da i navijaci mogu da izvrse pritisak na savez da se malo ubrza sve ovo.
Imaju jos sezonu i po otkupljenja prava za prenose BH Telecom. Mada sam negdje pročitao da bi Arena mogla prenositi utakmice nase lige nakon 22 kola.redbull93 je napisao/la:Koliko jos imaju ugovor sa bhtelecom i mojom tv, do kad ce cirkus trajati? Moze liu sad savez traziti kvalitetnije prenose?
Daj Boze, ovo je nakaradno da gore ne moze biti. Prvo sistem registracije, 80% stanovnista ne barata sa tim, sto bi i dali 2km. Drugo 10% ih zna, ali ne da te 2km jer ne vrijedi onaj prenos tih para. Ostane samo ovih 10% sto iz ljubavi gledaju klub. Plus strimovi ih yebu, ljudi pustaju, tako da ne znam kako im se to uopste isplati. Bolje prodaj prava drugoj televiziji, al zivimo u drzavi u kojoj logika prestaje.almir2018 je napisao/la:Imaju jos sezonu i po otkupljenja prava za prenose BH Telecom. Mada sam negdje pročitao da bi Arena mogla prenositi utakmice nase lige nakon 22 kola.redbull93 je napisao/la:Koliko jos imaju ugovor sa bhtelecom i mojom tv, do kad ce cirkus trajati? Moze liu sad savez traziti kvalitetnije prenose?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ništa gori kvalitet ne bi bio.MortemHz je napisao/la:Ali bez ikakve zajebancije ja mislim da bi snimanje mobitelom bilo učinkovitije? Ne razumijem se u to previše ali uporedi onaj odron i svoj mobitel.AlfredNobel je napisao/la:Što profesionalno, kad može amaterski. Gledam onu tekmu jučer na BHT-u, isto kao da su snimali Galaxyjem S2, pa šta je ono onako tito dragi. Još oni retardi od komentatora, muka ih slušati. Još gora stvar je što postave one mikrofone toliko blizu terena, da čuješ svaku psovku i deranje trenera. Yebem svima u Savezu familiju.redbull93 je napisao/la:Ja priloga na bhtu, tacno me stid sto sam ono gledao. Yebem vam majku vise, dajte arenama nek prenose, kako vas nije stid vise? Mikrovalnom marke first ljudi snimaju utakmice, u pm.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- FrancescoTotti
- Kontakt:
gdje si to vidio ???almir2018 je napisao/la:Imaju jos sezonu i po otkupljenja prava za prenose BH Telecom. Mada sam negdje pročitao da bi Arena mogla prenositi utakmice nase lige nakon 22 kola.redbull93 je napisao/la:Koliko jos imaju ugovor sa bhtelecom i mojom tv, do kad ce cirkus trajati? Moze liu sad savez traziti kvalitetnije prenose?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ružna slika sa tribina stadiona Pecara će zasad proći nekažnjeno, Široki bez suspenzije
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Evolve
- Kontakt:
Ma nema sanse, mislim da ce sljedeci tjedan komisija zasjedat...MortemHz je napisao/la:Ružna slika sa tribina stadiona Pecara će zasad proći nekažnjeno, Široki bez suspenzije
NK Široki Brijeg
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ne može nam nitko ništa jači smo od sudbineMortemHz je napisao/la:Ružna slika sa tribina stadiona Pecara će zasad proći nekažnjeno, Široki bez suspenzije

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Hajde , vidjet cemo 5 marta.UstanikSBII je napisao/la:Ne može nam nitko ništa jači smo od sudbineMortemHz je napisao/la:Ružna slika sa tribina stadiona Pecara će zasad proći nekažnjeno, Široki bez suspenzije![]()
![]()

Kad znas da si gospodin? Kad ti suprotna navijacka skupina pogodi igraca upaljacem u glavu u 20 minuta, kad ti citavu utakmicu pjevaju pic.ke ciganske, a ti u 90+ tocno ispod tribine pustis da nesmetanu izvedu korner, bez najmanjeg zvizduka, a nedaj ti boze upaljacem gadjat 

The Nobles ⚔
Nemoj te vi o gospodi da pričate,zadnji ste koji bi se trebali javljati.Dena94 je napisao/la:Kad znas da si gospodin? Kad ti suprotna navijacka skupina pogodi igraca upaljacem u glavu u 20 minuta, kad ti citavu utakmicu pjevaju pic.ke ciganske, a ti u 90+ tocno ispod tribine pustis da nesmetanu izvedu korner, bez najmanjeg zvizduka, a nedaj ti boze upaljacem gadjat
Samo jedno ime
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Joj gospode krv ti yebemDena94 je napisao/la:Kad znas da si gospodin? Kad ti suprotna navijacka skupina pogodi igraca upaljacem u glavu u 20 minuta, kad ti citavu utakmicu pjevaju pic.ke ciganske, a ti u 90+ tocno ispod tribine pustis da nesmetanu izvedu korner, bez najmanjeg zvizduka, a nedaj ti boze upaljacem gadjat

Jel te stid to napisati?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- Evolve
- Kontakt:
Daj reci mi da je ovo šala???Dena94 je napisao/la:Kad znas da si gospodin? Kad ti suprotna navijacka skupina pogodi igraca upaljacem u glavu u 20 minuta, kad ti citavu utakmicu pjevaju pic.ke ciganske, a ti u 90+ tocno ispod tribine pustis da nesmetanu izvedu korner, bez najmanjeg zvizduka, a nedaj ti boze upaljacem gadjat

NK Široki Brijeg
Kako je lako cucnut navijace Sirokog
Dobro prosli ih se put javilo 10, sad samo 2. Normalno da se zajebajem, niko nije cigan kao vi da ono radi, pa da se usporedjujemo. Penke za vas smo i vise od gospode.

The Nobles ⚔
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zvanično: U Hrvatskoj od sljedeće sezone VAR
Projekat košta 1,5 miliona eura, a 80 posto troškova snosit će FIFA.
Nije ovo puno novca pogotovo kad ovi finansiraju.
Projekat košta 1,5 miliona eura, a 80 posto troškova snosit će FIFA.
Nije ovo puno novca pogotovo kad ovi finansiraju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.