Samozdravlje je napisao/la:Moze li neko postaviti onaj nas lijepi grb i poruku "BIRANI PRETPLATNIK JE TRENUTNO NEDOSTIZAN , NAZOVITE DOGODINE" .

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samozdravlje je napisao/la:Moze li neko postaviti onaj nas lijepi grb i poruku "BIRANI PRETPLATNIK JE TRENUTNO NEDOSTIZAN , NAZOVITE DOGODINE" .
[/quote]FrancescoTotti je napisao/la: Javljaj cim se uploaduje. Da upotpunimo vikend u ranim satima ponedjeljka
Dosad najrealnijeMortemHz je napisao/la:Velika većina novih cijena na transfermarkt je sada aktivna, još se samo par igrača nije promijenilo zvanično.
Aha, mislim da je sve apsolutno perfektno osim Šabanovića koji vrijedi 400 hiljada a druga je postava.ledesma je napisao/la:Dosad najrealnijeMortemHz je napisao/la:Velika većina novih cijena na transfermarkt je sada aktivna, još se samo par igrača nije promijenilo zvanično.
Zukanovic je napisao/la:Sabanovic ima gol i 4 asistencije. zato je 3 ( ima vise igraca) kad se gleda asistencije ligetek je 19 godina i igra BiH u21. mislim da je to realno.
Koliko je ovo tačno?benko21 je napisao/la:Sarajevo - Krupa 02.03 igra se u 18.00 h
https://s.port1.o.slobodjenje.ba/premij ... c1KFQgjK3Qhilmo je napisao/la:Koliko je ovo tačno?benko21 je napisao/la:Sarajevo - Krupa 02.03 igra se u 18.00 h
Mene Bog pogledao, u subotu moram u Sarajevo, taman da uklopim tekmuPantelija je napisao/la:Zasto mi igramo subotu a zasto drugi u neselju , a igramo kup u srijedu?
Nema mi logike al eto
Trenutno korisnika/ca: Vrhbosnian i 25 gostiju.