naravno ako ovako nastavi uzimaće dogodine po challengerima po 500 $ za isti rezultat, ali samo ako dobre izabere

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
I ponovno s njim u prvom kolu Antalije ovaj tjedan.Samozdravlje je napisao/la:Izgubi prvi set . Ovo mu 6. mec u nizu(kvale). Dobio ga na drugi servis , Slovenac 10/14 , a Nerman 1/6 . Steta ,ako izgubi . Mislim da ostaje u Turskoj i naredni vikend.
Valjda dobije Slovenca , ne moze ni on poslije osvojenog turnira dobijati ako ne boljeg onda podjdnakog protivnika.Galion je napisao/la:I ponovno s njim u prvom kolu Antalije ovaj tjedan.Samozdravlje je napisao/la:Izgubi prvi set . Ovo mu 6. mec u nizu(kvale). Dobio ga na drugi servis , Slovenac 10/14 , a Nerman 1/6 . Steta ,ako izgubi . Mislim da ostaje u Turskoj i naredni vikend.
Jedino Jelena prosla dalje...Samozdravlje je napisao/la:Valjda dobije Slovenca , ne moze ni on poslije osvojenog turnira dobijati ako ne boljeg onda podjdnakog protivnika.Galion je napisao/la:I ponovno s njim u prvom kolu Antalije ovaj tjedan.Samozdravlje je napisao/la:Izgubi prvi set . Ovo mu 6. mec u nizu(kvale). Dobio ga na drugi servis , Slovenac 10/14 , a Nerman 1/6 . Steta ,ako izgubi . Mislim da ostaje u Turskoj i naredni vikend.
Jos igra i Anita u Antaliji . Da li jos neko igra ? Darko ,ako i igra vjerovatno kvale .
Evo i Jelena u Egiptu .
Opa i Nefisa u francuskoj 25 t$ . Lijepo ,lijepo . Sretno
Vas kao najkvalifikovanijeg za tenis pitam sta je s našim teniserima,gdje nastupaju u narednom periodu i imali izlaza iz rezultatske krize.Pozdrav iz Tuzle.Samozdravlje je napisao/la:Valjda dobije Slovenca , ne moze ni on poslije osvojenog turnira dobijati ako ne boljeg onda podjdnakog protivnika.Galion je napisao/la:I ponovno s njim u prvom kolu Antalije ovaj tjedan.Samozdravlje je napisao/la:Izgubi prvi set . Ovo mu 6. mec u nizu(kvale). Dobio ga na drugi servis , Slovenac 10/14 , a Nerman 1/6 . Steta ,ako izgubi . Mislim da ostaje u Turskoj i naredni vikend.
Jos igra i Anita u Antaliji . Da li jos neko igra ? Darko ,ako i igra vjerovatno kvale .
Evo i Jelena u Egiptu .
Opa i Nefisa u francuskoj 25 t$ . Lijepo ,lijepo . Sretno
tuzla075 je napisao/la:
Vas kao najkvalifikovanijeg za tenis pitam sta je s našim teniserima,gdje nastupaju u narednom periodu i imali izlaza iz rezultatske krize.Pozdrav iz Tuzle.
sutra u ponoć po našem vremenu.jestamaji je napisao/la:mirza je već par mjeseci na odmoru![]()
zna li se kad je žrijeb za IW?
Nazalost niko od nasih ne igra ITF ove sedmice, bar ja nisam upratio . Mislim da smo dozivjeli max. procvat naseg tenisa i tesko se nadati necem aman-zaman. Moj favorit je Nefisa ? Nadao sam se da i Nerman moze u TOP300 , ali avaj . Lova ili motiv manjkaju .Varaju se svi da je lahko biti i u 1000 najboljih na svijetu.tuzla075 je napisao/la: Vas kao najkvalifikovanijeg za tenis pitam sta je s našim teniserima,gdje nastupaju u narednom periodu i imali izlaza iz rezultatske krize.Pozdrav iz Tuzle.
Tezak raspored definitivno, za mene ce biti iznenadjenje ako prodje spancajestamaji je napisao/la:Damir protiv Ramos-Vinolasa pa ako slučajno dobije ide Cecchinato a ako kojim slučajem i to dobije onda ide po ušima od Monfilisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.