Sjecam ga se dok je harao u slovenskoj ligi, svi su ga hvalili od trenera do strucnjaka i predvidjali mu lijepu karijeru. Ima sve atribute modernog veznjaka, samo se nadam da ce i iducu sezonu ostati kod nas

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bgm sa slobodom su bile obje tekme cupanje kose ako se ne varam...a malo su nas i crveni pogurali ..igrali smo cesto sa igracem vise..da hoce nastaviti tako hahahaSamozdravlje je napisao/la:Evo koga nismo dobili:
Lazni 2:2
Zrinjski 2:2
Gosk 1:1
Celik 0:0
Radnik 0:1
Gosk 0:1
One utakmice koje smo dobili , a 14 je takvi samo Radnik i Listica su bile malo tvrdje . Uz malo sportske srece trebali smo imati jos min. 6 bodova. Dobro i Barsa i Real izgube upisane bodove . Uz sve to afirmisali Akademiju u punom kapacitetu.Ako je to prepotentnost , pa neka je .
ElCartel11 je napisao/la:Zamislite jos kad Kapic aBd udje uskoro u formu i podigne svoju spremu
Sjecam ga se dok je harao u slovenskoj ligi, svi su ga hvalili od trenera do strucnjaka i predvidjali mu lijepu karijeru. Ima sve atribute modernog veznjaka, samo se nadam da ce i iducu sezonu ostati kod nas
Istinu zboris , zaboravio , popusta memorija sa godinama . Izvinjavam se , ali za crvene ,ako su opravdani (a jesu)to je do slabog postavljanja protivnika i nase brze transformacije nas u napadu .Dadox je napisao/la:Bgm sa slobodom su bile obje tekme cupanje kose ako se ne varam...a malo su nas i crveni pogurali ..igrali smo cesto sa igracem vise..da hoce nastaviti tako hahahaSamozdravlje je napisao/la:Evo koga nismo dobili:
One utakmice koje smo dobili , a 14 je takvi samo Radnik i Listica su bile malo tvrdje . Uz malo sportske srece trebali smo imati jos min. 6 bodova. Dobro i Barsa i Real izgube upisane bodove . Uz sve to afirmisali Akademiju u punom kapacitetu.Ako je to prepotentnost , pa neka je .
Nije do tebe nego ja imam strasno pamćenje hHahSamozdravlje je napisao/la:Istinu zboris , zaboravio , popusta memorija sa godinama . Izvinjavam se , ali za crvene ,ako su opravdani (a jesu)to je do slabog postavljanja protivnika i nase brze transformacije nas u napadu .Dadox je napisao/la:Bgm sa slobodom su bile obje tekme cupanje kose ako se ne varam...a malo su nas i crveni pogurali ..igrali smo cesto sa igracem vise..da hoce nastaviti tako hahahaSamozdravlje je napisao/la:Evo koga nismo dobili:
Mislim da je neko spominjao, da je odbio Hajduk zbog nasmiky_hz je napisao/la:ElCartel11 je napisao/la:Zamislite jos kad Kapic aBd udje uskoro u formu i podigne svoju spremu
Vezano za Kapica mislim da niko nije spomeno taj detalj mozda i jeste al mi je promaklo,dobio je takodjer poziv Zeljeznicara sada prije dolaska kod nas zvali su ga dodje kod njih ,ali jasno je rekao kako stoje stvari i porucio gdje zeli da igra.
Bez akademacaMortemHz je napisao/la: Mogući sastav FK Sarajevo za prvi duel Kupa sa Zrinjskim: Džafić - Lazić, Dupovac, Bekić, Hebibović - Stanojević, Crepulja, Rahmanović, Velkoski, Tatar - Ahmetović
Ko je R. Pasic da daje prognozu . To je kao da neki forumas pravi pretpostavke . Bit ce dobro aBd .haris004 je napisao/la:Bez akademacaMortemHz je napisao/la: Mogući sastav FK Sarajevo za prvi duel Kupa sa Zrinjskim: Džafić - Lazić, Dupovac, Bekić, Hebibović - Stanojević, Crepulja, Rahmanović, Velkoski, Tatar - Ahmetović
Bez 3 standardna igrača ako bude ovako, nije loše.haris004 je napisao/la:Bez akademacaMortemHz je napisao/la: Mogući sastav FK Sarajevo za prvi duel Kupa sa Zrinjskim: Džafić - Lazić, Dupovac, Bekić, Hebibović - Stanojević, Crepulja, Rahmanović, Velkoski, Tatar - Ahmetović
FrancescoTotti je napisao/la:
Da li sezonska vazi za kup, mislim da da ??MortemHz je napisao/la:Informacije o ulaznicama FK Sarajevo – HŠK Zrinjski
U okviru ¼ finala Kupa Bosne i Hercegovine, Fudbalski klub Sarajevo dočekuje HŠK Zrinjski. Utakmica se igra na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase u srijedu 27. februara sa početkom u 17 sati.
Cijene ulaznica:
Tribina „Sjever – Vedran Puljić“ – 5 KM
Tribina „Istok“ – 8 KM
Tribina „Zapad“ – 10 KM
Djeca do 14 godina – 2 KM
Ulaznice su puštene u prodaju danas, a dostupne su na sljedećim lokacijama:
Ponedjeljak 25.02.
Bordo Fan Shop 8-20 sati
Utorak 26.02.
Bordo Fan Shop 8-20 sati
Srijeda 27.02.
Bordo Fan Shop 8-20 sati
Prodajna mjesta Tržnica Markale i Skenderija 10-15h
Prodajna mjesta ispred stadiona Asim Ferhatović Hase od 15h
Mislim da me jutros neko pitao za to baš ovdje, da, naravno da vrijede.Zip je napisao/la:Da li sezonska vazi za kup, mislim da da ??MortemHz je napisao/la:Informacije o ulaznicama FK Sarajevo – HŠK Zrinjski
U okviru ¼ finala Kupa Bosne i Hercegovine, Fudbalski klub Sarajevo dočekuje HŠK Zrinjski. Utakmica se igra na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase u srijedu 27. februara sa početkom u 17 sati.
Cijene ulaznica:
Tribina „Sjever – Vedran Puljić“ – 5 KM
Tribina „Istok“ – 8 KM
Tribina „Zapad“ – 10 KM
Djeca do 14 godina – 2 KM
Ulaznice su puštene u prodaju danas, a dostupne su na sljedećim lokacijama:
Ponedjeljak 25.02.
Bordo Fan Shop 8-20 sati
Utorak 26.02.
Bordo Fan Shop 8-20 sati
Srijeda 27.02.
Bordo Fan Shop 8-20 sati
Prodajna mjesta Tržnica Markale i Skenderija 10-15h
Prodajna mjesta ispred stadiona Asim Ferhatović Hase od 15h
Ako neko moze da snimi pa postavi za nas koje necemo moci gledat.miky_hz je napisao/la:19:30 veceras TV1 emisija derbi kola.gost Husref Musemic