FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
imam dobrog zubara u živinicama, izvadiće mu inficiran zub za 20KM i uradit mu cirkonsku navlaku za jedno 350KM
Jel kod Avde?coelho41 je napisao/la:imam dobrog zubara u živinicama, izvadiće mu inficiran zub za 20KM i uradit mu cirkonsku navlaku za jedno 350KM
A mozes i ti cakijom

Mia San Mia
Kod Adija sina mu, a ima i Salem iz DZ radi privatno, samo da se to riješi kod Robbena..a što se čakije tiče mene ti se suseljani stide previše sam emancipovan za njihov pojamR32 je napisao/la:Jel kod Avde?coelho41 je napisao/la:imam dobrog zubara u živinicama, izvadiće mu inficiran zub za 20KM i uradit mu cirkonsku navlaku za jedno 350KM
A mozes i ti cakijom
- farinelli123
- Kontakt:
Gledam malo snimak nekog Ajaksovog meča i sa žalom konstatujem da bi onaj njihov trener Ten Haag bio pravi potez uz ideju da u 3. dekadu 2. milenijuma udjemo sa ozbiljnim rezovima u igračkom kadru, podmladak i odlazak nekih ikona i fresaka kluba. Iako mi se čini da uprava neće neko vreme razmatrati te posesivne trenere. Biće ludo kad Niko uzme triplu, pa krene priča - “imali smo lepršavost i stil, ali u fudbalu to nekad nije dovoljno. Niko je postavio temelje Bajerna koji želimo na gledamo u narednih 5-10 godina”
•
Pa to bi bilo veoma lepo da Niko uzme triplu, ili....?farinelli123 je napisao/la:Gledam malo snimak nekog Ajaksovog meča i sa žalom konstatujem da bi onaj njihov trener Ten Haag bio pravi potez uz ideju da u 3. dekadu 2. milenijuma udjemo sa ozbiljnim rezovima u igračkom kadru, podmladak i odlazak nekih ikona i fresaka kluba. Iako mi se čini da uprava neće neko vreme razmatrati te posesivne trenere. Biće ludo kad Niko uzme triplu, pa krene priča - “imali smo lepršavost i stil, ali u fudbalu to nekad nije dovoljno. Niko je postavio temelje Bajerna koji želimo na gledamo u narednih 5-10 godina”
VOLIM BAYERN
Ne, Niko će uzet diplu.
- farinelli123
- Kontakt:
Apsolutno. Ništa ne može da mu se ispreči. Džabe Pepu konkurencija koja mu održava formu ekipe, PSG-u Tuhelova fleksibilnost, Atletiku testisi Diega Simeonea i ostale kerefeke. Ja kao simpatizer Bajerna podržavam svakog trenera, pa tako i Nika i navijam da uspe, iako ne podržavam njegovu ideologiju trenersku u potpunosti, tj. viziju. Nagovestavao je vise u početku i obećavao, bar sto se tiče atraktivnosti, fleksibilnosti pa je to izostalo na kraju.isakovich je napisao/la:Pa to bi bilo veoma lepo da Niko uzme triplu, ili....?farinelli123 je napisao/la:Gledam malo snimak nekog Ajaksovog meča i sa žalom konstatujem da bi onaj njihov trener Ten Haag bio pravi potez uz ideju da u 3. dekadu 2. milenijuma udjemo sa ozbiljnim rezovima u igračkom kadru, podmladak i odlazak nekih ikona i fresaka kluba. Iako mi se čini da uprava neće neko vreme razmatrati te posesivne trenere. Biće ludo kad Niko uzme triplu, pa krene priča - “imali smo lepršavost i stil, ali u fudbalu to nekad nije dovoljno. Niko je postavio temelje Bajerna koji želimo na gledamo u narednih 5-10 godina”
Opet nisam za Nika na vise od 2 sezone, ono ponovi Zidanov uspeh i nek ide dalje. Dok ne dodje Kahn, pa onda novo poglavlje.
•
Kovač će zayebat u paketu murinja, rafu beniteza i dimatea.
Zidanova ekipa je igrala tehnički najperfektniji fudbal još od slavne Barcelone, tako da njega ne bih u ovu ekipu.
Zidanova ekipa je igrala tehnički najperfektniji fudbal još od slavne Barcelone, tako da njega ne bih u ovu ekipu.
Kakav tehnicki nogomet i Zidane, pa ljudi imali po 35 centarsuteva po tekmi, ako je to tehnicki nogomet onda ybg. Pa vise je to igrao Mourinhov Real Madrid s Ozilom, Alonsom i Di Mariom. Istina imas par tekmi gdje su prekucali protiv Bayerna, Juventusa u finalu ali kad gledas sveukupno 3 sezone moze se reci da je Zidane kao igrac i trener u tehnickom aspektu susta suprotnost.Klare je napisao/la:Kovač će zayebat u paketu murinja, rafu beniteza i dimatea.
27.10.2020
Done deal: Lucas Hernández will join FC Bayern from Atlético Madrid in the summer. To finalize the deal, the club resorted to agent Giovanni Branchini who helped Bayern finalize deals for the likes of Pep Guardiola and Luca Toni in the past [SportBild]

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- muhamedhulk
- Kontakt:
27.2.1900. - 27.2.2019.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sretan rodjendan Bavarskom velikanu. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sretan rođendan najvećem klubu svijeta! Uživajte momci, valjda nam je uprava spremila pokona.
A evo od mene za cijeli podforum:

A evo od mene za cijeli podforum:

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Bayern@heart
- Kontakt:
Sretan rođendan gigantu najvećem na svijetu
Šta ćemo ovo mi biti sljedeće sezone FC France Bayern i marseljeza na početku svake utakmice
te Pavard, Herandez, Tolliso, Pepe, Thauvin
Šta ćemo ovo mi biti sljedeće sezone FC France Bayern i marseljeza na početku svake utakmice

- Omerbavarac
- Kontakt:
Pepe nije Francuz, cisto da razbijemo monotoniju.Bayern@heart je napisao/la:Sretan rođendan gigantu najvećem na svijetu
Šta ćemo ovo mi biti sljedeće sezone FC France Bayern i marseljeza na početku svake utakmicete Pavard, Herandez, Tolliso, Pepe, Thauvin

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:
Uprava pod pritiskom navijaca, razbila kasu i pocela dovoditi klasne igrace. Nadati se da je proslo vrijeme dovodjenja polovnjaka, u najveci klub na svijetu.
Sretan nam rodjendan
Sretan nam rodjendan

Napiši cijenu Sarma slobodno.Saurman je napisao/la:Done deal: Lucas Hernández will join FC Bayern from Atlético Madrid in the summer. To finalize the deal, the club resorted to agent Giovanni Branchini who helped Bayern finalize deals for the likes of Pep Guardiola and Luca Toni in the past [SportBild]
80 miliona za rezervu Atletica

Sretan rodjendan najvecem njemackom klubu!
Citam na TM-u, a koji se referira na SportBild, da je Bayern spreman uloziti 200 miliona eura ovo ljeto. Nisam detaljno procitao clanak (nije dug, ali mrsko mi
), ali spominju se imena poput Havertza i Wernera. Od Odoia se jos nije odustalo, ali u slucaju nove "odbijenice" Brandt i Pepe su alternative. Uz to se navodi dolazak Pavarda i Hernandeza.
Moje misljenje je da nam Brandt nije potreban, jer je on vise "desetka" nego krilo i najbolje partije koje sam od njega vidio su bile u sredini. Takodjer, Werner mi je "uljez", jer od one vrhunske prve sezone s RB-om nije posebice nesto pokazao da zasluzuje nositi ovaj dres.
Citam na TM-u, a koji se referira na SportBild, da je Bayern spreman uloziti 200 miliona eura ovo ljeto. Nisam detaljno procitao clanak (nije dug, ali mrsko mi

Moje misljenje je da nam Brandt nije potreban, jer je on vise "desetka" nego krilo i najbolje partije koje sam od njega vidio su bile u sredini. Takodjer, Werner mi je "uljez", jer od one vrhunske prve sezone s RB-om nije posebice nesto pokazao da zasluzuje nositi ovaj dres.
Spamm
Kakvu rezervu ? Momak je u ligi odigrao 14 utakmica 8 je propustio zbog ozlijeda i jednu zbog suspenzije.U CL odigrao 5 od 7 zadnje dvije nije igrao zbog ozlijede.Sa Francuskom postao svjetski prvak baš kao i Pavard.Liverpool je za VvD dao 85 mil koji je došao iz yebenog Southamptona.Rajaz je napisao/la:
Napiši cijenu Sarma slobodno.
80 miliona za rezervu Atletica![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Seres da je Bayo istresao 80 MRajaz je napisao/la:Napiši cijenu Sarma slobodno.Saurman je napisao/la:Done deal: Lucas Hernández will join FC Bayern from Atlético Madrid in the summer. To finalize the deal, the club resorted to agent Giovanni Branchini who helped Bayern finalize deals for the likes of Pep Guardiola and Luca Toni in the past [SportBild]
80 miliona za rezervu Atletica![]()

27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.