Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- eldaroniBIH
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:47, ukupno mijenjano 1 put.
igrat ce Spaha legenda najveca. svaka mu cast, fakat ima čelično srce
Sreća pa LAV sutra igra, to je najveća moguća dobit naše reprezetnacije pred sutrašnji meč!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
igra nas kapiten sutra, samo se nadam da se je opravio skroz od Genka, tamo se je posteno iskrsio 

100% sportski i krajnje opušten potpis
Spahic je legenda, nema se sta reci. Ako sve bude u redu s njim Belgijanci nece moc proci isto kao sto nisu mogli nista dok je bio na terenu u Genku
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!
igrat ce dok se ne obori snogu opet...ljudino bosanskohercegovacka....i napravi jedan zuti da pauziras protiv estonije...polomi dembelea...slomi mu kljucnu kost....sakom ga.....nemoj da te sudija vidi....
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Spaha je Leopard Nindza -Zmaj -Ljiljan i sto je naj-bitnije PRAVI BOSANAC
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
ljudi moji,najsretniji sam kad nam spaha igra,on je jedna velika ljudska veličina,ali ima i još nešto,sve je ovo sa njim i još slađe kada znamo da u biti on nije Bosanac nego Hrvat,momak je iz Dubrovnika,tamo se rodio,Hrvatski je državljanin,a mogao je i igrati za hrvatsku,ali nije,on odabra Jednu i Jedinu,i bori se za nju ma ko,jednom riječju bar po meni crnokosi Barbarez,ista impulzivnost,ista duhovitost,isti pristup državi te isti pristup igri . . .I da na kraju da kažem da će 100% dobiti barem blokadu a možda i analgin prije utakmice,jer onako ga razbit,a da za tri dana bude u timu malo mi je to šuhveli da je prirodno,ali to samo još jednom govori kakav je on;nadajmo se apsolutno najboljem . . .Veliki pozdrav svima 

To je naš Sandžo iz Dubrovnika.ST-57 Ciciban je napisao/la:Spaha je Leopard Nindza -Zmaj -Ljiljan i sto je naj-bitnije PRAVI BOSANAC

legenda.....
Spahic, Dzeko, Custovic, Supic su svi porijeklom iz Gacka(Hercegovina) malo selo ali plodno 

Daćemo mu ime ulice u Dubrovniku

"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
Evo nesto pise o Emiru Spahicu na http://www.transfermarkt.de i spominje se Bajramovicev Frankfurt, neznam njemacki pa vam nemogu reci sta pise, moze li neko prevesti ukratko sta pise o njemu, ko zna njemacki
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Pa ništa posebno, ako je ovo što sam ja našao na transfermarkt.de...Piše kao Bajramović bivši igrač Schalkea sa Eintrachtom vezan ugovorom do ljeta 2011. godine...amir je napisao/la:Evo nesto pise o Emiru Spahicu na http://www.transfermarkt.de i spominje se Bajramovicev Frankfurt, neznam njemacki pa vam nemogu reci sta pise, moze li neko prevesti ukratko sta pise o njemu, ko zna njemacki
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
uglavnomamir je napisao/la:Evo nesto pise o Emiru Spahicu na http://www.transfermarkt.de i spominje se Bajramovicev Frankfurt, neznam njemacki pa vam nemogu reci sta pise, moze li neko prevesti ukratko sta pise o njemu, ko zna njemacki
Frankfurt iza scene priprema nesto sto bi im omogucilo da ostanu u prvoj ligi.
zainteresovani su za dovodjenje Bajramovicevog reprezantativnog kolege Emira Spahica odbranbenog igraca koji je nakon angazmana u Lokomotivu sada bez kluba.
Menager kluba ga je gledao na tekmi protiv Belgije.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Hvala ahbabu za prijevodPasha je napisao/la:uglavnomamir je napisao/la:Evo nesto pise o Emiru Spahicu na http://www.transfermarkt.de i spominje se Bajramovicev Frankfurt, neznam njemacki pa vam nemogu reci sta pise, moze li neko prevesti ukratko sta pise o njemu, ko zna njemacki
Frankfurt iza scene priprema nesto sto bi im omogucilo da ostanu u prvoj ligi.
zainteresovani su za dovodjenje Bajramovicevog reprezantativnog kolege Emira Spahica odbranbenog igraca koji je nakon angazmana u Lokomotivu sada bez kluba.
Menager kluba ga je gledao na tekmi protiv Belgije.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Emir da ode u vuova bio bi cudo potez uprave wolfsburga, taman je usao u najbolje godine za stpera, pun je iskustva, o borebnosti ne moram ni da pisem, ma odlican bi to potez bio, gledali bi g sa edinom i misketom kako haraju u lp.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja bi volio Spahica vidjeti u Wolfsburgu to bi bilo extra Ali.......

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.