Upravu si za ovo, ja sam zaboravio, znaci trebalo bi da Barišić ne igra u srijedu...SarajevoJeBordo je napisao/la:Prenosi se to na ligu i obratno. Trebalo bi po automatizmu da je to odradio. Ne znam je li se samo direktan crveni prenosi, tj hoće li igrati Barišić u srijedu?midzuka je napisao/la:Ima i Pidro, al svakako je ozljeđen.SarajevoJeBordo je napisao/la:Iz startnih 11 jedino Mujakić ima 2 kartona. Neka Šof igra protiv Krupe.
Zrinjskom je za prvi mec suspendovan prvi golman Soldo, dobio je direktni crveni u osmini finala protiv Krupe.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
JURIŠ
To im i nije neki minus,Brkic je svakako bolji golman od Solde.Barisic takodjer tanana,zamjena ce mu bit vjerovovatno Gojkovic tu bi se dalo diskutovati jel je i Gojkovicu to debi pa je pitanje kako je uigran.Jedini minus ce im biti sto nema Curjurica jel je jedini kvalitetan veznjak u toj ekipi,vidjeli ste Bekrica na sta lici kad je usao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hahahahah zajebancija je vrh! Svaka cast! Oplakah ko i ovaj krezubi lik!kosevskobrdo je napisao/la:HahahahhaahahhahahahahaTamniVilajet je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa jel mogao bolje vikend završit![]()
![]()
![]()
Nije sadaka al treba nam da se gradi![]()
![]()
Samo da nam ne prisjedne.....

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
A Obi Mikel?miky_hz je napisao/la:To im i nije neki minus,Brkic je svakako bolji golman od Solde.Barisic takodjer tanana,zamjena ce mu bit vjerovovatno Gojkovic tu bi se dalo diskutovati jel je i Gojkovicu to debi pa je pitanje kako je uigran.Jedini minus ce im biti sto nema Curjurica jel je jedini kvalitetan veznjak u toj ekipi,vidjeli ste Bekrica na sta lici kad je usao.

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobijamo u srijedu 2:0.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
“Termin je dobar i vrijeme će biti bolje, toplije. Pozivam naše navijače da dođu u što većem broju, mislim da smo zaslužili da nas podrže. Borimo se na oba fronta, a uz njih ćemo lakše ostvariti ciljeve. U Tuzli smo imali odličnu podršku. Naši navijači su ponovo bili naš 12. igrač”, dodao je Velkoski na kraju razgovora za Avaz.
Mislim da da, piše da vrijede za ligaške i kup utakmice ako se ne varam, nek @Mortem potvrdiskoroalen je napisao/la:Vrijede l' sezonske u srijedu?
EDIT:
https://www.fksarajevo.ba/bs/marketing/ ... danas/5027
VrijedePolusezonske ulaznice Bordo kluba važe i za sve domaće utakmice Kup takmičenja.

E odlično, hvala brate.alacious je napisao/la:Mislim da da, piše da vrijede za ligaške i kup utakmice ako se ne varam, nek @Mortem potvrdiskoroalen je napisao/la:Vrijede l' sezonske u srijedu?
EDIT:
https://www.fksarajevo.ba/bs/marketing/ ... danas/5027VrijedePolusezonske ulaznice Bordo kluba važe i za sve domaće utakmice Kup takmičenja.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jest zeljo onu sezonu kad su slobodu naguzili da ispadne. Bjezali puno nesto i puno nesto tekmi bez gola primljenog...tu je ovo negdje sadEvander je napisao/la:Da je sve gotovo, niti blizu.
Da mi izgledamo najozbiljnije i da smo veliki favoriti za titulu, to je nedvojbeno.
To vjerovatno misli i vecina navijaca drugih timova, ne samo mi.
U zadnjih 10 godina niti jedna ekipa u ligi nije odskakala od ostatka, kao mi danas.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, uvijek vrijede. Europska takmičenja su samo izuzetak. Prije nisu vrijedile za derbi i finale kupa ali i to se promijenilo.skoroalen je napisao/la:E odlično, hvala brate.alacious je napisao/la:Mislim da da, piše da vrijede za ligaške i kup utakmice ako se ne varam, nek @Mortem potvrdiskoroalen je napisao/la:Vrijede l' sezonske u srijedu?
EDIT:
https://www.fksarajevo.ba/bs/marketing/ ... danas/5027VrijedePolusezonske ulaznice Bordo kluba važe i za sve domaće utakmice Kup takmičenja.
Sirokog Ce kazniti novčanom ruku dajem..kakva publika i bakraci
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koliko su sličnih i većih ispada imali oni su trebali najmanje imati -3 ili -6 bodova poslije toga + novčana kazna, pravi radikali/extremi. Da se savez pridržava pravila ne bi mi bilo čudno i da se izbace iz lige jer ovo više nije normalno, tako je nekad prije bilo.Dadox je napisao/la:Sirokog Ce kazniti novčanom ruku dajem..kakva publika i bakraci
Nama je bukvalno meč lopta u listići.Naravno računam da ćemo Krupu dobiti.Pobjedom smo na korak do titule,sve ostalo nam opet Zrinjski opasno puše za vratom.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakva meč lopta 13 kola do kraja, ni približno ali smo na odličnom putu pa ćemo vidjeti, postepeno sve. Ne pametujem ništa već je 40 bodova u igri, to je golemo.amypitar je napisao/la:Nama je bukvalno meč lopta u listići.Naravno računam da ćemo Krupu dobiti.Pobjedom smo na korak do titule,sve ostalo nam opet Zrinjski opasno puše za vratom.
Ma imas jos jedno gostovanje njima,derbi,mec sa Zrinjskim..jedino ako oni kiksaju u ove dvije tekme pa bi tad mogla biti mec lopta..amypitar je napisao/la:Nama je bukvalno meč lopta u listići.Naravno računam da ćemo Krupu dobiti.Pobjedom smo na korak do titule,sve ostalo nam opet Zrinjski opasno puše za vratom.
Da slažem se, sve dok i matematicki ne bude gotovo.Al opet ako pogledaš ako bi ostalo na +7 razlika i posle listice, ostalo bi 11 kola.Sa ovom ekipom kakvu imamo morali bi se bas potuditi da je izgubimo.MortemHz je napisao/la:Ma kakva meč lopta 13 kola do kraja, ni približno ali smo na odličnom putu pa ćemo vidjeti, postepeno sve. Ne pametujem ništa već je 40 bodova u igri, to je golemo.amypitar je napisao/la:Nama je bukvalno meč lopta u listići.Naravno računam da ćemo Krupu dobiti.Pobjedom smo na korak do titule,sve ostalo nam opet Zrinjski opasno puše za vratom.
I daj nam postavi 21 kolo da prognoziramo.
Halo ljudi smirimo malo strasti oko ovih najavljivanja duple krune. U ligi imamo jos 13 hebenih utakmica a ne 3, tako da moramo malo spustiti loptu. U kupu takodjer 6 utakmica. Iako igramo fino, imamo top top atmosferu u i oko kluba, braco jednostavno moramo dati vecu podrsku pa makar na AFH. Ono je sramota da dodje 2-3 milje ljudi jeste bgm. Idemo utakmicu po utakmicu, trenutno je u srijedu nama najbitnija utakmica, pa u sub.itd. SRIJEDA 17h NE SNIMAJ (NE GLEDAJ NA ARENI) I NE ZIJEVAJ VEĆ DERI GRLO I NAVIJAJ !!!
Vidimo se u objektima oko stadiona

Vidimo se u objektima oko stadiona

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj dobro si, opet sam totalno zaboravio na to. Sjetio se jučer kad sam gledao Hercegovce i opet zaboravi, evo ide odmah.amypitar je napisao/la:Da slažem se, sve dok i matematicki ne bude gotovo.Al opet ako pogledaš ako bi ostalo na +7 razlika i posle listice, ostalo bi 11 kola.Sa ovom ekipom kakvu imamo morali bi se bas potuditi da je izgubimo.MortemHz je napisao/la:Ma kakva meč lopta 13 kola do kraja, ni približno ali smo na odličnom putu pa ćemo vidjeti, postepeno sve. Ne pametujem ništa već je 40 bodova u igri, to je golemo.amypitar je napisao/la:Nama je bukvalno meč lopta u listići.Naravno računam da ćemo Krupu dobiti.Pobjedom smo na korak do titule,sve ostalo nam opet Zrinjski opasno puše za vratom.
I daj nam postavi 21 kolo da prognoziramo.
-
- Kontakt:
Oholo i bahato, ne vjerujem.MortemHz je napisao/la:VVVBKnukleusmember je napisao/la:Postao si bahat momcino.Sabinho je napisao/la:ma ne želim prazan stadion u lištici,želim da ih isposeravamo pred punim stadionom
VVVBK

Gledajuci istoriju PL BiH i FKS do sezone 2018/19 izgleda prepotentno .
No gledajuci filozofiju i pristup Kluba , meni bi bilo drago da ih natamburamo pred onim fasistima(cast cestitim ljudima-malo majkumu),a mozemo.
Mozemo barem probati,hladne glave i vrelog srca moze to ovaj Klub. Ovakvo vodjenje kluba,roster igraca,SS ,harmonija u svlacionici i rekao bih odavno tribina jedinstvenija nije bila(lijepo je bilo vidjeti Hz u TZ). Samo ne stajati , utakmica po utakmica , pobjeda za pobjedom.Pametno i jako ,razmisljati 6. mjeseci unaprijed , a po mogucnosti i godinu .Upravo tako razmislja Emir Hadzic , bar ja tako vidim . AKADEMIJA .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], nedimmmm1337 i 37 gostiju.