FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
kako ovaj zujo mrtva seljacina ima podmukli osmijeh jos kad govori dao mi je ideju da raskinem i TV prenos koliko je to njemu krvio koji je to cigan prodao bi sve svoje za tih 10 km.
svaka cast , potpisrookye je napisao/la:Ja neznam kako se pojedinci ne umore od ovih glupih prepucavanja. Brate usrali su derbi iz ovih.. ili onih razloga![]()
. Jedina... prava... istinska utakmica u drzavi i od nje su napravili cirkus. Sta misle koliko ce karta biti za jug iduce godine na Kosevu i koliko ce karata dobiti ....i tako u nedogled. Neznam ciji su to hirovi
i ko se to hoce da posere na VJECITI DERBI. Pozz.

aaa jarane hoce da unista papci i seljaci koji nisu iz ovog grada i koji neznaju sta je to draz GRADSKOG derbija .
isti onaj koji kaze da je to bilo zbog policije,pa kada kaze policajac da je zbog njih ,onda on kaze JESTE ZBOG NAS JE.....rookye je napisao/la:Ja neznam kako se pojedinci ne umore od ovih glupih prepucavanja. Brate usrali su derbi iz ovih.. ili onih razloga![]()
. Jedina... prava... istinska utakmica u drzavi i od nje su napravili cirkus. Sta misle koliko ce karta biti za jug iduce godine na Kosevu i koliko ce karata dobiti ....i tako u nedogled. Neznam ciji su to hirovi
i ko se to hoce da posere na VJECITI DERBI. Pozz.
upravo zbog onih koji kazu dali smo vam isti broj karata,a nekazu da su vise od pola skratili prostor,a pazi,u onom PROSLOGODISNJEM postoru se gusila raja,zamisli SAD....
isti oni kojima je krivo sto ce se gledati na kosevu (a gledali su i oni prije 4 god. kada nisu dosli zbog CIJENE!) PA IM NIKO NISTA NIJE REKAO ....
upravo zbog onoga ko kaze da je u klubu zbog PARA.. a ne zbog ljubavi i fudbala......
upravo zbog onih kkoji nnam nisu dali megafon i bubanj ,ove godine ni mjesto..... mogu li se onda nadati iduci put necem boljem??
idu kao logikom 5% ,a mi im damo JUG I DIO ZAPADA... na kosevu....ako idemo po zakonu onda cemo ICI!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Jednostavno:
Veliki smo, ne mozemo stati na njihov stadion......
elle je napisao/la:Jednostavno:

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Nije mi jasno zasto su jos uvijek na nasoj temi??
pa halo strumfici vi treba da slavite, SLAVITE, nema Hordi sutra na sugi - zar to nije ispunjenje svih vasih snova?? I samo se vi cujete
Kako ih rastura nase jedinstvo i sreca pa to nije normalno
P.S. johnny - nije prije 4 nego prije 6. godina
bilo im skupo 

P.S. johnny - nije prije 4 nego prije 6. godina

-
- Kontakt:
24.10.1946 - 24.10.2010
CITAV SI MOJ ZIVOT,PRVA LJUBAV MOJA MLADOST
A ja na nasoj temi svaku stranicu preskacem jer vidim da si ti prvi postaoUPS je napisao/la:Nije mi jasno zasto su jos uvijek na nasoj temi??![]()
![]()
![]()
pa halo strumfici vi treba da slavite, SLAVITE, nema Hordi sutra na sugi - zar to nije ispunjenje svih vasih snova?? I samo se vi cujete
![]()
![]()
![]()
P.S. johnny - nije prije 4 nego prije 6. godinabilo im skupo

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
SRETAN TI RODJENDAN LJUBAVISamo F.K.S !! je napisao/la:24.10.1946 - 24.10.2010
I dalje se jedu... a ostvarili su svoju najvecu pobjedu tjeranjem protivnickih navijaca sa stadiona
dobro je to, samo nastavite

dobro je to, samo nastavite

elle je napisao/la:SRETAN TI RODJENDAN LJUBAVISamo F.K.S !! je napisao/la:24.10.1946 - 24.10.2010
niste ni do granice za penziju dosli xD
mi smo za uskotracnu prugu - autoput!spajz je napisao/la:niste ni do granice za penziju dosli xD

sretan rodjendan klube!
johnnyHZ je napisao/la:elle je napisao/la:SRETAN TI RODJENDAN LJUBAVISamo F.K.S !! je napisao/la:24.10.1946 - 24.10.2010
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
johnnyHZ je napisao/la:elle je napisao/la:SRETAN TI RODJENDAN LJUBAVISamo F.K.S !! je napisao/la:24.10.1946 - 24.10.2010
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Ti si život moj , za ostalo neću i ne znam !
SRETAN TI RODJENDAN VOLJENI KLUBE !
SRETAN TI RODJENDAN VOLJENI KLUBE !
-
- Kontakt:
Dabogda ti se sve osušilo u kući osim veša...FCS 4ever 

Seljo-Sarajevo
0:2
0:2
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
- Kontakt:
Poderite ih momci danas,pokazite im jos jednom ko je glavni u nasem gradu,da ipak primitivci ne ponesu pobjedu jer njihov serif derbi poredi sa njegovom kafanom,iz inata danas za nas grad,za HZ pa da slavimo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 27 gostiju.