Pro Evolution Soccer 2011

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

pes 201123
Kontakt:

Re: Pro Evolution Soccer 2011

Post Postao/la pes 201123 » 23 okt 2010, 12:40

Sexmachineboy je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:
pes 201123 je napisao/la:eeee ovako ja sam instaliro PES 2011 sve kako treba i ja udjem u PES i dole u desnom donjem cosku mi se okrece ono zelenoi odjednom izadje i pokaze mi se neki prozor don't sendi jos nesto send error report i ja neznam sto mi se to pokazuje i volio bi igrati pes 2011 jer cujem da je extra molim vas da mi kazete sta je to i unaprijed hvala :cry:

po stoti put govorim,kad crackujete,zajedno sa crackom kopirajte i onaj rld.dll file i moci ce -.-
stoti put govoris,u svoja 22 posta.. :mrgreen:

ja sam instaliro i koopiro sam i onaj rld.dll file i sad mi udje okrece se ono dole i nece da izadje nepise mi vise ono eroor report i to al nece da izadje sam o se okrece dole ono zeleno :cry:

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 23 okt 2010, 15:07

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
kirba je napisao/la:Izgleda da su uveli sudijske greske :D

Dao sam par golova ali isto tako i primio iz cistog ofsajda a maloprije bio moj aut iako je moj igrac izbacio loptu (i to bio jedino moj igrac pored lopte) :lol:
hah, stvarno meni nije jasno, kako kod vas sudije grijese, a meni igrac kad je jedan mikromilimetar u ofsjadu svira ga :x

i ovaj pes je dobar a i los, nije mi jasno kako su lose Drogbu napravili, pa u Pesu ne zna kontrolisati loptu nimalo, bolje Ivanovic ima kontrolu neg on jbt.
a o Become A Legend da ne pricam o timu kako je glup, cijelo vrijeme dodajem lopte, ovaj sad kad meni treba da pruzi loptu u for, on doda nekom desetom smoklji i ne zna sta ce sa njom... ima dosta gluposti, glup al do bola

a i grafiku su trebali promjeniti, osjetise, isto ko da igram pes 09 a ne 11
Cega ti igras jarane lik ubi pogotovo iz sobodnjaka...ima 95_6ocjenu ja msm...tako nesh.... :roll: :!:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 23 okt 2010, 15:11

koja je minimalna konfig za 2011 :?:
Rođen s tobom da budem

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 23 okt 2010, 16:53

schweinsteiger je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:
amertiger je napisao/la:Mozel mi neko objasniti kako funkcionisu finte, nikad nisam koristio jer mi nisu bile potrebne dok na ovom PESu izgleda da je to jedan od vaznijih faktora u igri ako zelite da prodjete nekoga. Igram na tastaturi pa ako ima nko ko koristi te finte i to da mi malo objasni, moze i za djojstik nije problem, imam i to samo da mi je uci u fazon kako i sta???

I da evo jos jedna olaksavajuca opcija za sve koji ne znaju. Imata da birate ono Slelect Side i to tu imate opciju da promjnite pomoc kompijutera ili cega vec, promjnite ono Asisted u Semi as-, puno je lakse igrati odbrnu, puno se lakse barta sa kursorima, nadam se da ste me shvatili sta sam vam htio reci :D, jos samo da ponovim da te opcije za promjenu dobijete kad udjete u Select side i kliknete kocku (D) ili sta vec koristite kao sut :D

Evo jarane ovako sam ja naučio, samo prati šta govori i pokazuje ;)

[youtube][/youtube]

Hvala svima, skontao sam ovo odicno i super mi ide :D, hvala jos jednom svima :D

moj ti je savjet samo da stavljas po jednu fintu,jer kad stavis jednu,znas otprilike koliko ti treba prostora za nju i vidis,dok igras,gdje su protivnicki igraci i znas mozes li uradit...a kad imas dvije(kao ovaj u tutorijalu),onda dok uradis jednu,vec ti se mozes protivnicki igrac priblizit i onda kad uradis drugu otme ti,ili zavrsi u outu ;)
Mes Que Un Club

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 23 okt 2010, 19:11

koja bi mi najbolje rezolucija i picture qualiti odgovarale??
graficka 256mb
ram 1gb
procesor 3.0
:D :D

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 23 okt 2010, 21:01

kako skinut patch za pes 2011
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 23 okt 2010, 21:05

@Arsenalisanation

pa pesa tebra, ne trebas mi govoriti kad znam, dok on uzme loptu, mogo bi mu ja oduzeti loptu kako su ga slabo napravili, al sad sam pomalo nacio, dok on primi loptu, rukaj prema golu, eto ga, pogodak :D

nego igral ko become a legend, ja ubi sa Ronaldom :D

mazafuka
Kontakt:

Post Postao/la mazafuka » 23 okt 2010, 22:44

QUARESMA 18<<< je napisao/la:@Arsenalisanation

pa pesa tebra, ne trebas mi govoriti kad znam, dok on uzme loptu, mogo bi mu ja oduzeti loptu kako su ga slabo napravili, al sad sam pomalo nacio, dok on primi loptu, rukaj prema golu, eto ga, pogodak :D

nego igral ko become a legend, ja ubi sa Ronaldom :D
igram ja BAL ;) i nije vala sad nesto :D
..Life is a matter of choice.. not a matter of chance.. drH

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 23 okt 2010, 23:24

Faraon iz Visokog je napisao/la:koja je minimalna konfig za 2011 :?:
:?:
Rođen s tobom da budem

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 23 okt 2010, 23:33

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:koja je minimalna konfig za 2011 :?:
:?:
ram 1 gb ;)
procesor 2 ghz :roll: :?:
grafika 128-256 :?:
Vrati se par stana unazad prije izlaska smo dosta pricali o tome... :)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 23 okt 2010, 23:38

Inace puno me nervira kad mi igraci prolete kroz mrezu ko da je i nema ono sa strani 10x mi se desilo da igrac prodje kroz mrezu...Te ofsajdi kojih ima dosta nesviranih i obrnuto...Pa onda ono nabijes loptu slucajno i onda budes u gol sansi a postotak da ces doci do lopte prije toga bio je 0 naprema 1000000--..,pa onda ono dodas igraacu loptu pretisnes ono za finte a igrac ti se prebaci i ovaj samo pusti loptu...
P.S.Mislim da su napravili igricu prelaganu bar na ovom regular sto sam dosada igrao...prolazis kako hoces...Pogotovo na BAL...ja imam katastrofalne ocjene i opet na regular igram zasad relativno dobro 13 utakmica 3 gola 3 asistencije 4 x MOTM... ;)
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

mazafuka
Kontakt:

Post Postao/la mazafuka » 25 okt 2010, 11:46

Ja kad god hocu da sutnem on je nesto potkopa :twisted: kako da napravim to :twisted: :?:
..Life is a matter of choice.. not a matter of chance.. drH

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 25 okt 2010, 14:06

graficka mi je ATI Radeon X300/X550/X1050 ( 128 MB ) dosad sam bez problema igrao sve verzije PES-a,al sad nece.. imam 1 GB rama i 3,6 mi je procesor..izbacuje mi za onaj GPU shader 3.0..jedan od forumasa mi je slao neki link da skinem neke drivere,al opet nece..mozel ko pomoc??
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 25 okt 2010, 14:24

do graficke je. ovaj pes podrzava samo ati x1300 i novije.

kupi sebi novu graficku za nekih 50-ak marki preko pika ;)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 okt 2010, 14:30

Kako su lose napravili Master ligu online kupis igraca on nemoze da napreduje :roll: jedino igras da ide u manje divizije i zaradzujes lovu.....mizerno
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 25 okt 2010, 14:40

jedini komentar na ovaj pes je ovaj: puno bolje od prijasnje tri verzije, ali jos uvjek miljama daleko od šestice koja po svemu sudeci jos dugo nece dobit konkurenciju za najbolji soccer ikad.

cak mi je i fifa po prvi put bolja od pesa :roll: steta sto je nemogu igrat na svom racunaru, vec moram ici kod jarana :mrgreen:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 okt 2010, 14:47

Wolverine je napisao/la:jedini komentar na ovaj pes je ovaj: puno bolje od prijasnje tri verzije, ali jos uvjek miljama daleko od šestice koja po svemu sudeci jos dugo nece dobit konkurenciju za najbolji soccer ikad.

cak mi je i fifa po prvi put bolja od pesa :roll: steta sto je nemogu igrat na svom racunaru, vec moram ici kod jarana :mrgreen:
Meni se isto tako cinilo da je Fifa bolja od Pes-a sada ali vjeruj da sam se zajebao,nakon duzeg igranja puno sam stvari skontao na novom Pes-u tako da je Fifa opet iza Pes-a..
Fifi istice Licenca za Bundes ligu ja mislim 2012 i za jos neke stvari pa ce mo vidjeti kako ce tada izgledati pes :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 25 okt 2010, 14:59

Dobar jeste, al na Top-Player ja jedva gol postignem, na regular i professional po nekoliko razlike, međutim ovu stvar su "fintama" su skroz iskomplikovali dvije, tri uvezat tesko ide. Ne mogu da se naviknem, igram soccera od prve verzija na Play Stationu, pa evo sve do ovog zadnjeg al ovaj mi nikako nije "lego".

Druga stvar sa preciznim dodavanjima po zemlji, nekad "hoce" nekad nece, kad igrac prodje po strani i ubacim loptu u sredinu sa L1+X i 100% je gol ako prodje lopta, međutim to prodje svaki 5 put jer je on "nabije" u gol aut umjesto da ubaci u sredinu. Da li je neko ovo probao?
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 25 okt 2010, 15:01

fifa je meni realnija nego pes, barem po ovome sto sam odigrao ( a nisam igrao puno, tako da je moguce da nisam skontao neke stvari). naravno ima i svojih mana, ali je igra realnija. ova slova dolaze sa tipkovnice hardcore obozavaoca pesa da se razumijemo.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 25 okt 2010, 17:33

@amertiger

Nema na čemu,, sretno ;)

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.