FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hvala ti Miske jos jednom sto si osvojio pitarima titulu, hvala ti.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ovo sto se do sad radi je sve na silu pokusavajici nesto prikazati kao dobro ili lose. Ono sto je sigurno da cemo tek od sutra, pa narednih par utakmica vidjeti na cemu smo. Dobro, pripreme su protekle kako su protekli i ako cemo se voditi po tome onda necemo biti losi
, međutim po mom misljenju trebamo sacekati da sve vidimo na djelu kako i sta.
To isto stoji i za upravu. Vrijeme je jedini pokazatalj. Moja želje da ova sljedeca uprava vrati dobru atmosferu među rajom. Ono sto smo izgubili za ovo vrijeme jako odvratnog vođenja kluba. Isto tako da vratimo derbi kao sto je ranije bio a ne da stadion zjapi poluprazan i na Grbavici, a i na Koševu.
Sigurno je da ce trebati dosta posla da se sve vrati na prave staze kao nekad. Što manje pokusati se baviti ljudima od ranije, to mislim na ljude koji su trenutno u klubu. I da ni slucajno ne rade ono sto su radili ovi prosli.
Vrijeme i rezultati ce pokazati na cemu smo ...

To isto stoji i za upravu. Vrijeme je jedini pokazatalj. Moja želje da ova sljedeca uprava vrati dobru atmosferu među rajom. Ono sto smo izgubili za ovo vrijeme jako odvratnog vođenja kluba. Isto tako da vratimo derbi kao sto je ranije bio a ne da stadion zjapi poluprazan i na Grbavici, a i na Koševu.
Sigurno je da ce trebati dosta posla da se sve vrati na prave staze kao nekad. Što manje pokusati se baviti ljudima od ranije, to mislim na ljude koji su trenutno u klubu. I da ni slucajno ne rade ono sto su radili ovi prosli.
Vrijeme i rezultati ce pokazati na cemu smo ...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Bog te vidio, i onda imas obraza pisati kako je uprava dobra bila a pri tome se predstavljati kao navijac klub. FUJ

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Kako jos jednomZeljo92 je napisao/la:Hvala ti Miske jos jednom sto si osvojio pitarima titulu, hvala ti.
Srdjan Stanic pitarski ker
Sva mjesta u busevima popunjena,ganjaju se alternative,svi u Bijeljinu!
A tek prva domaća.
JUG JE SAMO JEDAN

A tek prva domaća.
JUG JE SAMO JEDAN

MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Sabane pitari nam bjeze 18 boba.Pravicu se da nisam dobro vidio.Halo pa mi moramo ove 2 uzet,ispade nam Mladost bitna tekma.Arezinu treba obarat na 50 metara inace ce nam ga zavalit.Ali sutra treba readnika uzet ali kako.
Valjalo bi da Zrinjski mlatne ove ped.ere iz Lištice, pobjedom protiv onih krkana aBd i eto nas tu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ja se obrnuto nadam tj. pobjedi sirokog, jer sam siguran da mozemo na kraju biti drugiOsim13 je napisao/la:Valjalo bi da Zrinjski mlatne ove ped.ere iz Lištice, pobjedom protiv onih krkana aBd i eto nas tu.

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Kakva je razlika?Drugi,treci isti k idemo u evropu.Azpi je napisao/la:Ja se obrnuto nadam tj. pobjedi sirokog, jer sam siguran da mozemo na kraju biti drugiOsim13 je napisao/la:Valjalo bi da Zrinjski mlatne ove ped.ere iz Lištice, pobjedom protiv onih krkana aBd i eto nas tu.
23
Ja sam nekako uvjeren u pobjedu sutra, miran sam skrozDokoljenko je napisao/la:
Za pocetak uzeti Radnika i probati uvezati par utakmica bez poraza. Vratiti navijace na stadion.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jos 2.3 kvota na nas ne moze boljeRaonffa je napisao/la:Ja sam nekako uvjeren u pobjedu sutra, miran sam skrozDokoljenko je napisao/la:
Za pocetak uzeti Radnika i probati uvezati par utakmica bez poraza. Vratiti navijace na stadion.

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
PoklonAzpi je napisao/la:Jos 2.3 kvota na nas ne moze boljeRaonffa je napisao/la:Ja sam nekako uvjeren u pobjedu sutra, miran sam skrozDokoljenko je napisao/la:

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ajde Željoooooo
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Lajkam izbor sudije.
Hajde brko, povedi.

Hajde brko, povedi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Razvalit ćemo ih 0:1 

“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Iz poklon penala, VAR nece reagovati.Osim13 je napisao/la:Satraćemo ih qurcem, biće 0:1
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Rooney88 je napisao/la:Iz poklon penala, VAR nece reagovati.Osim13 je napisao/la:Satraćemo ih qurcem, biće 0:1
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Osim13 je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:Iz poklon penala, VAR nece reagovati.Osim13 je napisao/la:Satraćemo ih qurcem, biće 0:1
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.