FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bravo Sarajevo!
Sa ovakvom dominacijom, nema niko pravo razmišljati ni o cemu manjem od Duple Krune. Realno. Treba nam tih trofeja da prestignemo **** za sva vremena.
Sa ovakvom dominacijom, nema niko pravo razmišljati ni o cemu manjem od Duple Krune. Realno. Treba nam tih trofeja da prestignemo **** za sva vremena.
Potajno sam se nadao da Dupovac nece igrat,Mujke je tu al bi ja Sofrancu dao vise minuta
Ljudi kako sam se danas smrzao ko ckapi
utakmica je odradjena perfektno. Lazic je usudit cu se reci Alesandro Nesta za sve stopere koje su igrali u FKS od kad ga ja pratim. Produzenje ugovora Krletu i Rahmanu je ko da smo doveli grizmana i busketsa u klub. Crepulja strasan sa svojim pregledom igre. Sto se tice hordi prvi put vidim momka koji je vodio navijanje, izgleda da je nastupila prava smjena generacija

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Dobro je @skoroalen rekao , poluvrijeme protiv Astane je mjerilo. Tatar pametno cuvao noge na pripremnim tekmama ,nije levat . Nisam gledao , zato cu gledati bar 3x snimak . 

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
esprit24 je napisao/la:Ljudi kako sam se danas smrzao ko ckapiutakmica je odradjena perfektno. Lazic je usudit cu se reci Alesandro Nesta za sve stopere koje su igrali u FKS od kad ga ja pratim. Produzenje ugovora Krletu i Rahmanu je ko da smo doveli grizmana i busketsa u klub. Crepulja strasan sa svojim pregledom igre. Sto se tice hordi prvi put vidim momka koji je vodio navijanje, izgleda da je nastupila prava smjena generacija

Pobjeda veoma bitna, ali nemojte da padamo u euforiju, Tuzla je veoma losa bila, cini mi se da nisu ni fizicki nesto spremni. (daleko od toga da smo mi losi, trcali smo i pritiskali)
Tekmu po tekmu i lagano do cilja.
Tekmu po tekmu i lagano do cilja.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Netreba nikoga ocjenjivat u po kontrolnog, al ako se ovo pola kontrolnog pogleda HADZIC ce bit vece pojacanje od TANA.
Rifet lazic rivaldo —- dovedeni
Crnac odkaz nes da produzis. Ujedno utjeran strah drugim u kosti da nema vise duljevica i suncokreta
Rahmanovic produzio
Benjamin produzio
Crepulju produzio kad smo svi mislili da je ubacen element za lijecenje on ga je slomio i natjero da produzi
Husrefu naredio do duse lezbaca je tu igrala isto velku ulogu da igraju nasi kadet juniori
Otjero saida samira pavlovica na posudbu lelica hodzica
I sto je naj vaznije izbacivanjem zrinjskog iz kup takmicenja abd za 15 dana vec ce osvoit kup a u istom tom trenutku ako siluje sb za bodove i prvenstvo znaci fakticki do kraja marta abd moglo bi se sve vec osvoit i palenje pred vjecnom vatrom da pocne.
Roster naj jeftini imamo od prve 4 ekipe ujedno i najvrijedni ujedno i najbolji i najvise cemo zaradit i na transferima igraca a ujedno i kad prodamo par bitni igraca ova ekipa nece bit nista skabija nego sad.
Kad ovo sve bacis na papire sa duplomKrunom sa prodajom 3 najbolja igraca i grupom le hadzija ce vise donijet para u klub nego sto se tan iskesiro za 98% kluba
Crnac odkaz nes da produzis. Ujedno utjeran strah drugim u kosti da nema vise duljevica i suncokreta
Rahmanovic produzio
Benjamin produzio
Crepulju produzio kad smo svi mislili da je ubacen element za lijecenje on ga je slomio i natjero da produzi
Husrefu naredio do duse lezbaca je tu igrala isto velku ulogu da igraju nasi kadet juniori
I sto je naj vaznije izbacivanjem zrinjskog iz kup takmicenja abd za 15 dana vec ce osvoit kup a u istom tom trenutku ako siluje sb za bodove i prvenstvo znaci fakticki do kraja marta abd moglo bi se sve vec osvoit i palenje pred vjecnom vatrom da pocne.
Roster naj jeftini imamo od prve 4 ekipe ujedno i najvrijedni ujedno i najbolji i najvise cemo zaradit i na transferima igraca a ujedno i kad prodamo par bitni igraca ova ekipa nece bit nista skabija nego sad.
Kad ovo sve bacis na papire sa duplomKrunom sa prodajom 3 najbolja igraca i grupom le hadzija ce vise donijet para u klub nego sto se tan iskesiro za 98% kluba
Ne znam kako cu ovo reci, ali od 2009 prvi put cu navujati za listicu. Nisam normalan, ali jeb*te im nanu naninu.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Sve je tacno jos dodat pohvale upravi,jer Hadzic nije sam dosaoPitar6785 je napisao/la:Netreba nikoga ocjenjivat u po kontrolnog, al ako se ovo pola kontrolnog pogleda HADZIC ce bit vece pojacanje od TANA.
Rahmanovic produzio
Benjamin produzio
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Navijat ćemo svi jer je to u interesu našeg kluba, a već sutra od 19:00h želim im da se ugase ili da sve do kraja izgube.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Jeli u 17h u srijedu?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
AhaZagor je napisao/la:Jeli u 17h u srijedu?
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
zagor1987 je napisao/la:Sve je tacno jos dodat pohvale upravi,jer Hadzic nije sam dosaoPitar6785 je napisao/la:Netreba nikoga ocjenjivat u po kontrolnog, al ako se ovo pola kontrolnog pogleda HADZIC ce bit vece pojacanje od TANA.
Rahmanovic produzio
Benjamin produzio
[/size]
Vala bas i ja tek sad skontah , nikad nisam u tom smjeru razmisljao . Svi hvalimo koga Hadzija dovodi i koga produzuje , kako stiti klub . No niko kao ti nije pohvalio upravu , koja je dala povjerenje Hadziji . Bravo za osvrt .

-
- Kontakt:
Samo da cestitam husrefu i igracima, na trudu i u potpunosti zasluzena tri boda idu u seher.
A sad u srijedu da preslusamo svinjski !!!
**** ultraseee !!!

A sad u srijedu da preslusamo svinjski !!!

**** ultraseee !!!

04.10.2009 !
Petrovic kad sudi Sarajevo ne gubi,5 od 5 ove sezone
Evo snimak pocinje

Evo snimak pocinje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
27.2. Zrinjski kući
2.3. Krupa kući
10.3. Široki gosti
13.3. Zrinjski gosti
Težak raspored, teške utakmice, raduje jedino što je dobar raspored domaćinstva i 2 gostovanja koja su blizu, tako da se neće dodatno umarati putem. Vjerovatno će spavati u Hercegovini negdje između ova 2 gostovanja.
20.3. ćemo vjerovatno opet s Krupom igrati koja će biti zadnja na tabeli. Kažu treneri da ne vole kad ekipa više puta igra s istim protivnikom u malom razmaku. Al valjda njih ne treba da se plašimo. Sve u svemu reprezentativna pauza nakon toga će dobro doći.
2.3. Krupa kući
10.3. Široki gosti
13.3. Zrinjski gosti
Težak raspored, teške utakmice, raduje jedino što je dobar raspored domaćinstva i 2 gostovanja koja su blizu, tako da se neće dodatno umarati putem. Vjerovatno će spavati u Hercegovini negdje između ova 2 gostovanja.
20.3. ćemo vjerovatno opet s Krupom igrati koja će biti zadnja na tabeli. Kažu treneri da ne vole kad ekipa više puta igra s istim protivnikom u malom razmaku. Al valjda njih ne treba da se plašimo. Sve u svemu reprezentativna pauza nakon toga će dobro doći.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
ma tricu im ovdje uvalit bez pšrimjenog i drugi tim komotno uzvrstnu igrat moze , a glavni odmarat za krupu i svinjski
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- TamniVilajet
- Kontakt:
Pobjediti lazne mostarce 4-0 na Kosevu i ne ici na uzvratnu. Nek registruju 3-0 za njih, opet smo prosli
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Chony533, Hoss, OsmanhodzicBuco, ronaldo99, SamoDaKazeem, Tatamata1946, THEC, ubipara i 63 gosta.