FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Čist crveni, ne znam zašto komentator negoduje, pa nokautirao ga je.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Iznenadila ga lopta malo..harden je napisao/la:Joj Caplja pa rijesi utakmicu...
-
- Kontakt:
Cuva se vrijeme u Minhenu, protiv Herthe..eh do cega smo se doveli..
-
- Kontakt:
I ko ce sad igrati protiv Liverpoola da nece mozda Davies
Bravo uprava 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ribery trazi jos jednu sezonu.
Mislim da je Coman mogao nastaviti utakmicu.
Treba nam 200 mil € zaa pojačanja i novi trener. Wenger ili ten Haag.

Mislim da je Coman mogao nastaviti utakmicu.
Treba nam 200 mil € zaa pojačanja i novi trener. Wenger ili ten Haag.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ocito je jedino bilo bitno uzeti bodove, djeluje da se nisu niti trudili biti borili da prikazu nesto vise.
No, za stvarno nesto vise, za eventualnu salataru i prestizanje Dortmunda treba uraditi mnogo više.
Čekamo Comanov pregled, ko zna kakve nas sada vijesti očekuju.
Iskreno se nadam da nije nista strasno, taj momak nam mnogo, mnogo treba u završnici sezone.
Slijedi Gladbach i za nas tradicionalno teško gostovanje gdje sa ovakvom igrom necemo sigurno nista postići.
No, za stvarno nesto vise, za eventualnu salataru i prestizanje Dortmunda treba uraditi mnogo više.
Čekamo Comanov pregled, ko zna kakve nas sada vijesti očekuju.
Iskreno se nadam da nije nista strasno, taj momak nam mnogo, mnogo treba u završnici sezone.
Slijedi Gladbach i za nas tradicionalno teško gostovanje gdje sa ovakvom igrom necemo sigurno nista postići.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Opet na guzove
nadam se da uzimamo i salataru ovako
nismo odavno imali pravu utrku za titulu Comana se rješiti taj je baš od stakla mislio sam prije sa je Thiago upravo stakleni ali ovaj ga nadmašuje.

Ista situacija bio sa druge strane Real, Liverpool, Barca ili Augsburg, Hertha, Mainz. Pragmatičar level nema dalje.
Nego jeste li vi kritičari primjetili koliko pragmatično se rotira?
On rotira ali vi niste ni primjetili jer to radi pragmatično.
Zato smirite nemirni duh i uživajte u pobjedama, ovo je haman 12 u 15 utakmica. A vi vazda nezadovoljni, de malo obuzdajte svoju nemirnu narav.
Ps:Bundesliga 11 pobjeda u 12 utakmica!

Nego jeste li vi kritičari primjetili koliko pragmatično se rotira?

On rotira ali vi niste ni primjetili jer to radi pragmatično.
Zato smirite nemirni duh i uživajte u pobjedama, ovo je haman 12 u 15 utakmica. A vi vazda nezadovoljni, de malo obuzdajte svoju nemirnu narav.
Ps:Bundesliga 11 pobjeda u 12 utakmica!

- muhamedhulk
- Kontakt:
Javi kad igra Bayern ne gubi u ligi!! Ima onaj podatak ali mi se ne trazi, koliko je puta izgubio kad je igrao..statisticari nadjite pa stavite. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ne znam fkt šta je sa ovim Comanom, momak ne može 5 utakmica uvezati a da se ne povrijedi. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Meni se nekako čini da nije ništa ozbiljno, i da je realno mogao nastaviti, ali pošto je on u pitanju nisu rizikovali..Saurman je napisao/la:Ne znam fkt šta je sa ovim Comanom, momak ne može 5 utakmica uvezati a da se ne povrijedi.
Ali svejedno treba ga prodati na ljeto, moglo bi se za njega 40-50€ milki klepit. Pa krenuti po Pepea i Odoia. Onaj mali brzi kinez, Davies i Gnabry nek ih mjenjaju kad se umore.
Btw. za 20ak dana ocekuje se povratak Tolissa.
- bavaraccccc
- Kontakt:
Čini se da je potvrđeno da Coman neće igrati. Neshvatljivo je kako je momak mehak. Ukoliko sigurno propusti Liver bojim se da su nam šanse umanjene za 30-40% bez obzira što je odigrao shitty u prvom meču. Ribery ne može više praviti razliku nažalost...kakva šteta..čudno je kako ljudi više ne seru na ovu informaciju, meni se neigranje Comana čini kao krucijalna prevaga na Liverovu stranu...
šteta, baš šteta...

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Coman odsustvuje 2-3 sedmice...pod upitnikom je za Liverpool
Uđeš u sezonu sa 4 krila od toga dva sa jednom nogom u penziji i sklona povredama a koji mogu odigrati 15tak min po utakmici i druga dvojica mlađih od toga jedan je pravljen od stakla a drugi odigra svaku treću utakmicu na nivou.Bravo uprava, bravo Uli i Rummenige a bgm sve pohvale i tebi Hasane mjesec dana si dovodio engleskog balavca a u roku 2h si pustio Wagnera u Kinu.Još samo da se povrijedi Lewandowski koji igra svaku yebenu utakmicu.
Coman znači 99% propušta Liverpool e yebo te dan i fudbal i medicinski tim.Od sezone 2015/16 momak propustio 63 utakmice mislim da na kraju sezone treba sjesti i ozbiljno razmisliti šta sa Comanom jer ovo ne vodi ničemu.
Coman znači 99% propušta Liverpool e yebo te dan i fudbal i medicinski tim.Od sezone 2015/16 momak propustio 63 utakmice mislim da na kraju sezone treba sjesti i ozbiljno razmisliti šta sa Comanom jer ovo ne vodi ničemu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sada i Rafinha kritikuje Kovaca jer mu ovaj ne daje minute na terenu. 
Ovo će se sve jednog dana raspasti.

Ovo će se sve jednog dana raspasti.
- bavaraccccc
- Kontakt:
Svi znamo da je uprava napravila sranje sa rosterom ali niko nista ne radi povodom toga. Nema javne kritike, nema vandrednih press konferencija koje su sazvali navijaci ili novinari koji dugi niz godina prate Bayern na kojima bi im se prosule sve gluposti koje su uradili...kao sto je Ćiro cini mi se jednom uradio Ottu Bariću kada se ovaj vratio ponizen sa Evropskog cini mi se, sa Hrvatskom..
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Niko ih ne dira jer imaju rezultate iz sebe, kakve takve. Ali ako se pad nastavi u narednim godinama biće i toga ne boj se. Evo danas je prije gola sa tribina dolazilo par zvižduka i negodovanja igrom, navijači se lako pokrenu samo treba poguranac a to može biti već i ova sezona ako popušimo trofeje.bavaraccccc je napisao/la:Svi znamo da je uprava napravila sranje sa rosterom ali niko nista ne radi povodom toga. Nema javne kritike, nema vandrednih press konferencija koje su sazvali navijaci ili novinari koji dugi niz godina prate Bayern na kojima bi im se prosule sve gluposti koje su uradili...
UEFA officially confirm that Munich and St Petersburg are the final bidders to host the 2021 UEFA Champions League final. Decision will be announced in September.
Kaze Ulli na **** kad bi samo znali sta smo vec spremili za novu sezonu od pojacanja. Ali ne izlazimo sa tim u javnost, jer onda bi ovi koji ne igraju ni sada, bili mozda ljuti.
Nakon ovog Ulijevog intervjua ne znam dal da imam visoka ocekivanja pa se razocaram ili da ne ocekujem nista pa budem pozitivno iznenađen.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.