Slave punoljetstvoPantelija je napisao/la:A zasto oni na nas gledaju? Koliko vidim blize su ispadanju nego nama
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
.Bolje da traze link iz Zenice da navijaju za Celik jel u slucaju pozitivnog rezultata Slobode i oni ih preskacu.Pantelija je napisao/la:A zasto oni na nas gledaju? Koliko vidim blize su ispadanju nego nama
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sto se nisi javljao prosle sezone kad je bila slicna razlika i kad su se po 3 derbija gubila? **** li ti svu familijubelosevic28 je napisao/la:Sudije su krive za -18 ili ako im ke lakse 18+.
Selam
Zadnja izmjena: HCSA, dana/u 23 feb 2019, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
Nista nije regularno, lopovi ste zestoki.SarajevoJeBordo je napisao/la:E čuj neregularan gol Velkoskog![]()
![]()
![]()

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- TamniVilajet
- Kontakt:
Kod: Označi sve
1 FK SARAJEVO....46
6 fknk skretnica...28
10 FC tuzla sisi....20

I koji je qurac ovo sa gostujucim navijacima, samo 60 min gledaju. To nema nigdje u svijetu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Vidi olicenja plave filozofijeHCSA je napisao/la:Sto se nisi javljao prosle sezone kad je bila slicna razlika i kad su se po 3 derbija gubila? **** li ti svu familijubelosevic28 je napisao/la:Sudije su krive za -18 ili ako im ke lakse 18+.
Selam

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kupili smo i Željanu, dali im pet stoja za onih 2:1. 
Vi ste naša Severina, sisaj Željo lealeeee

Vi ste naša Severina, sisaj Željo lealeeee
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kmeee kmeeee kmeeeeHCSA je napisao/la: Sto se nisi javljao prosle sezone kad je bila slicna razlika i kad su se po 3 derbija gubila? **** li ti svu familiju

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Mi smo prvaci, Zeljo je qurac.
Osim13 je napisao/la:SUTRA SE PIŠE HISTORIJA
Naime, možda i mi pobjedimo!

- TamniVilajet
- Kontakt:
Ma ima zeljo laksi raspored i bolju ekipu
Ima li kraja ovim minusima,sta je ovo upeklo,mati draga...

- KongrateUK
- Kontakt:
Radujte se dok se još možete i dok se plava lokomotiva nije zahuktala, znate sta vam slijedi, sreća vaša pa imate bodova koliko imateVanja8 je napisao/la:Ima li kraja ovim minusima,sta je ovo upeklo,mati draga...![]()

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
PEKARAAA TUSANJJJ IZA STADIONA , KAKAV BUREK LJUDI PRAVE.... ZNACI BOZE!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- FrancescoTotti
- Kontakt:
pazite sutra da se ne zabijete u ono kukuruziste pored stadiona ,KongrateUK je napisao/la:Radujte se dok se još možete i dok se plava lokomotiva nije zahuktala, znate sta vam slijedi, sreća vaša pa imate bodova koliko imateVanja8 je napisao/la:Ima li kraja ovim minusima,sta je ovo upeklo,mati draga...![]()

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Plava lokomotiva smrznuta,ocekuje se remont za jedno 6 godina kad bi možda mogla imati jedno -12 bodova...KongrateUK je napisao/la:Radujte se dok se još možete i dok se plava lokomotiva nije zahuktala, znate sta vam slijedi, sreća vaša pa imate bodova koliko imateVanja8 je napisao/la:Ima li kraja ovim minusima,sta je ovo upeklo,mati draga...![]()

Hajd ba nek neko napravi video za @Dokoljenka, suze lije tamo, traži golove Sarajeva iz Tuzle da vidi neregularnost. Žao mi momka, nek se neko potrudi, nek napravi to.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- KongrateUK
- Kontakt:
Historija a i navika vas uci jedno, pa nemojte kontra toga, A.O. 

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
AO bankrot,nema se love za sudije.sorry...Zirat otisao,nece ljagu na ime da bacaju...KongrateUK je napisao/la:Historija a i navika vas uci jedno, pa nemojte kontra toga, A.O.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.