Virtu4l je napisao/la:Arsenalisation je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:
Igrac poput Balle-a se nije rodio do sada!! zapamti da ce otici za 50-60 mill ko halva:)
Po cemu si ti to zakljucio...Na osnovu one utakmice sa Interom...???

Možda je on malo pretjerao, ali u pravu je. Ne samo na osnovu tekme protiv Intera, već na osnovu svih utakmica koje je igrao ove sezone. Siguran sam da bi on mnogo ranije eksplodirao da nije bilo operacije koljena, zbog koje je dosta pauzirao. Sada je spreman i klub koji ga dovede u svoje redove riješit će probleme na lijevoj strani za dug vremenski period.
Pretjerao je za jedno 15-20 miliona. 50-60 miliona se daje za Messija, Ronalda, Kaku, Rooneya i slicne marketinski privlacne igrace. Bale nije takav tip. On je Velsanin, a to je otprilike kao da je Bosanac
Mislim da mu je realna vrijednost oko 30-35-40 miliona, zavisi na koliko godina ima ugovor u Tottenhamu.
A dobar je igrac stvarno, znam ga odavno ali tek sad kad je zabio Interu 3 gola i to sva tri na Maiconovoj strani moze se reci da ce zaista biti nesto od njega
nevjernik je napisao/la:
pa jest, al mislim da ni Ibisevicu ne odgovara pozicija 4-5 napadaca
a Inter ako bude dovodio napadace to ce biti neko iz kreme svjetskog napada, i to jedino ako Milito nastavi sa losom formom
a za Balea ne bi dali vise od 20-25
Znam da su spekulacije i da 99% ove glasine nisu istina ali nisi u pravu da bi bio 4-5 napadac. Vedad u Hoffi igra isturenog, to jest centralnog napadaca u 4-3-3 formaciji, a Inter ima "samo" Eto´oa i Milita na toj poziciji. Znaci bio bi treca opcija, ako ode Milito - druga. Svaka cast Pandevu i ostalim ali to nije njihova pozicija. Znaci ako ima imalo istine u ovome, onda to je to. Eto´o, Milito pa Ibisevic. I hajde reci da nebi dobili jednu kvalitetnu zamjenu.
Dovoditi nekog iz kreme svjetskog napada da sjedi na klupi i ceka svoju sansu, sretno sa tim planom... nije niko lud.