Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Moggi
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Moggi » 22 feb 2019, 21:09

Goalgetter je napisao/la:Dilaver? Jel to onaj koji se vec 6-7 godina "pokusava" da se odrekne austrijskog pasosa, ali nikako da uspije.
eto realno bil ti to uradio ako te nikad niko nije kontaktirao iz nfsbih i boli ih k za tebe?

sad se to promijenilo pa je pokrenuo proces
Zarathustra

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 22 feb 2019, 21:49

U jednom trenutku smo imali Vranjesa, Bicakcica, Zukanovica, Sunjica, Memisevica...jos jedan je bio bespotreban.
Sada nakon tjeranja Vranjesa, stalno povrijedjenog Bicakcica i nepozivanja Memisevica ostajemo samo na Šunjiću i Zukanovicu...namece se potreba za kvalitetnim stoperom kao sto je Dilaver, mada ja bih prije mu kolegu crncugu. :)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 feb 2019, 23:24

A on ako je to pokrenuo tek sada, ne može ih dobiti prije ljeta sigurno, a mi na ljeto čini mi se igramo sa Talijanima i Fincima, tu će teško dobiti priliku za igru, a već sljedeće sezone upitno je u kakvoj će formi biti i šta će biti sa njim.

Al' ja bih opet prije ganjao Memiševića nego njega. Zapravo ako ga planiramo koristiti kao beka, onda je poziv ok, al' svakako bih mu naglasio da bi bio rezervna opcija, treba forsirati Todorovića kada god je to moguće.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 22 feb 2019, 23:31

Emir Dilaver je u bilo kojiom klubu, uvjek se dokazo. Prošo je kompletnu omladinsku školu za Austrija Beč i tamo ima ukupno 82 utakmice za koju ima 4 nastupa u ligu za prvaka. Za 17 godina je pozajmio Austrija Beč njega za 3 ligu i tamo se je dokazo svoj talent. Drugo, u Ferencvaros je bio najboli desni bek lige, došo je kao zamjena od Munameda Bešica na desnom beku, nakon što je otišao u Everton FC. U Lech Poznan je bio najboli štoper lige pogotovo može još vezni red odigrati. Ima jak skok i dobru tehniku. 27 mu godine ima, rođen je u BiH, taćno u Tomislavgradu. Cura međutim zarućena žena je iz BiH čak i porodica želi da što prije za BiH da odigra. U Dinamo rastura i trenutno je za Theophile zajedno najboli štoperi lige od HNL. Draži mi njega vidjeti u reprezentacije koji će sigurno svoj maksimum dati.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 feb 2019, 23:43

Ne znam kako se nije uspio dokopati Liga petice, 80 tekmi u Austriji iz Beča, preko 100 tekmi u Ferencvarošu, 30ak tekmi u Lechu (samo jedna sezona) i evo sada je standardan u Dinamu.

Al' ne vjerujem da će Dinamo insistirati na njegovoj prodaji, nije mlad, ne mogu uzeti puno para za njega, a očigledno je da im donosi sigurnost i kvalitet u odbranu (iako je i onaj Francuz još bolji, njih dvojica se dobro nadopunjuju).

Nama može valjati kao neka opcija sigurno, mene po stilu igre, što sam ga gledao u Dinamu ove sezone, podsjeća na Vidu, onako ne baš visok i fizički dominantan stoper, al' veliki fajter na terenu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 23 feb 2019, 06:28

Pa nije se dokopao lige petice jer nema kvalitet za tako nešto.
Zar nije on cekao poziv Austrije ?
Ali eto u ovoj situaciji u kojoj smo sada ima mjesta na beku. Na stoperu realno nema pored Sunjica, Bicakcica, Zukanovica i Memisevica

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 23 feb 2019, 07:29

Dilaver ako za godinu dana ne ode u iznad prosjecni klub liga petice bila bi steta momak ima potencijal i ratobornost samo ga treba gurnuti u vatru nema sumnje da bi se za kratko vrijeme adaptirao.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 23 feb 2019, 08:05

Dilaver tek drugu sezonu igra na poziciji stopera.
Sjecam ga se iz Austrije, kada je igrao DM i desnog beka i bio je prosjecan.
To je nastavio igrati i u Madjarskoj.
Tek u Poljskoj je prebacen na stopera i ocigledno mu itekako odgovara.
Ako nastavi igrati ovako, moze stici da napravi transfer i u lige 5.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 23 feb 2019, 09:31

On ako ovako nastavi mogao bi igrati i za svoju reprezentaciju, koju najvise voli.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 23 feb 2019, 09:36

jasmin10 je napisao/la:Pa nije se dokopao lige petice jer nema kvalitet za tako nešto.
Ali eto u ovoj situaciji u kojoj smo sada ima mjesta na beku. Na stoperu realno nema pored Sunjica, Bicakcica, Zukanovica i Memisevica
nijedan nije bolji od njega i mislim da ima prednost nad memisevicem u startu
Zarathustra

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 23 feb 2019, 10:18

Moggi je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Pa nije se dokopao lige petice jer nema kvalitet za tako nešto.
nijedan nije bolji od njega i mislim da ima prednost nad memisevicem u startu
Ova trojica su u najmanju ruku za klasu bolji. Sunjica i Zukanovica niko ne moze izbaciti iz prvih 11. Bicakcic je takodjer bolji igrac sto i klupska karijera pokazuje.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 23 feb 2019, 11:05

ASD je napisao/la:On ako ovako nastavi mogao bi igrati i za svoju reprezentaciju, koju najvise voli.
Kao sto je i tvoj idol mogao igrati za repku koju voli da je imao tada kvalitet. Sad cak i za rezervnu opciju ne moze jer ja sat otkucao. :opaopa:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 23 feb 2019, 12:06

Maestro je napisao/la:
ASD je napisao/la:On ako ovako nastavi mogao bi igrati i za svoju reprezentaciju, koju najvise voli.
Kao sto je i tvoj idol mogao igrati za repku koju voli da je imao tada kvalitet. Sad cak i za rezervnu opciju ne moze jer ja sat otkucao. :opaopa:

Pa i igrao je za repku koju najviše voli. Ne znam o čemu pričaš. :dužasamlijekom:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 23 feb 2019, 12:44

BoixosNois1899 je napisao/la:
Maestro je napisao/la:

Pa i igrao je za repku koju najviše voli. Ne znam o čemu pričaš. :dužasamlijekom:
Sad uz kafu sa vama srbendama moze da prati orlove. Ima slobodnog vremena dosta. Kako za vrijeme ligaski utakmica, tako za vrijeme reprezentativni utakmica.
:kafa:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 23 feb 2019, 13:00

Vranjes u mladjim uzrastima igrao za BiH, za kog je Dilaver igrao?

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 23 feb 2019, 13:28

ASD je napisao/la:Vranjes u mladjim uzrastima igrao za BiH, za kog je Dilaver igrao?
Za koju reprezentaciju ce igrati u buducnost Dilaver a za koju cetnik sranjes?

Tuta Petrov

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 23 feb 2019, 14:13

ASD je napisao/la:Vranjes u mladjim uzrastima igrao za BiH, za kog je Dilaver igrao?
Kakve to veze ima? Jedino sto vazi je A-reprezentacija. I da se zna, Sranjes bi igrao za Srbiju kad bi bio dovoljno dobar

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 23 feb 2019, 14:16

Vucevich je napisao/la:
Kakve to veze ima? Jedino sto vazi je A-reprezentacija. I da se zna, Sranjes bi igrao za Srbiju kad bi bio dovoljno dobar
ma pusti tog @ASD-a. Samo mu se smijati treba. Lik od prvog dana cetnicka djela podrzava.

Tuta Petrov

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 23 feb 2019, 15:12

Vucevich je napisao/la:
Reci FIFI i u UEFI da ukine mladje uzraste jer ne vaze.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 23 feb 2019, 15:13

ASD je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:
Reci FIFI i u UEFI da ukine mladje uzraste jer ne vaze.
reci srpskoj ambasadi da hoces njihovo drzavljanstvo

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983 i 33 gosta.