Brcanskamalta je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:HElo je napisao/la:FK OPSTANAK TUZLA, predlazem novo rebrandirano ime za 100-godisnjicu kluba i molim kolege forumase da se očituju po ovom prijedlogu, hvala.
Prihvatamo ovo ime ali uz uslov da svi kojima se ne svidja Sloboda, sjednu zajedno sa Azmirom u buseve i vrate nazad odakle su dosli te tamo osnuju klub Zvornik City i izdominiraju citavu BIH.
Kako mislis"kome se ne svidja"...
Evo ja volim Slobodu vise neg sebe yebem ti dan i noc, ali mi se ne svidja kako klub funkcionise pogotovo koliko je (ne)uspjesan....
Rodjeni tuzlak. ..je li i ja treba da idem ili izaberem drugi klub ili koji k.
Pa sta hoces da rodimo pare? Poslujemo u okvirima kapaciteta, vraca se reprogram. Investitori u BIH su uglavnom prevaranti koji zele da vise uzmu nego sto pruze pa nam je sudjen grad kako bi bili koliko toliko stabilni. Grad nas drzi u saci i diktira, ne mozemo napredovati i zarobljeni smo u toj petlji iz koje se ne moze izaci. Ostaje nam samo da podrzimo klub i sami pokusamo nesto dati i poboljsati atmosferu.
Ovdje je tako dok su ovi, ako se sta promjeni nekada mozda novi gradonacelnik osteti grad jer davanje Tusnja nekom je samo na stetu grada i nista vise. RSD Sloboda ce uvijek biti uz one koji vladaju, nema Slobodasa pravih osim onih na tribinama.
Ne mozemo bolje od ovoga kad je ovako. Velike probleme nece niko rjesiti i napraviti Slobodu uspjesnim klubom. Odustati u glavama od nade da ce se nesto u BIH promjeniti ako je vec isto 20 godina.