FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NjonjoVam
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NjonjoVam » 22 feb 2019, 17:38

Skver je napisao/la:Ne samo da im yebe matere, nego ih yebe u mozak zajedno sa ovim nazovimo ga sportskim direktorom...obojica su navijaci Zelje...normalno da nisu doveli nikoga kao veliki fanovi Zelje, sto bi dovodili neko pojacanje i bili u konkurenciji sa nihovim omiljenim klubom.....evo i ovog nekog levata ne mogu registrovati sto je igro 16 minuta u HR drugoj ligi.....toliko o predcjedniku i njegovovom sportskom direktoru.....i sad Nala vadi situaciju....jos kad procitam bolje ovaj kokuz od predcjednika nego neko drugi..... :rol: :thumbup:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: kokuz je IN!
DRŽAVA TUZLA!!

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 22 feb 2019, 17:42

ma mi nismo klub u pravom smislu između nas i Bihaćkog Jedinstva nema nikakve razlike.
Ili napravite privatan klub pa da se zna ko pije a ko plaća ili od formirajte i sazivajte skupštinu kluba ako već trošite naše pare. Ovo nema smisla. Da je predsjednik skupštine neko iz npr UG pa da pravi redovne sjednice pa traži polaganje računa u pravom smislu. a ne pokrivanje potrošenih para paragon blokovima i čudnim fakturama.
Više niko i ne priča o prijedlogu UG. Jasminovi ne sazivaju skupštinu jer ih zaboli k. Mogu dati ovoliko para iz budžeta i hajd zdravo. Ako se javne pare troše onda imaju pravo i oni čije se pare troše da utiču na to. Da li se moglo više sa utrošenim? Da li se isplati ići na Evropu i 500 ako će se dati ugovori po 150000 četvorici igrača i sl. A ovi sa nandadnom pameti su posebna prića. Baš me kopka da li su 2002 ili 03 kad raspravljali o stadionu govorili daj ba stadion od 15 k dosta je, neralno je praviti gigantske nakarade. Ili ovi što što za 33 godina od izgradnje (57-90) ne uspješe ni ulaz nadograditi.
& $ ?

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 22 feb 2019, 17:45

Šehović dijeli pravdu sutra. Bice kartona :bih:
075

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 22 feb 2019, 17:51

HElo je napisao/la:FK OPSTANAK TUZLA, predlazem novo rebrandirano ime za 100-godisnjicu kluba i molim kolege forumase da se očituju po ovom prijedlogu, hvala.
Izrazito neinteligentan nacin sprdanja sa imenom kluba.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 feb 2019, 18:03

Brcanskamalta je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
HElo je napisao/la:FK OPSTANAK TUZLA, predlazem novo rebrandirano ime za 100-godisnjicu kluba i molim kolege forumase da se očituju po ovom prijedlogu, hvala.
Prihvatamo ovo ime ali uz uslov da svi kojima se ne svidja Sloboda, sjednu zajedno sa Azmirom u buseve i vrate nazad odakle su dosli te tamo osnuju klub Zvornik City i izdominiraju citavu BIH.
Kako mislis"kome se ne svidja"...
Evo ja volim Slobodu vise neg sebe yebem ti dan i noc, ali mi se ne svidja kako klub funkcionise pogotovo koliko je (ne)uspjesan....
Rodjeni tuzlak. ..je li i ja treba da idem ili izaberem drugi klub ili koji k.
Pa sta hoces da rodimo pare? Poslujemo u okvirima kapaciteta, vraca se reprogram. Investitori u BIH su uglavnom prevaranti koji zele da vise uzmu nego sto pruze pa nam je sudjen grad kako bi bili koliko toliko stabilni. Grad nas drzi u saci i diktira, ne mozemo napredovati i zarobljeni smo u toj petlji iz koje se ne moze izaci. Ostaje nam samo da podrzimo klub i sami pokusamo nesto dati i poboljsati atmosferu.
Ovdje je tako dok su ovi, ako se sta promjeni nekada mozda novi gradonacelnik osteti grad jer davanje Tusnja nekom je samo na stetu grada i nista vise. RSD Sloboda ce uvijek biti uz one koji vladaju, nema Slobodasa pravih osim onih na tribinama.

Ne mozemo bolje od ovoga kad je ovako. Velike probleme nece niko rjesiti i napraviti Slobodu uspjesnim klubom. Odustati u glavama od nade da ce se nesto u BIH promjeniti ako je vec isto 20 godina.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 22 feb 2019, 18:10

Daj ba negativa vlada ko da se raspadamo, ne kazem da je idealno i da nije moglo bolje u ovom prelaznom roku al jednostavno para nema za nesto vise i to je to.

Ni jedno jedino ime se nije pojavilo za novog predsjednika (ono sa kinezima je bila patka to je valjda svima jasno). Ni Nerko Bony nije nigdje izjavio da bi preuzeo a iskreno mislim da i u ovakvoj situaciji gdje predsjednik ne donosi pare on bio bolje rjesenje od Senada al sta je tu je, do ljeta nadajmo se da ce Beganovic il Smajic pa i Azir ako bude branio imat dobru polusezonu pa da ih unovcimo i probamo sta sastavit za sljedecu sezonu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 22 feb 2019, 18:45

MakabiTuzla je napisao/la:
Objavio ti putopisac Džasmin novu knjigu idi čitaj.

Nije problem sto mi trenutno nemamo novca, problem je sto mi 100 j.e.b.e.n.i.h godina nemamo ni novca ni nikakvog uspijeha u trecem gradu po velicini u drzavi i nije dobro i nece nikad biti dobro **** ga bog nesposobni vise!

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 22 feb 2019, 18:47

HElo je napisao/la:

Nije problem sto mi trenutno nemamo novca, problem je sto mi 100 j.e.b.e.n.i.h godina nemamo ni novca ni nikakvog uspijeha u trecem gradu po velicini u drzavi i nije dobro i nece nikad biti dobro **** ga bog nesposobni vise!
Ne pada mi na pamet da diskutujem sa tako plitkom osobom. Izadji vani, prosetaj, nasmij se sa drustvom.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 22 feb 2019, 18:57

Sva sreca pa nam ja drzava i grad pun "dubokih" osoba kao sto si ti pa istim vlada opste blagostanje u svim sferama zivota :thumbup:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 22 feb 2019, 19:02

HElo je napisao/la:

I ti si izrevoltiran time sad, nakon 100 godina!? Nisi bio prije 10-20? 80 i 90 su isto GOLEMI jubileji, zato ne laprdaj dzaba, drugacije ne mogu shvatiti tvoj post osim - laprdanje.
075

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 22 feb 2019, 19:03

@nkmramor bezobrazan si sa ovim dresovima :bow:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 22 feb 2019, 19:05

Dzaba sasuste temu glupostima i pricom koja se vrti dvije godine. Da ste izignorisali post od lika i pisali malo o onom sportskom aspektu sutrasnje utakmice pdf bi bio skoro pa vrh. Nece ovdje biti napretka nikada, ali ne radi politike i hljebovica/nehljebovica, vec jednostavno radi nas navijaca - katastrofa smo!
075

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 feb 2019, 19:07

slika

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 22 feb 2019, 19:25

Fuj novi dresovi a nema za pojacanja, raspadamo se fuj fuj.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 22 feb 2019, 19:26

NjonjoVam je napisao/la:
Skver je napisao/la:Ne samo da im yebe matere, nego ih yebe u mozak zajedno sa ovim nazovimo ga sportskim direktorom...obojica su navijaci Zelje...normalno da nisu doveli nikoga kao veliki fanovi Zelje, sto bi dovodili neko pojacanje i bili u konkurenciji sa nihovim omiljenim klubom.....evo i ovog nekog levata ne mogu registrovati sto je igro 16 minuta u HR drugoj ligi.....toliko o predcjedniku i njegovovom sportskom direktoru.....i sad Nala vadi situaciju....jos kad procitam bolje ovaj kokuz od predcjednika nego neko drugi..... :rol: :thumbup:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: kokuz je IN!
Tako je drug samo da dodam najvece zlo Slobode je sportski direktor Karic jer on ne samo nista neradi za seniorski tim nego se petlja u omladinski pogon i zato nam djeca idu u Sarajevo Zrinjski , Tuzla Citz ...... a ostaju samo djeca bogatih koja su nazalost netalentovana za 1 fed ligu a kamoli premijer ligu

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 22 feb 2019, 19:33

TzBulevar87 je napisao/la:I ti si izrevoltiran time sad, nakon 100 godina!? Nisi bio prije 10-20? 80 i 90 su isto GOLEMI jubileji, zato ne laprdaj dzaba, drugacije ne mogu shvatiti tvoj post osim - laprdanje.
Od svoje 10 godine, evo vec 24 sezone NICEGA. Nabijem ja tebe na **** prijatelju !

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 22 feb 2019, 19:34

tuzlak1987 je napisao/la:slika
Naš najbolji igrač u historiji predstavlja dresove za 100. godišnjicu :kafa: :kafa: :clap: :clap: :clap:

Lijepi su gostujuci, svidjaju mi se ovi detalji, a mislim da ce domaći biti puno bolji i nadam se retro stil!
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 22 feb 2019, 19:45

Cuj naš najbolji igrač u istoriji :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Svaste se moze ovdje pročitati :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 22 feb 2019, 19:46

Sljedeca tri kola imamo sansu da uzmemo 0 bodova, ista sansa je i za 9 bodova. Neka realna opcija po meni je 2-5 bodova. Mislim da puni zavisi od toga koliko je said stvarno proradio, ako je digo formu i spremu bar za 30% imamo velik sanse da to bude vise od 2 boda u naredna tri kola.

samo jako samo u kost samo sloboda!!!!!

Ps: ne kontam dezurne negativce, ovako je zadnjih 100 godina uz izuzetke. Zamisli one ljude sto su dolazili 50ih na stadion i govorili da nam je u prvu ligu uc :)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 22 feb 2019, 20:09

slobodaTZ je napisao/la:Sljedeca tri kola imamo sansu da uzmemo 0 bodova, ista sansa je i za 9 bodova. Neka realna opcija po meni je 2-5 bodova. Mislim da puni zavisi od toga koliko je said stvarno proradio, ako je digo formu i spremu bar za 30% imamo velik sanse da to bude vise od 2 boda u naredna tri kola.

samo jako samo u kost samo sloboda!!!!!

Ps: ne kontam dezurne negativce, ovako je zadnjih 100 godina uz izuzetke. Zamisli one ljude sto su dolazili 50ih na stadion i govorili da nam je u prvu ligu uc :)
Sve zavisi od sutrasnje utakmice, ako klepimo Celika ja ocekujem 7 bodova iz ove 3 tekme.

Svi u Zenicu, STOP LAPRDANJU!
075

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 6 gostiju.