PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
E ovo je klub i uspjeh sa ovih prostora a ne te buranije sto vi spominjete
- TamniVilajet
- Kontakt:
ima u bosni dobrih strucnjaka i mozgova. ja znam jednog koji je tako odmarao pola ekipe u prvom kolu, al necemo sad o tomeDenchi je napisao/la:kralj, šah, ledžend, u čitanke ga stavitRazočarenje je stiglo u susretu protiv Slobode u koji smo ušli prilično nespremni nakon što smo se vratili s priprema iz Ulcinja”, naglasio je Starčević.![]()

-
- Kontakt:
Matija sta si to potamnio, to te neko izbombardovao.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Neki dan Robijasi pozivaju svi u crnom,sad Manijaci o cem je rijec?
Denchi je napisao/la:kralj, šah, ledžend, u čitanke ga stavitRazočarenje je stiglo u susretu protiv Slobode u koji smo ušli prilično nespremni nakon što smo se vratili s priprema iz Ulcinja”, naglasio je Starčević.![]()

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
U zenici je vjerovatno ovo u pitanjuGradKamena2 je napisao/la:Neki dan Robijasi pozivaju svi u crnom,sad Manijaci o cem je rijec?
Borimo se za legalizaciju,pa svi u crnom dolazimo.Znaju i vasi to ......GradKamena2 je napisao/la:Neki dan Robijasi pozivaju svi u crnom,sad Manijaci o cem je rijec?

!
Umro Vasobambus je napisao/la:Borimo se za legalizaciju,pa svi u crnom dolazimo.Znaju i vasi to ......GradKamena2 je napisao/la:Neki dan Robijasi pozivaju svi u crnom,sad Manijaci o cem je rijec?![]()
izjavite sućut ljudima animali jedni

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
cadillac je napisao/la:U zenici je vjerovatno ovo u pitanjuGradKamena2 je napisao/la:Neki dan Robijasi pozivaju svi u crnom,sad Manijaci o cem je rijec?

? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Ma da trbina bolje izgleda.GradKamena2 je napisao/la:Neki dan Robijasi pozivaju svi u crnom,sad Manijaci o cem je rijec?
Zadnja izmjena: Laznjak, dana/u 22 feb 2019, 01:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Zene u crnom 

? ? <3
-
- Kontakt:
ajd dosta ti kiklope, zaista neukusna šala sa ženama u crnom
Dzoni, srculence moje, o cemu ti?
? ? <3
- MocMahale444
Kad bude neko trazio definiciju zla, to ce biti tvoj nick.dvokorak je napisao/la:Zene u crnom
Kako imas toliko energije za zlobu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
A koji ti je ba ?urac, @Mahaldzija?
*lateks hanume u crnom
Je l‘ sad bolje?
*lateks hanume u crnom
Je l‘ sad bolje?
? ? <3
- MocMahale444
Pa nisu one za ove teme, trebaju se neke stvari postovati.
Imamo stvari, radije meni reci da sam konj konjski nego da pricano o nekim stvarima sto nisu za ove teme.
Imamo stvari, radije meni reci da sam konj konjski nego da pricano o nekim stvarima sto nisu za ove teme.
U cemu je problem ukoliko napisem da moj drugar Mirza npr siptarske i raske zene u crnom rado pomazi na atletskoj stazi? Mojne ba @Mahaldzija o nekavim za ovu temu nebitnim stvarima da pisemo. Sve super i sve za 5 

? ? <3
- TamniVilajet
- Kontakt:
Jos bolje bi bilo da ti stara u sto skorije vrijeme moradne obuci crninu pa nek i nju mirza malo pomazi kad je tako fin.dvokorak je napisao/la:U cemu je problem ukoliko napisem da moj drugar Mirza npr siptarske i raske zene u crnom rado pomazi na atletskoj stazi? Mojne ba @Mahaldzija o nekavim za ovu temu nebitnim stvarima da pisemo. Sve super i sve za 5
Ama jok srculence moje. Karac ove nase keljurine sa TK isprangijao prije nego sto su kod Cabrije na cevape otisli <3TamniVilajet je napisao/la:Jos bolje bi bilo da ti stara u sto skorije vrijeme moradne obuci crninu pa nek i nju mirza malo pomazi kad je tako fin.dvokorak je napisao/la:U cemu je problem ukoliko napisem da moj drugar Mirza npr siptarske i raske zene u crnom rado pomazi na atletskoj stazi? Mojne ba @Mahaldzija o nekavim za ovu temu nebitnim stvarima da pisemo. Sve super i sve za 5
A vezano za roditelje, BRAVO

? ? <3
- MocMahale444
Nije ni ova losa branka iza coskadvokorak je napisao/la:U cemu je problem ukoliko napisem da moj drugar Mirza npr siptarske i raske zene u crnom rado pomazi na atletskoj stazi? Mojne ba @Mahaldzija o nekavim za ovu temu nebitnim stvarima da pisemo. Sve super i sve za 5

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.