Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
žestoka tekma na wandi .... ko ovo prođe za mene je favorit no.1
ah ja, pjana bi mogo malo počet i defanzivno igrati, neznam šta mu je
ah ja, pjana bi mogo malo počet i defanzivno igrati, neznam šta mu je
Sta ovdje imas stajat. Probas probit, sjeku na sve nacine i onda centarsut sa bilo kojeg dijela terena na desnu autu liniju. Nevjerovatno.Poligon10 je napisao/la:Rovovska tekma. Strašni dueli na sve strane. Thomas došao da nekoga ubije.![]()
![]()
Izjednačeno, ali mi Atletico djeluje konkretnije i više želi ovdje dobar rezultat. Max će vjerovatno nešto mijenjati jer ne stoje najbolje na terenu.
Max Allegri
Misliš žestoka makljaža na Wandijestamaji je napisao/la:žestoka tekma na wandi .... ko ovo prođe za mene je favorit no.1

Odlicna utakmica na Metropolitanu, Juventus ne moze meda protiv Atletica, spasiti ih moze jedino neki corak iz prekida. Sta radi ovaj City kako ih mrtvi Schalke vodi? Guardiola opet u elementu na gostovanjima u knock out fazi, yebote nisam do veceras ni znao da ovaj Schalke uopste igra osminu..
Kad mi neko prica o nekakvim srpskim, turskim i grckim navijacima primitivcima ovo je skola navijanja i dobre atmosfere veceras u Madridu a ne onaj seljakluk i primitivazam koji priredjuju klubovi iz ovih drzava a to se u medijima povlaci kao dobro navijanje
Kad mi neko prica o nekakvim srpskim, turskim i grckim navijacima primitivcima ovo je skola navijanja i dobre atmosfere veceras u Madridu a ne onaj seljakluk i primitivazam koji priredjuju klubovi iz ovih drzava a to se u medijima povlaci kao dobro navijanje

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Schalke uvijek znao biti nezgodan protivnik u knock out fazi (2011. i 2015.). Mada opet ne vjerujem da imaju ikakve šanse u ovom dvomeču. Silovaće ih City u uzvratu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Oba za žuti.anonymousHD je napisao/la: Kakva dva starta na Ronaldu, ni faul haha
Morao sam 2 puta procitati ovaj post dal je ovo moguce napisati.. cuj Juve ne moze meda. Boze dragi!!!japa je napisao/la:Odlicna utakmica na Metropolitanu, Juventus ne moze meda protiv Atletica, spasiti ih moze jedino neki corak iz prekida. Sta radi ovaj City kako ih mrtvi Schalke vodi? Guardiola opet u elementu na gostovanjima u knock out fazi, yebote nisam do veceras ni znao da ovaj Schalke uopste igra osminu..
Zadnja izmjena: J1897, dana/u 20 feb 2019, 22:04, ukupno mijenjano 2 puta.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pogledas ko ga je napisao i sve ti se samo kaze
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Glup karton za Costu.
Atletico nešto bolji al' smotani u napadu.
Atletico nešto bolji al' smotani u napadu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jedino je RM pencilin za ovaj Atletico i niko više na svijetu.
Izlupat ce te ko stoku, ogadit ce ti fudbal i još na kraju pobjediti. Tako je to vec godinama.
Izlupat ce te ko stoku, ogadit ce ti fudbal i još na kraju pobjediti. Tako je to vec godinama.
Hejter poznatiJ1897 je napisao/la:Morao sam 2 puta procitati ovaj post dal je ovo moguce napisati.. cuj Juve ne moze meda. Boze dragi!!!japa je napisao/la:Odlicna utakmica na Metropolitanu, Juventus ne moze meda protiv Atletica, spasiti ih moze jedino neki corak iz prekida. Sta radi ovaj City kako ih mrtvi Schalke vodi? Guardiola opet u elementu na gostovanjima u knock out fazi, yebote nisam do veceras ni znao da ovaj Schalke uopste igra osminu..

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
bentaleb penalty hattrickharden je napisao/la:Daj im i treci hahaha

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Costa je hinjski sa namjerom zgazio nečije stopalo u živom zidu misleći da sudija neće primjetiti, ali se vidjelo na ponovljenom snimku da njemac tačno gleda u tom pravcu i momentalno vadi žuti. Glup, ali opravdan karton, ništa neobično za njega. 
Meni je ova utakmica bolja nego sinoć, još samo gol da padne.

Meni je ova utakmica bolja nego sinoć, još samo gol da padne.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vidi **** zastave iza Oblaka 

15.10.2013.
Sta promasi 

-
- Kontakt:
Vadi ovog Costu napolje. Ali imaš još gore igrače na klupi pa nema koga ni uvesti.
Vile su ih pronosale u ovih par minuta.Ocekujem kaznu sad.
nemoguce je juventusu dati gol, neupuceni bi rekli da je ovo sreća
Zarathustra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.