Kako bola neće, evo i Ćalta apelira na invaziju, to mora da ce nesto golemo bitJedandevetcetiriosam je napisao/la:Biti ce ih ko sto ih uvijek bude(vise na Pecari nego sto ih kuci bude),ni manje ni vise,mi nek ponovimo brojku od zadnjih nekoliko godina nece ih bit vise..a da je mogao bolji marketing mogao je!ljutinar je napisao/la:Zato će ih i biti više i sukladno tome imati bolju podrškusb1996 je napisao/la:Kvazi mostarci se opasno nažestili s marketingom za utakmicu naspram nas za sad, valjda ce skupit cenera za karte
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Na njima puno puno veći pritisak nego na nama. Izgube li u nedjelju a Sarajevo dobije TC, bit će im užasno teško nadoknadit 8 bodova do kraja, jer bi do kraja i oni gostovali na Koševu.
Nama je borba do zadnjeg kola da budemo medju tri i gurat Kup dokle se da.
Nama je borba do zadnjeg kola da budemo medju tri i gurat Kup dokle se da.
NK Široki Brijeg
Nas ce biti milijon na Pecari i pjevat ce se : "Ovo je Mostar"
A sto se tice terena, tu cemo vas zgazit ko mrava.
The Nobles ⚔
Usmrdit ćeš nam temu cigo sa svojim ****, otpepajDena94 je napisao/la:Nas ce biti milijon na Pecari i pjevat ce se : "Ovo je Mostar"A sto se tice terena, tu cemo vas zgazit ko mrava.
Znamo da živite samo za to. Samo naprijed dobro došli.Dena94 je napisao/la:Nas ce biti milijon na Pecari i pjevat ce se : "Ovo je Mostar"A sto se tice terena, tu cemo vas zgazit ko mrava.
A na terenu neka bolji pobjedi.
Protiv Zelje 1.500 doma,al kad je na europski stadion eto cigana u najavama 10 dana ranije,bit ce odlicna atmosfera,definitivno najbolji derbi u drzavi.
Kompleksaši mostarski dobrodošli na ljepoticu Pecaru.
Kompleksaši mostarski dobrodošli na ljepoticu Pecaru.
Samo jedno ime
-
Jedandevetcetiriosam
- Kontakt:
MilijoN na Pecari a 700 vas pod bijelim brijegom..rekao bi covjek da ste sila,al ajd barem ce te uzivat u vrhunskom stadioni i atmosferi i naravno donirat 5km nasem klubu.Hvala vam unaprijedDena94 je napisao/la:Nas ce biti milijon na Pecari i pjevat ce se : "Ovo je Mostar"A sto se tice terena, tu cemo vas zgazit ko mrava.
SaMo ŠiRoKi !!!!
Nemojte dopustiti da se Pecarom ori ime njihovog grada kojeg smo mi branili kada su također išli uz Žovnicu, ali tada smo im bili "braća".
Auf odličan tekst, još kad bi se klub aktivirao malo...
SVI NA PECARU!
Auf odličan tekst, još kad bi se klub aktivirao malo...
SVI NA PECARU!
Kako može biti Mostar u Širokom? Ali kao i sve ostalo vaše copy-paste, KOMPLEKSAŠIDena94 je napisao/la:Nas ce biti milijon na Pecari i pjevat ce se : "Ovo je Mostar"A sto se tice terena, tu cemo vas zgazit ko mrava.
Zadnja izmjena: ljutinar, dana/u 20 feb 2019, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
Dena94 je napisao/la:Nas ce biti milijon na Pecari i pjevat ce se : "Ovo je Mostar"A sto se tice terena, tu cemo vas zgazit ko mrava.
Pa samo pjevat mozete
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Fino ste se primili, ocete tako primat i u Nedelju? Ja iz dosade reko, aj odo ih malo cucnut, kad me razapese ni krivog ni duznog 
The Nobles ⚔
Primat će ga plemkinje prije utakmice,mrš s temeDena94 je napisao/la:Fino ste se primili, ocete tako primat i u Nedelju? Ja iz dosade reko, aj odo ih malo cucnut, kad me razapese ni krivog ni duznog
Samo jedno ime
Primi ces ga i ti pajdopenke je napisao/la:Primat će ga plemkinje prije utakmice,mrš s temeDena94 je napisao/la:Fino ste se primili, ocete tako primat i u Nedelju? Ja iz dosade reko, aj odo ih malo cucnut, kad me razapese ni krivog ni duznog
The Nobles ⚔
Samo zdrava zajebancija,pusti te ratne i poratne priče.
Eto nas,neka i vas!
Eto nas,neka i vas!
Podaperite se dobro, nema nedjeljom baustele pa cete svi moc doc ako se skupi za karte a sad aj otpepajte
- UstanikSBII
- Kontakt:
Neka ljudi ... kakvo je merak ako ih sprdimo a bih nigdje 
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Aj Boga vam isto ste djeca pred svaki derby
- Evolve
- Kontakt:
Ma OK je malo prepucavanja, ali neki pretjeruju, sa obje strane to vrijedi... Nikakve potrebe nema da se pretvorimo u Sarajlije..
NK Široki Brijeg
Trenutno korisnika/ca: alacious, DoktorXabaras, laszlo, rimljanin90 i 19 gostiju.