FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KongrateUK
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dokoljenka kompletnog ubaciti u plavu seharu i proglasiti ga unaprijed forumašem godine 

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
- Dokoljenko
- Kontakt:
Da. Jos ss.ba novi medijski sponzor.Harrison je napisao/la:@dokoljenko
Kako si zaboravio da je ekipa 1921tv nogirana a umjesto njih instalirana ekipa ss.ba, hd kamere i tako to...?
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Fabrika lazi i ubleha Senada Misimovica i poltrona i dalje radi punom parom...
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma mogu nam polizati jaja. Mogu jos malo palamuditi, kada tajo zada 6 pobjeda u nizu a Nihad napravi plaketu Juga, onda ce doci tobe.japa je napisao/la:Fabrika lazi i ubleha Senada Misimovica i poltrona i dalje radi punom parom...

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- KongrateUK
- Kontakt:
Bit ce zanimljivo slijedeće sedmice za gospodina Misketovića i jos par pojedinaca iz prethodnog saziva uprave
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
imal gdje da se poslusa plavi radio od jutros? zaboravih jutros upalit
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Na sta tacno mislis, vezano za ovaj status poreznog duga je li tako?KongrateUK je napisao/la:Bit ce zanimljivo slijedeće sedmice za gospodina Misketovića i jos par pojedinaca iz prethodnog saziva uprave
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- KongrateUK
- Kontakt:
Ne, sve u svoje vrijeme
Svaka cast sto imas zivce da ovo sve napises.Ja sam jednom kreno da pisem o prljavim radnjama prosle uprave ali nakon 10-tak minuta sam shvatio da bi mi trebalo 10-tak sati da sve pohvatam pa sam odusto.Dokoljenko je napisao/la:Normalno bi trebalo da je tako ali je ovde na sceni klasicni drski bezobrazluk, za samara!FKZ1921 je napisao/la:U pravu si ti. Ali ovi moraju biti pametniji i konstruktivniji,u interesu kluba. I za sad upravo to i pokazuju.
Trebaju i navijači pokušati biti pametniji i konstruktivniji u interesu kluba.
Posljedice lazi i manipulacija ce proći.
Pogledaj samo od kraja polusezone do danas:
Igraci prodavali utakmice: Laz!
Stimali sudije protiv njih: Laz!
U klub se vraca Violina: Laz!
Novi Uo Terovici, Durakovic, Imsirovic: Laz!
Amar Osim u Uo: Laz!
Amar Osim nece biti trener: Laz!
Prijetili im: Laz!
Trener ce biti Memic, Dudic, Musa: Laz!
Necemo imati para bez bivsih: Laz!
Sponzori ne vjeruju novima: Laz!
Raspascemo se: Laz!
Zaustavili tuzbe: Laz!
Zec stigao povrijedjen: Laz!
Kupili utakmicu u Bijeljini: Laz!
I mogao bih ovako jos sat. Znaci puca toj grupi zohara sto su lazovi i petljanci, njima je cilj da nastete klubu i rade sve da to postignu. Dokle god istinski i navijaci bez interesa ne stanu i kazu, halo majmuni, dosta vas je, ovo ce se desavati.
23
Vakat mu je vala, da uzmu pare i on i Željo, a zamjenu ćemo već nekako naćibraco je napisao/la:Šta nam je s Vecom, šta mislite hoće li se prodati negdje na kraju sezone? Puni 24. godinu u maju, a sljedeće sezone mu ističe ugovor.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ne shvatam forsiranje da se proda Vedran a to traje vec bar dvije sezone. Tek mu je 23 sto je za golmana realno rana mladost. Standardan u Zelji, dobija redovno pozive za reprezentaciju i sada ga prodavati po svaku cijenu, nema nikakve potrebe. Doci ce i to na red, jos sezona, dvije, abd sampionska, cijena dupla a mi za to vrijeme imamo golmana koji je za nasu ligu odlican, plus nase dijete.Raonffa je napisao/la:Vakat mu je vala, da uzmu pare i on i Željo, a zamjenu ćemo već nekako naćibraco je napisao/la:Šta nam je s Vecom, šta mislite hoće li se prodati negdje na kraju sezone? Puni 24. godinu u maju, a sljedeće sezone mu ističe ugovor.
Bar ja to tako vidim. Mi bi sve sto valja prodali.
Ma kontam ako ne bude htio potpisivati novi ugovor popušit ćemo foru, otići će džaba, a može se uzeti solidna lova za njega.Dokoljenko je napisao/la:Ne shvatam forsiranje da se proda Vedran a to traje vec bar dvije sezone. Tek mu je 23 sto je za golmana realno rana mladost. Standardan u Zelji, dobija redovno pozive za reprezentaciju i sada ga prodavati po svaku cijenu, nema nikakve potrebe. Doci ce i to na red, jos sezona, dvije, abd sampionska, cijena dupla a mi za to vrijeme imamo golmana koji je za nasu ligu odlican, plus nase dijete.Raonffa je napisao/la:Vakat mu je vala, da uzmu pare i on i Željo, a zamjenu ćemo već nekako naćibraco je napisao/la:Šta nam je s Vecom, šta mislite hoće li se prodati negdje na kraju sezone? Puni 24. godinu u maju, a sljedeće sezone mu ističe ugovor.
Bar ja to tako vidim. Mi bi sve sto valja prodali.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ako ne bude, Boze moj, iako cisto sumnjam. Zasto dovoditi novog 'Antolovica' za cifru, kada istu mozemo dati Vedranu koji jeste kvalitetan golman i sacekati pravu ponudu, bez zurbe. Realno bolje po nas, bolje po njega.
Treba graditi tim, ide stota godisnjica koju bi svi mi voljeli slaviti sa peharima u rukama. Mozda grijesim, ne znam, ali ako budemo samo gledali kako prodati igraca, nigdje nas nema.
Treba graditi tim, ide stota godisnjica koju bi svi mi voljeli slaviti sa peharima u rukama. Mozda grijesim, ne znam, ali ako budemo samo gledali kako prodati igraca, nigdje nas nema.
Antolovic jedan od boljih golmana posljednjih 10 godina ..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ma ja sam postavio pitanje više s aspekta da li Vedran ima želju da ide u inostranstvo. S obzirom ko mu je menadžer bar znamo da će sve biti u najboljem redu, kako god da se odluči. Inače intervju Zubana od prije dvije godine u vezi Vece i Žere:Dokoljenko je napisao/la:Ako ne bude, Boze moj, iako cisto sumnjam. Zasto dovoditi novog 'Antolovica' za cifru, kada istu mozemo dati Vedranu koji jeste kvalitetan golman i sacekati pravu ponudu, bez zurbe. Realno bolje po nas, bolje po njega.
.Zubanović i sada u najtrofejnijem bh. klubu zastupa dva igrača koji se nalaze u prvom timu Plavih.
“Golman Vedran Kjosevski je veliki potencijal. Ako nastavi braniti kao što je branio na posljednjem derbiju, neće biti problema za njegovu budućnosti. Drago mi je da je dobio priliku da kao mlad igrač i potomak kluba igra za Želju. S druge strane, Žerić nažalost nije dobio pravu šansu. Mislim da je velika šteta za klub jer bi bila obostrana korist. Uzmite za primjer Bajića ili Hadžiahmetovića, koji su klubu donijeli milion eura. Od Amira klub ima i 20 posto od narednog transfera. Igrači iz naše lige trenutno ne mogu otići za više novca. Što se Žerića tiče ne smijemo dopustiti da prođe još jedna ovakva godina. Ako ne dobijemo čvrsta obećanja od kluba da će dobiti minutažu pokušat ćemo da nađemo najbolju soluciju i za njega i za klub. Odgovorno tvrdim da je Žerić najveći talent u posljednjih 10 godina kojeg je Željo imao i šteta je da propadne”, rekao je Zubanović koji je nezadovoljan stanjem u bh. nogometu.
“Nogometni savez BiH mora što prije uvesti pravilo za mlade igrače da najmanje tri mlada (U-21) igrača moraju biti u startnoj postavi te da njih pet ukupno budu u zapisniku. Trošimo nepotreban novac na polovne igrače iz regiona, bez ikakvog potcjenjivanja, a razvoj naših igrača je usporen. Takav je slučaj sa Željinim Osmankovićem ili Žerićem. I finansijski naši klubovi će bolje proći. Zatim imamo tu i lojalnost prema klubu. Kjosevski je jedno vrijeme bio na “jugu” odakle je navijao za Želju i onda kada siđe na teren druga je percepcija. Onda puno manje novca potrošite na juniora. Kjosevski je potpisao ugovor na pet godina za platu od 500 KM. Sada ima malo veću. Potencijalni domaći igrač za godinu-dvije može biti puno bolji i isplativiji on nekoga ko dođe sa strane. Naši klubovi nemaju viziju, nemaju strategiju razvoja i to je veliki problem. Ni Dinamo ne prodaje igrače koje dovede iz drugih država, već uglavnom svoju djecu. Sve su to produkti Dinama, a klub je došao do grupne faze Lige prvaka. Kod nas je sve improvizacija, a mora biti sistem”, rekao je Zubanović
Paradžik glavni sudac u nedjelju
Zadnje info govore da se neće žuriti sa prodajom,pogotovo ako uz Gušu pokaže napredak,plus reprezentativac,čak mislim da će prije produžiti,mislim da je gradnja tima prioritet!Dokoljenko je napisao/la:Ako ne bude, Boze moj, iako cisto sumnjam. Zasto dovoditi novog 'Antolovica' za cifru, kada istu mozemo dati Vedranu koji jeste kvalitetan golman i sacekati pravu ponudu, bez zurbe. Realno bolje po nas, bolje po njega.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- Dokoljenko
- Kontakt:
Paradzik u prvenstvu:Cevap je napisao/la:Paradžik glavni sudac u nedjelju
Utakmica: 26 - 19 - 5 - 2
Z.K: 59 - 81
C.K: 3 - 4
Penali: 1 - 4
Kup. 1 - 1 - 0 - 0. Z.K. 4 - 5
Zadnja utakmica protiv Krupe u gostima. Penal i crveni protiv nas, doduse cist crveni za Bakraca zbog udaranja protivnickog igraca. Penal diskutabilan, za vodstvo Krupe.
Izvor Tm.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Poslednjih pet protiv Radnika u gostima. 5 - 3 - 1 - 1
Zadnja u gostima, pobjeda Radnika 1 - 0
Ukupan skor 21 - 13 - 6 - 2.
U gostima 10 - 6 - 3 - 1
Takodje, izvor Tm. Braco@, je li tacno ovo? Nesto mi se ne slaze.
Zadnja u gostima, pobjeda Radnika 1 - 0
Ukupan skor 21 - 13 - 6 - 2.
U gostima 10 - 6 - 3 - 1
Takodje, izvor Tm. Braco@, je li tacno ovo? Nesto mi se ne slaze.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Najlakse biti glup i pozuriti da se ismijava Zuban, legenda kluba i Kjosevski, Zeljino dijete. Reprezentativac. U klubu od 2005.
Jos jedan pokusaj hrakanja. Zalosno. Ubite se.
Braco@, naravno da se ovo ne odnosi na tebe. Prepoznat ce se.
Jos jedan pokusaj hrakanja. Zalosno. Ubite se.
Braco@, naravno da se ovo ne odnosi na tebe. Prepoznat ce se.
braco je napisao/la:
Inače intervju Zubana od prije dvije godine u vezi Vece i Žere:
21.04.2017.
.Kjosevski je potpisao ugovor na pet godina za platu od 500 KM. Sada ima malo veću.
14.08.2017.
Željino dijete i prvi golman Plavih, Vedran Kjosevski, potpisao je novi, trogodišnji ugovor sa FK Željezničar.
21.02.2019. Lobotomija.
_Ma je li moguce da Vedran igra za platu od 700-800 KM mjesecno kako veli Zuban?
_Igra za kupon i bonove
_I vino u trafici
_najviše voli crno Vinarije Melisa
_Utale se on i Zuban po dvije glave, i uplate u klub i odbija uzeti platu. Plus uplati u dobrotvorne svrhe kod teta Zilhe svaki mjesec pet glava on a pet menadžer.
_Ma ozbiljno pitam. Momak zasluzuje vise jbg.
_Daj Bože da ima i 500-600, nepravda živa a ovamo Vranjesu 12000 i 10000 Zecu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.