FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Zaboravio sam reci da su Alaba i Kimmich sinoc bili medju boljim na terenu, disciplinovani su odigrali pogotovo Kimmich je bio jak u duelima sa Maneom
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Sve super, sve krasno, izvukla se nula u engleskoj...
Ali, ne sjećam se kad je bayern zadnji put odigrao ovako pič.kasto.
Još od van gaala, pa preko pepa i hejnkesa, bayern je igrao napadački, nebitno na domaćem ili gostujućem terenu.
Mene je sinoć na momente bilo sramota.
l'pool je bio zreo da izgubi.
Da je na klupi bio hejnkes, kladim se da bi pitanje prolaza bilo riješeno u engleskoj.
Još od van gaala, pa preko pepa i hejnkesa, bayern je igrao napadački, nebitno na domaćem ili gostujućem terenu.
Da je na klupi bio hejnkes, kladim se da bi pitanje prolaza bilo riješeno u engleskoj.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- Nerminovic
- Kontakt:
BILO koja ekipa odigra 90 minuta kao sto je Bayern sinoc, to je ekipa koja je vec davno priznala da sa Liverpoolom ne moze u otvorenoj igri. Mislim da to dovoljno govori koliko je Bayern daleko od onoga sto smo bili. Neki bi rekli da smo odigrali takticki pametno ali meni je jedino krivo sto ih nismo stisli malo vise sad kad su Matip i Fabinho igrali stopera, moglo se itekako zabiti koji gol da nismo igrali onoliko pasivno.sekerbay je napisao/la:Sve super, sve krasno, izvukla se nula u engleskoj...
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Upravo, ako onako odigras znaci da si prizno ili priznajes da su ljudi bolji u nekoj otvorenoj igri ili igri generalno. To je jedina stvar koja mi smeta i lose je da se Bayern dotle doveo.
Aktivna reza za obje ekipe. Nitko nije htio preuzeti veći rizik, napadala se zadnja linija protivnika, ali vlastita nije prelazila centar.
Na AA očekujem potpuno jednaku igru, možda još i oprezniju. Do prvog gola. Onda će se igrati potpuno drukčija utakmica.
Na AA očekujem potpuno jednaku igru, možda još i oprezniju. Do prvog gola. Onda će se igrati potpuno drukčija utakmica.

Uli Hoeneß held a meeting with Oliver Kahn to discuss the future of the former goalkeeper at Bayern. Kahn is expected to join the board in early 2020 and it could be announced in summer. He would work as board member for 2 years before replacing Rummenigge as CEO [SportBild]
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Aktivan rezultat za obje ekipe s tim sto je LFC u prednosti. Sinoc su ljudi igrali bez najboljeg igraca i vodje ove ekipe. Da se razumijemo, Bayern da je iole smisleniju akciju imao mogao je dati gol, jer ko god prati Liverpool zna koliko su u defanzivi losi bez VvD-a, a pogotovo kolika je nesigurnost kad Matip igra. Toga u revansu nece biti i bojim se da ce se napad morati dobro namuciti da zabije, a to pravi supljine nazad. Liverpool je sinoc bio zreo da se uzme neka zaliha za revans (jedan gol u gostima najmanje), ali opet treba sacekat i vidjeti sta je Kovac u revansu spremio. Sinocnja postavka valjda implicira da ima plan za drugu utakmicu koji ce "nulu" kapitalizirati; ili mozda ide gubitnickom logikom "sacuvat cemo nas gol, a u njihov ako sta udje-udje"?
Spamm
- Centre forward
- Kontakt:
Nista ovo ne valja. Nista.
Ne zna se sta je veca sramota ?! To sto smo odigrali tako kako smo odigrali, ili sto nam Liverpool nije zabio gol, jer nas je trp'o ko je stig'o. Nemam više ni trunke optimizma da ce Joseph Gordon Levitt na nasoj klupi skontat' neke stvari. Limitiran je i ispodprosjecan. No dobro, nije on kriv, vec oni koji su mislili da ce on napravit' neku vrstu revolucije.
Thiago je po ko zna koji put pokaz'o da nikad nece bit' veliki igrac. Zna lopte, al' nije lider. Nonsalantan. Ovih dana sam u nekim belayima i misli su mu negdje drugo, al' dokusuri me to kad vidim da jedan Gnabry igra prvu postavu protiv Liverpoola u utakmici LP. Paradigma propasti Bayerna. Nekad smo imali 4 gola prednosti kontra Barse, pa smo napadali, taktizirali i cekali, te im uvaljali jos tri u njihovoj avliji. Kovac laze i sebe i nas, ii sve druge. Nece jos dugo,nadam se.
U uzvratu se nadam maestralnoj partiji Lewandowskog, jer je on jedini u ovom momentu, sposoban da povuce ekipu ka prolazu. Probudit' ce se on jednog jutra, skontat' da igra sa Gnabrijem i sa biciklom krenut' ka Madridu il' Otoku.
Ne zna se sta je veca sramota ?! To sto smo odigrali tako kako smo odigrali, ili sto nam Liverpool nije zabio gol, jer nas je trp'o ko je stig'o. Nemam više ni trunke optimizma da ce Joseph Gordon Levitt na nasoj klupi skontat' neke stvari. Limitiran je i ispodprosjecan. No dobro, nije on kriv, vec oni koji su mislili da ce on napravit' neku vrstu revolucije.
Thiago je po ko zna koji put pokaz'o da nikad nece bit' veliki igrac. Zna lopte, al' nije lider. Nonsalantan. Ovih dana sam u nekim belayima i misli su mu negdje drugo, al' dokusuri me to kad vidim da jedan Gnabry igra prvu postavu protiv Liverpoola u utakmici LP. Paradigma propasti Bayerna. Nekad smo imali 4 gola prednosti kontra Barse, pa smo napadali, taktizirali i cekali, te im uvaljali jos tri u njihovoj avliji. Kovac laze i sebe i nas, ii sve druge. Nece jos dugo,nadam se.
U uzvratu se nadam maestralnoj partiji Lewandowskog, jer je on jedini u ovom momentu, sposoban da povuce ekipu ka prolazu. Probudit' ce se on jednog jutra, skontat' da igra sa Gnabrijem i sa biciklom krenut' ka Madridu il' Otoku.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Centre forward je napisao/la:Joseph Gordon Levitt na nasoj klupi

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- anelbavarac
- Kontakt:
Stoperski par im bio tek cetvrti po rotaciji, plus klasicni veznjak, a ovde se slavi sto nismo primili gol
Pickasta igra kvazi-trenera, koji je otisao da izgubi sto manjom razlikom.
Vidjecemo da li ce bunker da postavi i u Njemackoj

Pickasta igra kvazi-trenera, koji je otisao da izgubi sto manjom razlikom.
Vidjecemo da li ce bunker da postavi i u Njemackoj

Jupp bi ovo završio na Anfieldu.
jbg care, ti i ostali sa foruma cete i za 20 godina spominjat barcu i 2013 godinu i 4 nulaCentre forward je napisao/la:Nista ovo ne valja. Nista.
Evo ti ekipa sa te utakmice, i vidi ko je tu od igraca danas i u kakvom stanju(koliko godina imaju)

Nekad ... nekad je i moj dedo mogao potrcati.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne tako davno Real je isto sklovan sa slicnom ekipom...
Nego, alarmantno je sto ekipa nije kompaktna i u disbalansu je. Sinoc je dobro odbrana postavljena, a sve ostalo lose. Opet, kada napad igra prilicno dobro i zabija, odbrana amaterski puca. Nikakvog balansa koji ce omoguciti stabilniju odbranu uz adekvatno napadanje.
Nego, alarmantno je sto ekipa nije kompaktna i u disbalansu je. Sinoc je dobro odbrana postavljena, a sve ostalo lose. Opet, kada napad igra prilicno dobro i zabija, odbrana amaterski puca. Nikakvog balansa koji ce omoguciti stabilniju odbranu uz adekvatno napadanje.
Spamm
- Centre forward
- Kontakt:
Pobra, nismo se skontali. Rek'o sam da uprkos sjajnom rezultatu iz prve tekme kontra Barse, postojala je neka taktika da ih se proba dokusurit' i u uzvratu, što se na kraju i desilo. Kljucna rijec je taktika. Igraci igraju bitnu ulogu al' ne i presudnu. Dirigent je taj koji upravlja orkestrom. Masa je takvih primjera. Liverpool je bio sinoc bio itekako ranjiv, a mi to nismo znali da iskoristimo. Nisam siguran da je ta ekipa od prije pet godina za klasu jaca od ove. Bolja je, al' ne bas toliko.
Ono sinoc nije bio Bayern, bar meni.
Ono sinoc nije bio Bayern, bar meni.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Čim Thiaga ne ide ostatak ekipe na nivou Freiburga. Od Comana i Gnabrya nema koristi, a vala ni od Lewandowskog.
Zahvali Juppu za to razvaljivanje, Kovac tako ni na manageru ne moze.FCBAYERN je napisao/la:Ne tako davno Real je isto sklovan sa slicnom ekipom...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kad imas covjeka koji zna materiju.harden je napisao/la:Zahvali Juppu za to razvaljivanje, Kovac tako ni na manageru ne moze.FCBAYERN je napisao/la:Ne tako davno Real je isto sklovan sa slicnom ekipom...

Samo mi je zao sto igramo u kukuruz ligi, gdje su nam mentalni patuljci glavna pratnja, neka nova forma Leverkusena, koji prokockase sve sto trenutno mogu, pa ce ovaj "strucnjak" na kraju i osvojiti trofeje i ostati, cime ce se obnova ovog tima usporiti i zakomplicirati.
Spamm
PragmaticarNiko Kovač: "You know how it is. We tried to win some time towards the end. Javi has got a great stamina, he doesn't get cramps, he was acting.Kingsley also did the same thing in Berlin. You always have to calm things down and do it with experience" [Sky]

Not sure if Bayern or Burnleyharden je napisao/la:PragmaticarNiko Kovač: "You know how it is. We tried to win some time towards the end. Javi has got a great stamina, he doesn't get cramps, he was acting.Kingsley also did the same thing in Berlin. You always have to calm things down and do it with experience" [Sky]

Jel tako kolega?FCBAYERN je napisao/la:
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.