effe_sa je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Ma sa ovakvom igrom i rezultatom, Liverpul je bliže prolazu, ne vjerujem da će Bayern igrati ovako pichkasto kući, moraće se malo otvoriti, a kontre Liverpula su ubitačne
Ma ne treba ludnica (ti bi rado

), neka bude dosadno, da ga nekako uvaljamo (bar jedan) i da prođemo....

Nije ovo idealan rezultat, ali je solidan. Mudro je smirena igra Liverpoola i pozada se prilično sve zatvorilo. Ne treba samo srljat u revanšu...

Ne znam, po meni je Bayern večeras morao dati bar jedan gol ovoj smušenoj odbrani Liverpula al' razumijem da se nisu smjeli tako lako otvoriti, mogao bi to Liverpul vrlo lako kazniti. Da je Liverpul rano postigao gol, to bi bila katastrofa po vas na kraju sigurno.
Igra jeste manje-više smirena, odbrana Bajerna, na čelu sa Nojerom, je večeras bila odlična stvarno, po meni je najviše podbacio vezni red, odnosno prije svega Thiago koji je pod presingom bio izgubljen u većini slučajeva, a kad god je nekako uspio primiti loptu i malo je iznijeti, to je odmah bila premanentna opasnost za Liverpul, obično preko Gnabrija. Al' je problem što je to uradio svega par puta večeras.
Javi je bio odličan, podsjetio me na onog Javija od prije 5-6 godina. James je isto bio poprilično loš al' se i on dosta spuštao duboko na svoju polovinu, pokušavao nešto, mada je griješio dosta, al' opet u onakvoj igri i taktici Bajerna, nerealno je očekivati neku bolju partiju od Jamesa, i od Lewe naravno, bar po mom skromnom mišljenju

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"