FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Sta je Lewa kriv veceras?
pa nas najopasniji sut je bio sut Matipa, borio se Lewat koliko je mogao al Kovac je za cilj imao da ne primi gol i to.je ostvario. Zato su nam i krila zakurac bila jer su uvijek uduplani a bek iza njih jer bitnije je sacuvati svoj gol. Nema overlapa, niti Coman niti Gnabry nisu Messi da rijese trojicu. Istina, Serge je mogao i morao bolje reagovati u nekoliko situacija, najvise je zayebo kad je Lewat sam bio.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Znam, pusti me pod utiskom sam kladare. Ovo je vidis pod rubrikom "PS".sljivo je napisao/la:Ako si gledao zadnjih 10, 15 tekmi mogao bi vidjeti da se skoro ništa konkretno ili slabo šta kreira za Lewu. Coman dodaje do prve noge a Gnabry šta god dobije ošuta, pasovi iz sredine ne postoje a pogotovo ako umjeso Hamesa igra Muller. Ribery kad igra nema više snage da kreira čiste šanse, sve je to nešto kratko, ili predaleko. Sve se svodi na Kimmicha i ubačaje. I ako is primjetio Lewa ima 6,7 asistencija dok se prije taj broj kretao oko 2 ili 3. To također nešto govori. I nekako više ima ulogu Mandzukica nego klasične devetke.FCBAYERN je napisao/la:Moj Lewat ti se sa pokusajem od stopera izboriti ne mozes.

Spamm
- bavaraccccc
- Kontakt:
Bayern će u revanšu morati dati 2-3 gola za prolaz...ovi momci što misle da je ovo dobar rezultat imaju vraški dobrog dilera...ne mogu shvatiti kakva pi.čketina moras biti pa se braniti 90 minuta...opet kažem bez gola u gostima, Bayi su sanse zestoko umanjene..Liva gotovo jednako loš..ali ce igrati dosta slobodnije u Minhenu i tu je belaj...
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
-
- Kontakt:
Ne znam kako neko nakon ovakve utakmice moze tjerat Lewandowskog, koliko se dalo primjetit nasi igraci nisu ni imali zelju napraviti nesto prema naprijed.. Lewat igra vise nego ikad za ekipu, al sta ce kad prema naprijed nema nekih lopti, pogotovo ne sa krila.. Gnabry je usro par akcija, i da je dodao loptu, mozda bi Robert i zabio.. Coman prvo poluvrijeme je znao i napravit nesto, u drugom sve pogresno, ama bas sve. Kimmich imao par gresaka..Thiago nije bio los, kako se ovdje predstavlja, nit je James bio najgori pored zivog Gnabrya..
Ova utakmica me podsjetila na par ovih reprezentacije pod Robijem. Sve se stavlja u sluzbu rezultata i samo je to bitno
nista ovdje nije rijeseno niti neko ima prednost.
Ne mogu se oteti utisku da bi bolji trener od ovog duduka utrpao makar jedan gol onoj klimavoj odbrani, itekako je bilo prostora.

Ne mogu se oteti utisku da bi bolji trener od ovog duduka utrpao makar jedan gol onoj klimavoj odbrani, itekako je bilo prostora.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bice **** u revansu
Zadnja izmjena: Jup, dana/u 19 feb 2019, 23:48, ukupno mijenjano 4 puta.
Pravda za Tyson Furya
Rezultat je solidan, ali je isto tako opasan. U revanšu sada moramo biti ofanzivniji, ali opet se i ne otvoriti skroz, jer će nas inače iskontrirati. Mora opet pozada da vlada pažnja i disciplina, ali se napadački mora više uraditi.
Defanzivno je ovo bilo jako dobro, sjajno pokrivanje prostora i kada nam ispadne jedan igrač, drugi je odmah tu da pokrije prostor. Sjajno se ulazilo u duele, disciplina, kompaktnost na nivou. Prema naprijed šeprtljavo loše. Ali jednostavno se i išlo da se prije svega ne primi gol, a naprijed ako se zabije, zabije. Ipak bilo je ko nekakvi šansi za gol (kakvih-takvih), dok je par akcija se moglo puno bolje odraditi, nakon osvojene lopte.
Pozitivno je da je konačno opet nazad bila 0, nakon duže vremena i to protiv protivnika koji ima tako dobru ofanzivu i jako brze igrače. Pametno se igralo, umrtvila se igra na momente dobro. Javi Martinez sjajan, znam da je do 70. minute imao 70 % dobivenih duela. Toliko je toga prekinuo, presjekao, izbio, raščistio. Sjajna partija i Hummelsa, uz Javija naš najbolji igrač i od njega danas nastup svjetske klase, sličan onim nastupima sa SP 2014. Nešto puno kritički gledati je smiješno, ostvaren je remi protiv izuzetno jake ekipe. Naravno da niti sam ih kada precijenjivao, niti ih se plašio, znam šta mogu naši, ali ih svakako respektujem, radi se o dobrom timu. Zato nećemo sada ovdje pričati, kao da smo bunkerisali protiv Carl Zeiss Jene i da smo zadovoljni protiv takve ekipe s neriješenim. Ostvaren je neriješen protiv Liverpoola i to je nešto za šta možemo reći da je solidno. A da bi i ja volio da smo gol zabili, to je druga stvar. Pa volio bi idealno da je bilo pa da smo 3:1 dobili...
Ali isto tako da je rezultat opasan, to niko ne spori. U revanšu se mora pametno i odlučnije u ofanzivi. Moramo prvi zabiti, da bude ganjanje i strepljenje...
Defanzivno je ovo bilo jako dobro, sjajno pokrivanje prostora i kada nam ispadne jedan igrač, drugi je odmah tu da pokrije prostor. Sjajno se ulazilo u duele, disciplina, kompaktnost na nivou. Prema naprijed šeprtljavo loše. Ali jednostavno se i išlo da se prije svega ne primi gol, a naprijed ako se zabije, zabije. Ipak bilo je ko nekakvi šansi za gol (kakvih-takvih), dok je par akcija se moglo puno bolje odraditi, nakon osvojene lopte.
Pozitivno je da je konačno opet nazad bila 0, nakon duže vremena i to protiv protivnika koji ima tako dobru ofanzivu i jako brze igrače. Pametno se igralo, umrtvila se igra na momente dobro. Javi Martinez sjajan, znam da je do 70. minute imao 70 % dobivenih duela. Toliko je toga prekinuo, presjekao, izbio, raščistio. Sjajna partija i Hummelsa, uz Javija naš najbolji igrač i od njega danas nastup svjetske klase, sličan onim nastupima sa SP 2014. Nešto puno kritički gledati je smiješno, ostvaren je remi protiv izuzetno jake ekipe. Naravno da niti sam ih kada precijenjivao, niti ih se plašio, znam šta mogu naši, ali ih svakako respektujem, radi se o dobrom timu. Zato nećemo sada ovdje pričati, kao da smo bunkerisali protiv Carl Zeiss Jene i da smo zadovoljni protiv takve ekipe s neriješenim. Ostvaren je neriješen protiv Liverpoola i to je nešto za šta možemo reći da je solidno. A da bi i ja volio da smo gol zabili, to je druga stvar. Pa volio bi idealno da je bilo pa da smo 3:1 dobili...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Bayern mora rubena
Kako zna i umije osposobiti do revanš inače bice svega.pool nema sta izgubiti i taktizirati od samog početka udar ce svim silama a bice im u ekipi olandjanin .
Od comana i serza nema se sta previse ocekivati
Kako zna i umije osposobiti do revanš inače bice svega.pool nema sta izgubiti i taktizirati od samog početka udar ce svim silama a bice im u ekipi olandjanin .
Od comana i serza nema se sta previse ocekivati
Pravda za Tyson Furya
Bayern mora kolaca
Kako zna i umije osposobiti do revanš inače bice svega.pool....
Kako zna i umije osposobiti do revanš inače bice svega.pool....
Prije dva dana ovakav rezultati bi vas 90% potpisalo,jer je isti postotak mislio da ce nas natrpati.Na Allianzu ce swe da bude drugacije,proci ce mo pa makar i nakon penala
.
Pa bar oni koji prate Bayerna znaju koji nasi igraci u velikim tekmama bolje da su na klupi
, ali u Areni ima swe da proradi. 

Pa bar oni koji prate Bayerna znaju koji nasi igraci u velikim tekmama bolje da su na klupi

VOLIM BAYERN
Niko poslije utakmice: " Svi su bili tu jedan za drugog. Kada imamo sistematičnost u našoj igri, teško nam je postići gol" 
Nadam se da je on siguran u ove izjave, mislim super je to 0-0 na Anfieldu, ali valjda ima neki plan za revanš.

Nadam se da je on siguran u ove izjave, mislim super je to 0-0 na Anfieldu, ali valjda ima neki plan za revanš.
- bavaracmujo
- Kontakt:
Nekako nemam utisak da je ovo dobro, u svemu ovome ja ne znam ko moze pojedinca da kritikuje, pa brate nemoze coman gnabri da prodju tri cetri igraca nemoze leva da organizuje sebi napad, krila nemaju podrsku napadac nema nikoga iza sebe
Jednostavno ovo je kovac htio eto i dobio je pa cemo sad vidjet od cega je napravljen ovaj bayern.
Kako god ovaj dvomec zavrsio kovac ce biti ili jedno il drugo, on je odgovoran za ovu napadacki ne gledivu ekipu i bezmudost u napadu
Javi je tito sredine i taj momak je nesto zadivljujuce, al daj ti konju gorecku nek igra svaku i onda sanceza daj u vatru nakon dva mjeseca.
Nekako je previse nelogicnosti u svemu da bi uspjeh bio blizu.
Volio bi da grijesim al nema ovdje nafake.
Jednostavno ovo je kovac htio eto i dobio je pa cemo sad vidjet od cega je napravljen ovaj bayern.
Kako god ovaj dvomec zavrsio kovac ce biti ili jedno il drugo, on je odgovoran za ovu napadacki ne gledivu ekipu i bezmudost u napadu
Javi je tito sredine i taj momak je nesto zadivljujuce, al daj ti konju gorecku nek igra svaku i onda sanceza daj u vatru nakon dva mjeseca.
Nekako je previse nelogicnosti u svemu da bi uspjeh bio blizu.
Volio bi da grijesim al nema ovdje nafake.
Neki bi voljeli da smo igrali otvoreno i ljepuškasto i sad bi pričali da je revanš puka formalnost jer bi nas Liverpool ubio sa krila.Ovako je Nikica to fino izhendlao poput Capella iz najboljih dana. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Ko ce ba potpisivati 0:0, jedan od najgorih rezultata. 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Najgore je što ce vjerovatno isto igrati taktički kao i sada na enfilduSaurman je napisao/la:Neki bi voljeli da smo igrali otvoreno i ljepuškasto i sad bi pričali da je revanš puka formalnost jer bi nas Liverpool ubio sa krila.Ovako je Nikica to fino izhendlao poput Capella iz najboljih dana.
Pravda za Tyson Furya
Na nula nula u gostima ideš samo ako želiš da tekmu odluči neka tvoja frljoka, tj što defanzivnije i uzdat se u protivničke živce, ili ako igraš protiv Pepove Barse. Ostalo nema smisla, milion puta bolji rezultat je 1:1. Zašto nismo išli na gol, pitanje je, ako su već bez odbrane. Nek iz nekog razloga prvi primimo gol sje.bali smo se.
Nema šanse.Jup je napisao/la:Najgore je što ce vjerovatno isto igrati taktički kao i sada na enfilduSaurman je napisao/la:Neki bi voljeli da smo igrali otvoreno i ljepuškasto i sad bi pričali da je revanš puka formalnost jer bi nas Liverpool ubio sa krila.Ovako je Nikica to fino izhendlao poput Capella iz najboljih dana.
Neće se ići grlom u jagode al' strpljivom i pametnom igrom možemo otići dalje.
Jürgen Klopp: "Kimmich and Alaba were so disciplined tonight. I've probably never seen them defend like that. Respect to them they made it difficult for us, although we had good situations where we missed the last touch"
Tako je Manu.Neuer: "Javi was fantastic. We know we can count on him in big games and he showed that tonight"
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Nece sigurno igrati kao veceras, mora dosta ofanzivnije. Nek popusimo jedan u kasnoj fazi bez datog i gotovi smo.
I am not yet born; O hear me.
I to Kloppa kojeg mnogi dižu u nebesa....Fino je Klopp slomio zube večeras. Pogotovo je bilo interesantno, kako smo fino zaobilazili njihovu prvu presing liniju i pametno umrtvili i igru. Kao što sam i rekao, problem je ipak bio naprijed, tu je bilo šeprtljavosti. Gnabry je i pokazao nešto opasnosti, ali u 2 navrata je mogao dodati umjesto da jednom šutira, a jednom se zaletio i oduzeta mu je lopta. Coman je imao malo bolova danas, Kovač je izjavio da pod jačim bolovima mu on ne bi igrao. Ali jasno je da momak onda ne može pružiti super partiju. Ali i Coman i Gnabry su ove sezone pružili mnogo (ovaj prvi još zbog ozljede puno manje igrao, ali jako znači). Samo s momcima treba imati malo i strpljenja i kada odigraju poneku lošiju utakmicu.Saurman je napisao/la:Neki bi voljeli da smo igrali otvoreno i ljepuškasto i sad bi pričali da je revanš puka formalnost jer bi nas Liverpool ubio sa krila.Ovako je Nikica to fino izhendlao poput Capella iz najboljih dana.
A neki svih ovih dana govore kako će nas Liverpool ubiti, a onda bude 0:0 na njihovom stadionu i onda ti što su govorili da će biti katastrofa nezadovoljni, a mi koji smo gledali pozitivnije zadovoljni.....

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ma nek popušimo jedan kad god, šanse su mizerne. Ali znaš kako, ako ne možeš pobjediti kući, šta tražiš u ovom takmičenju uopšte ? Ustvari, ako ne možeš pobjediti kući ekipu koju je Pavkov preslušao....Bundesliga je napisao/la:Nece sigurno igrati kao veceras, mora dosta ofanzivnije. Nek popusimo jedan u kasnoj fazi bez datog i gotovi smo.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.