Pisao ja isto evo ranije na stranici, užas stvarno.coelho41 je napisao/la:Na šta je spao moderni fudbal na pič.kasto taktiziranje
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
cestitam za prognoze rezultata
heheh
sila ste strucnjaci svi
heheh
sila ste strucnjaci svi
NIKO POTKOVICA KOVAC
Ovako Real godinama uzima
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sramota je i ne dat gol odbrani kojoj haman pa svi zabijaju. 

- EnricoDandolo
- Kontakt:
Ove godine uzima Real Madrid.
Tek sutra slijedi prava fudbalska ljepotica. 
Po koji put ova egipatska kokoška flopira u bitnim utakmicama?

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
[quote="Scholl"]cestitam za prognoze rezultata
heheh
sila ste strucnjaci svi[/quote]
mi smo bayern izvolite nas napadati
heheh
sila ste strucnjaci svi[/quote]
mi smo bayern izvolite nas napadati

Sa boljim igracimaharden je napisao/la:NIKO POTKOVICA KOVAC
Bajo ne moe bolje od ovog
Rovovska borba, Kovač je uspio uštopati Kloppov ho-ruk fudbal orijentisao je ekipu na defanzivu zato se naprijed i nije puno napravilo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
NadalRafa je napisao/la:Blizi se vrijeme tekme, krajnje neizvjesno ce biti mislim. Livco haman bez odbrane, Bayo nije u formi onoj prepoznatljivoj. Bio bih zadovoljan iksicem jer na Allianzu redsi nemaju sta traziti.

Bayernu od ovih slabijih ekipa samo luzerpul nije zabio
Jes Salah je kriv što mu se Gini trpa u noge i što Mane promašuje gol sa 3 ipo metra 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Na Robena i Riberija spalitajger je napisao/la:Smjesna krila u Bajerna,na sta spadose poslije Robena i Riberija,pa u ovim godinama su za ove pojam
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
jasta flop koji okrene dvojicu i kad je u prilici da puca njegov mu igrac smetarope11 je napisao/la:Tek sutra slijedi prava fudbalska ljepotica.
sto li mane ima uvijek ovoliko prostora ? nije valjda zato sto igraju po dvojica na salahu
nego kad milan igra u lp ? sjutra ha ?

Znalo se da si pokemon sa RMB-a na tajnom zadatku.EnricoDandolo je napisao/la:Ove godine uzima Real Madrid.
Ali prolazak je jasan, kao sto sam i rekao, prolaze Bayern i Barcelona, sto ce i potvrditi u uzvratu.
27.10.2020
Jel padala kisa u LIverpoolu?
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
liverpulu od ovih jacih ekipa samo bayern nije zabioScholl je napisao/la:Bayernu od ovih slabijih ekipa samo luzerpul nije zabio

i jozun nam ga je ucero

1:3, kao što si i rekaoleorey je napisao/la:Znalo se da si pokemon sa RMB-a na tajnom zadatku.EnricoDandolo je napisao/la:Ove godine uzima Real Madrid.
Ali prolazak je jasan, kao sto sam i rekao, prolaze Bayern i Barcelona, sto ce i potvrditi u uzvratu.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Super taktika Kovaca, ugusio je Liverpool kod kuce, sto mu je i bio cilj. Kad kuci ne zabijes, tesko prolazis u LP.Osim13 je napisao/la:Realno sramota je ne napraviti ozbiljnu priliku protiv ekipe čiju odbranu drže šlagirani Matip kao 4ti stoper i igrač veznog reda.
27.10.2020
Slobodno nek im produže ugovore,ova dva kokošara zuje i nista ne urade,prvi put gledam Bajern ove sezone i drug mi kaze bojim se gnabrija i ja gledaj gledaj pa nije taj dribling imao da valjaDex je napisao/la:Na Robena i Riberija spalitajger je napisao/la:Smjesna krila u Bajerna,na sta spadose poslije Robena i Riberija,pa u ovim godinama su za ove pojam
Ovo je bolji rez za Liverpool vjerujte,nema šanse da Liverpool im tamo ne zabije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.