moras ti jos punu pure da pojedes ...ekii je napisao/la: Amar je rekao ono sto Zujo nije smjeo,i potpuno otvorio karte "evo vam ovoliko karti koliko mi zelimo i tacka",ne znam sta ste dosad cekali da ovo kazete, nego se nesto cupate i petljate.Iako je neko sumnjao sad je potpuno jasno da se uprava Zelje boji HZ i da ogranicenjem prostora i karata pokusavaju onemugicti Horde da u dodu na Grbavicu,da se nebih desila bruka od prosle god.kad su Horde na Grbavici utisale Manijake i potpuni ih navijacki ponizile!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ekii je napisao/la:samir_tm87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
BRAO AMARE 1!!
Amar je rekao ono sto Zujo nije smjeo,i potpuno otvorio karte "evo vam ovoliko karti koliko mi zelimo i tacka",ne znam sta ste dosad cekali da ovo kazete, nego se nesto cupate i petljate.Iako je neko sumnjao sad je potpuno jasno da se uprava Zelje boji HZ i da ogranicenjem prostora i karata pokusavaju onemugicti Horde da u dodu na Grbavicu,da se nebih desila bruka od prosle god.kad su Horde na Grbavici utisale Manijake i potpuni ih navijacki ponizile!
Evo ovim postom si pokazao da klasični dječak od max 14-15 godina.E dječače mali,pa ti misliš da ove iz uprava oba kluba boli neka stvar za naša navijačka prepucavanja,šukanja,i nadglasvanja na tribinama?

ali nema para,sve se rastalilo....
sto se tice karata, da navijaci sarajeva nisu lomili i palili stolice prije dvije sezone mozda bi i dobili slovo O, a sad papcima treba dati samo onaj cosak i istok i to je to.
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
ma sljedece godine im ni cosak ne treba dati, samo na istok ih smjestiti i dosta, i onako pretrpaju sjever a istoka pola praznog zjapi, e pa ne moze, na istok stoku poslati da pasu ono trave sto nam je zaraslokinone je napisao/la:sto se tice karata, da navijaci sarajeva nisu lomili i palili stolice prije dvije sezone mozda bi i dobili slovo O, a sad papcima treba dati samo onaj cosak i istok i to je to.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
sto im ga amar suknu gospodski haha
Bravo! Jeste, Amar je konačno rekao istinu. A to sad zbog čega je odobreno toliko mijesta su samo špekulacije. Ti voliš da misliš da se Amar boji navijanja vašeg, a možda i hoće "domaćinskiju" atmosferu, možda mu se ne isplati, možda, možda, možda...ekii je napisao/la: Amar je rekao ono sto Zujo nije smjeo,i potpuno otvorio karte "evo vam ovoliko karti koliko mi zelimo i tacka",ne znam sta ste dosad cekali da ovo kazete, nego se nesto cupate i petljate.Iako je neko sumnjao sad je potpuno jasno da se uprava Zelje boji HZ i da ogranicenjem prostora i karata pokusavaju onemugicti Horde da u dodu na Grbavicu,da se nebih desila bruka od prosle god.kad su Horde na Grbavici utisale Manijake i potpuni ih navijacki ponizile!
Nameće se logično pitanje: Šta vi tačno bojkotujete?
Kako je krenulo, Amar će im dati suhu kiflu, bez zdenke.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
"Mi imamo svoga Boga
i na klupi sina njegovoga!!!"
vrijedi jos jednom ponoviti!
na radio sarajevo ima malo duze sto je amar pricao...
...ja ne bi im'o sna i ne bi spav'o ja...
vrijedi jos jednom ponoviti!
na radio sarajevo ima malo duze sto je amar pricao...
...ja ne bi im'o sna i ne bi spav'o ja...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
[quote="Seyo_TM"]"Mi imamo svoga Boga
[quote]
Gluho bilo ... Nevjernici ... Cafiri
[quote]
Gluho bilo ... Nevjernici ... Cafiri

elSaik je napisao/la:E bravo, to je poruka Amara Osima. I šta ćeš sad? Mi da bismo vas utišali ne moramo ni doći na utakmicu. Kažemo Amaru i on to uradi za nas.![]()
Sutra parola: Jedan čovjek utiš'o horde zla.
Mozda Amar moze utisti HZ nekom,silom,zabranom,rezimom,jer ga je na rezim naucio tata Ivica ,koji je kafice u Beogradu ispijao dok mu je Grbavica bila granatirana sa okolnih brda!Sto se tice Manijaka tesko!!

ekii je napisao/la:elSaik je napisao/la:E bravo, to je poruka Amara Osima. I šta ćeš sad? Mi da bismo vas utišali ne moramo ni doći na utakmicu. Kažemo Amaru i on to uradi za nas.![]()
Mozda Amar moze utisti HZ nekom,silom,zabranom,rezimom,jer ga je na rezim naucio tata Ivica ,koji je kafice u Beogradu ispijao dok mu je Grbavica bila granatirana sa okolnih brda!Sto se tice Manijaka tesko!!
poserem ti se usta seljacino pitarska. A evo zasto:
Mogu zamisliti kakvi su ti roditelji, kad su tebe takvog odgojili..ekii je napisao/la:elSaik je napisao/la:E bravo, to je poruka Amara Osima. I šta ćeš sad? Mi da bismo vas utišali ne moramo ni doći na utakmicu. Kažemo Amaru i on to uradi za nas.![]()
[youtube][/youtube]
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
[youtube][/youtube]ekii je napisao/la:elSaik je napisao/la:E bravo, to je poruka Amara Osima. I šta ćeš sad? Mi da bismo vas utišali ne moramo ni doći na utakmicu. Kažemo Amaru i on to uradi za nas.![]()

pitar spominje rezim
sine uzivaj kod torabija sutra i dobro se nadolidjaj one vode...

sine uzivaj kod torabija sutra i dobro se nadolidjaj one vode...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Samo bojkotuju sebi i svom klubu Sarajevu. Nama to nema nikakve veze. Ako zeli da dodje 5% nek dodje, ako ne popunit cemo mi i taj dio i kraj price.
Tacno je neko prije rekao: Kome oni zapravo bojkotuju??? To gdje ce oni gledat i sta ce radit nas ne interesuje. Vazno je da imaju mjesta a ako ga nece, ne moraju. Ove godine su dobili KIFLU.
Tacno je neko prije rekao: Kome oni zapravo bojkotuju??? To gdje ce oni gledat i sta ce radit nas ne interesuje. Vazno je da imaju mjesta a ako ga nece, ne moraju. Ove godine su dobili KIFLU.
muamer10 je napisao/la:ekii je napisao/la:elSaik je napisao/la:E bravo, to je poruka Amara Osima. I šta ćeš sad? Mi da bismo vas utišali ne moramo ni doći na utakmicu. Kažemo Amaru i on to uradi za nas.![]()
poserem ti se usta seljacino pitarska. A evo zasto:
Zasto picka ne kaze sta se desava u Sarajevu, jer je njegova rijec je imala znacenje, i kad je napustio Beograd?
To je opet 2000tumadre je napisao/la:sretno vam sa 5% na kosevu
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
sad kad su HZ najavile nedolazak trebali bi to iskoristiti pa podijeliti barem te ulaznice vlastitim navijačima i publici da se nadoknadi šteta (tj novac koji je planiran prodajom ulaznica za HZ) i da iskoristite sutrašnju priliku da popunite do kraja stadion vašim navijačima iako lično smatram da je uprava Želje itekako pogriješila i ne fer postupila prema Sarajevu i njegovim navijačima ali zbog čega su im ograničili broj karata ne mogu shvatiti 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.