Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ako je to uradio to mu nece nista dobrog donjeti...mdss je napisao/la:dzeko je bacio kapitensku traka prema grafiteu iz ljutnje sto je ponisten gol
Ako je Grafite krivac za poništeni gol, Edin se ima pravo ljutiti. Ali, ta ljutnja ne bi trebala biti razlog za takvo ponašanje(bacanje kapitenske trake). Ovo je samo još jedan pokazatelj da u Wolfsburgu ništa ne štima onako kako bi trebalo. Nezdrava atmosfera u svakom pogledu, a to može samo značiti što brži odlazak Edina iz grada Volkswagena.mdss je napisao/la:dzeko je bacio kapitensku traku prema grafiteu iz ljutnje sto je ponisten gol
Jasno,Edinu nije lahko...igra u jednoj prosjecnoj ekipi,kod prosjecnog trenera...a mogao je zavrsiti u Realu,Milanu,Juventusu,Mancesteru,ali Henes i ostali idioti ga nisu htjeli pustiti,Dzeko je cak i prijetio da u ovoj sezoni nece igrati sa motivom itd,ali nije mu to upalilo..u svakom slucaju Dzeko ako misli dobro svojoj karijeri mora sto prije otici,inace ce ostati upamcen kao igrac koji je sa jendim malim klubom uspio postati prvak Bundeslige i godinu dana kansije biti prvi strijelac...ako u ovoj sezoni ne postigne bar nekih 15 golova ,sumnjam da ce neki veliki klub za njega izvaliti 30 ili nedaj Boze 40 miliona eura!..Monolog je napisao/la:Ako je Grafite krivac za poništeni gol, Edin se ima pravo ljutiti. Ali, ta ljutnja ne bi trebala biti razlog za takvo ponašanje(bacanje kapitenske trake). Ovo je samo još jedan pokazatelj da u Wolfsburgu ništa ne štima onako kako bi trebalo. Nezdrava atmosfera u svakom pogledu, a to može samo značiti što brži odlazak Edina iz grada Volkswagena.mdss je napisao/la:dzeko je bacio kapitensku traku prema grafiteu iz ljutnje sto je ponisten gol
Pa kad je on nadprosječan nek' tako i igra, trenutno su i prosječni igrači u boljoj formi od njega.k_c je napisao/la: Jasno,Edinu nije lahko...igra u jednoj prosjecnoj ekipi,kod prosjecnog trenera...
S ovim se slažem, tačno mi je bilo žao Grafitea u prethodnim sezonama. E zamisli onda kako bi se tek' ponašao da je neko za njega dao 30-40 miliona eura.Cartman je napisao/la:Vec sam ranije spominjo njegovo ponasanje na terenu. Pogotovo prema Grafiteu. Mislim jadno je gledat kako covjeku psuje mater u lice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 60 gostiju.