Moderator/ica: vlakanje
Pa ja sam odmah rekao da je utakmica vec rjesena unaprijed,Dominikovic mi je sam rekao.Ha ja ba.Neprilagodjen je napisao/la:Nesto se bili raskokodakali ovdje prije utakmice,sad dobili po picici i ucutali se....tipicno....
Jel' ti Dominkovic rek'o da cete imat samo dva suta na go? A mi 17?BMK je napisao/la:Pa ja sam odmah rekao da je utakmica vec rjesena unaprijed,Dominikovic mi je sam rekao.Ha ja ba.Neprilagodjen je napisao/la:Nesto se bili raskokodakali ovdje prije utakmice,sad dobili po picici i ucutali se....tipicno....
On je neviđeni folirant-misli da sve zna a u stvari zna samo da mesetari i puni svoj novcanik i velike nade polazem u sp.direktora Ljubojevica jer mu on moze stati na put i smjeniti ga a i jace je fudbalsko ime i ima bolju raju oko sebe koja Narcisa i ne podnosi jer su ga davno procitali-PA LJUDI NARCIS i kad nije u Borcu on je u Borcu jer stalno nesto muva mesetari i neznam koju jos funkciju nije imao a u Banjaluci ima puno cestitih ljudi koji bi postenije radili umesto njega.Pitajte raju po gradu sta misli o malom umisljenom murinju i sve ce vam biti jasno.FOLER,FOLER i takav ce biti do kraja zivota a sve trenere sa strane je on izbusio samo da bi on bio trener,,,,,Trigger je napisao/la:OK, 'pabizo'.pabizo je napisao/la:E,moj jarane pa ja se nadam da njega smjene i da on nece imati priliku i cast da za kratko vrijeme poseti najlepsi grad Bosne I hERCEGOVINE.OLIMPIC ce igrati na pobjedu i pobjediti a mozda i pokusaju ali sumnjam jer novi trener to nece tražit kao mali umisljeni murinjo NARCIS jagodic.Valjda su celnici kluba shvatili da ih narcis jagodic puno kosta a hoce da pomognu i FK SLOGU iz Trna koja bas želi malog murinja da i njih malo folira i zasmejava jer se neka tužna atmosfera uvukla u tom klubu a NARCIS to jako dobro radi,,,,,,,,,,,,Neprilagodjen je napisao/la:Kad kazes da mu zatvaraju utakmice,je li mu zatvorena utakmica i sad u subotu protiv tvog Olimpika?
Kad si tako dobar znalac fudbala i obavešten - ko će biti postavljen umjesto Jagodića?
Hoće li to 'nov ime' biti bivši nick "pabizo"!????
Izvini, ali zaista pretjeruješ s tom ličnom mržnjom spram Jagodića, pa neka je sve kako ti pišeš, neka je najgori trener na svijetu...al' tu svoju mržnju pokušaj obuzdati - nije ni zdravo ni fino...
U cemu je problem oko narcisa------fighter je napisao/la:Kakva količina gluposti.
Dokle će ga medaratori tolerisati.
pabizo je napisao/la:U cemu je problem oko narcisa------fighter je napisao/la:Kakva količina gluposti.
Dokle će ga medaratori tolerisati.
Narcis dobio podrsku uprave i odmah pomera-sklanja pojedine nogometase.E,moj mali murinjo sada pokazujes da si stvarno mali,mali,mali bas maleni i NASTAVI DA ZIVIS U SVOM SVJETU.Trigger je napisao/la:pabizo je napisao/la:U cemu je problem oko narcisa------fighter je napisao/la:Kakva količina gluposti.
Dokle će ga medaratori tolerisati.![]()
Narcis tj.umisljeni mali murinjo iz Banjaluke i dalje gura svoju pricu kod celnika kluba i otpisuje nogometase i zavodi gvozdenu disciplinu.Pa zaboga ko mu toliko veruje a on kosta klub papreno-njegova plata pa stelanje utakmica i ko zna sta jos.Nadao sam se da ce sp.direktor nesto da ucini ali NISTA.Uskoro ce shvatiti da grese celnici kluba a navijaci Borca nisu naivni ko francuske sobarice i bice BELAJA.Trigger je napisao/la:pabizo je napisao/la:U cemu je problem oko narcisa------fighter je napisao/la:Kakva količina gluposti.
Dokle će ga medaratori tolerisati.![]()
Izgleda i Vule sa njim...ekii je napisao/la:Muminovic se vraca Sarajevo!
BMK je napisao/la:Zaboravio si Vidakovica,znas da je rekao da nece da nosi dres na utakmice,oce u bordo dres.
odakle ti ova informacijaRBA 1987 je napisao/la:Izgleda da će Vukelja u željeznićar, pu hebem te fudbale...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.