Sta fali neka bude backup backupa(craiga) to je u denveru oko 10 minutaAirRamiz je napisao/la:to je rezervisano za MPJJHam je napisao/la:Nek ga Misko kako posalje u Denver, taman fali neko na 3
ocekivao bih da pratis tim za koji navijas
Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Craig nije los....morace neko i s klupe igrat odbranuBosniaBoston je napisao/la:Sta fali neka bude backupAirRamiz je napisao/la:to je rezervisano za MPJJHam je napisao/la:Nek ga Misko kako posalje u Denver, taman fali neko na 3
ocekivao bih da pratis tim za koji navijas
Od MPJa se ocekuje, ako bude zdrav da igra na 3/4, Millsap ima jos ovu godinu ugovora, vjerovatno ce dobiti novi ali manje para, tako da ce igrati na 4 ali ne previse. Vandrebilt, koliko god ja imao velika ocekivanja, vise bih volio kad bi on bio 6. igrac, jer bi onda znacilo da je petorka betooon. Craig ima kratak ugovor, a s novim ugovorima Murrayu i Beasleyu ne vjerujem da cemo i njega moci zadrzati ako nastavi ovako igrati. Osim ako mu se toliko svidja ekipa, i ovaj ugovor je potpisao iako je imao bolje ponude sto se tice para... Barton nije buducnost, a vjerovarno ni Hernangomez(igrac zadatka, ako se neko povrijedi eto njega)AirRamiz je napisao/la:to je rezervisano za MPJJHam je napisao/la:Nek ga Misko kako posalje u Denver, taman fali neko na 3
ne kontam kako to nisi ubro
Denveru ne treba scoring,imaju bruku igraca koji mogu zasut kos.....Musa treba situaciju gdje ce imat podrsku i svoju kvotu suteva kao kosgeter sa klupe
- BosniaBoston
- Kontakt:
Moze onda moj boston da uzme sansu.Hayward i rozier nisu bas efikasni,ni musa nije toliko ali cemo imati garanciju da ce makar jedan dobro odigrati,a sad se cesto desi da obojica zakazuAirRamiz je napisao/la:Denveru ne treba scoring,imaju bruku igraca koji mogu zasut kos.....Musa treba situaciju gdje ce imat podrsku i svoju kvotu suteva kao kosgeter sa klupe
#Punoljetstvo
Bassha je napisao/la:34min
25p
2sk
4ast
2st
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kako moćno i pametno djeluje, bolji je duplo igrač otkako je otišao preko bare. Pametno ovo brooklyn radi
Anfernee "Penny" Hardaway #1
još da ga puste da igra .... ovako bez šanse može ubacivati i po 30 komada to je svejedno
možda ga je sjebalo to što su netsi ove godine iznenada playoff tim

Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 28 feb 2019, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
Da li ima sanse da u naredne 3 godine u ovim hajlajtima vidimo makar jednom da Musa probije na desnu stranu ?
- Slatinash_7
- Kontakt:
Dva ulaza na desnu stranu, napredak..Jedan doduse iznudjen jer je bio u lijevom cosku,ali onaj na 45-toj sekundi videa govori makar nesto..Poteska je tu kontrola ali ipak petica za pokusaj i ubacaj..sigurno je bilo jos pokusaja u tu desnu stranu,nisu prikazani na highligtsima..Meni on najvise vuce na nekog trpaca s klupe ili eventualno Evan Fournier tip igraca sto bi bilo fenomenalno
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ja ocekivao do januara ce otic u negativno tankat.KAd qurac evo ih u playoff borbi.To je za Musu najgore.Nije on ko Kurucs igrac koji se moze bez lope prilagodit i da bude role igrac.Stetajestamaji je napisao/la:još da ga puste da igra .... ovako bez šanse može ubacivati i po 30 komada to je svejedno
- BosniaBoston
- Kontakt:
Steta pa u kosarci nema posudbi kao u fudbalu.Bas bi fino khimkiu legao ove sezone s obzirom sa je shved odbolovao pola sezone,pa i hawksi bi bili dobro rjesenje
#Punoljetstvo
Minesota bi isto bila dobra opcija....na dva je slaba rotacija,a imas i mrtvog Wigginsa koji je jedan od najgorih startera lige po naprednoj statistici....jos kad na to dodas onaj suludi ugovor,imas jednog od najgorih igraca lige po placenom dolaru....Musa bi tu imao stabilnih 15 minuta vec ove godine
ne bih Musu poredio sa Fournierom, jer francuza samo zanima kako napumpat praznu statistiku....Musa zna odlicno posluzit saigraca i generalno ima visok bbiq....ocekujem da se Bruklin kutarise 5-6 sadasnjih igraca....sa vanjskih pozicija to su ptica selica Napier, Graham, Carroll (osim ako ne pristane na neku minimalnu platu)a mislim da ni RHJ nije siguran za narednu sezonu, mada je on vise cetvorka....Crabbe bi isto dobio sut-kartu ali ima opciju da ostane i sigurno ce je pokupiti
ne bih Musu poredio sa Fournierom, jer francuza samo zanima kako napumpat praznu statistiku....Musa zna odlicno posluzit saigraca i generalno ima visok bbiq....ocekujem da se Bruklin kutarise 5-6 sadasnjih igraca....sa vanjskih pozicija to su ptica selica Napier, Graham, Carroll (osim ako ne pristane na neku minimalnu platu)a mislim da ni RHJ nije siguran za narednu sezonu, mada je on vise cetvorka....Crabbe bi isto dobio sut-kartu ali ima opciju da ostane i sigurno ce je pokupiti
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Vraćen u Brooklyn za večerašnji tekmu, RHJ poslan u LI Netse da trenira sa njima. Od prije je poznato da ce Dinwiddie nakon povrede trenirati sa LI Netsima.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Slazem se, bio bi odlicno pojacanje za filijalu Hawksa Bayhawkse u razvojnoj ligi..BosniaBoston je napisao/la:Steta pa u kosarci nema posudbi kao u fudbalu.Bas bi fino khimkiu legao ove sezone s obzirom sa je shved odbolovao pola sezone,pa i hawksi bi bili dobro rjesenje
Đesi stručnjak, nisam te prepoznao, imaš li ti kakve reference za ovo pljuvanje ili si sa diplomom stručne bravarske škole se odvažio Musi mjeru da uzimaš,.japa je napisao/la: Slazem se, bio bi odlicno pojacanje za filijalu Hawksa Bayhawkse u razvojnoj ligi..
Oci su mi referenca, ne znam za tebe ali ja vidim igraca iz razvojne lige..chily-rz je napisao/la:Đesi stručnjak, nisam te prepoznao, imaš li ti kakve reference za ovo pljuvanje ili si sa diplomom stručne bravarske škole se odvažio Musi mjeru da uzimaš,.japa je napisao/la: Slazem se, bio bi odlicno pojacanje za filijalu Hawksa Bayhawkse u razvojnoj ligi..
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ti si jedini par ociju ovdje koji hejta.Trebao bi po dioptrijske naocale ili ti je nedoBog oduzeto čulo vidajapa je napisao/la:Oci su mi referenca, ne znam za tebe ali ja vidim igraca iz razvojne lige..chily-rz je napisao/la:Đesi stručnjak, nisam te prepoznao, imaš li ti kakve reference za ovo pljuvanje ili si sa diplomom stručne bravarske škole se odvažio Musi mjeru da uzimaš,.japa je napisao/la: Slazem se, bio bi odlicno pojacanje za filijalu Hawksa Bayhawkse u razvojnoj ligi..
#Punoljetstvo
Ma ti si univerzalna sveznalica i konkretna neznalica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.