FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja dobijem osip kad cujem/vidim ''Yebo Kup''. Kao da mi imamo jedno 7 titula i 9 kupova zadnju deceniju...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Samozdravlje
- Kontakt:
- Sljedeca sezona ce biti na pocetku malo interesantnija , ali ce se zavrsiti kao ova . Dupla kruna.
- Stanojevic,Crepulja,Rahmanovic,Kapic,Velkoski,Mustafic- beton sredina, ovo nema niko u PL.
- Ostale linije uigrane , mogu zmireci igrati .
- Ako se sa ovim rosterom trebamo nekog bojati,onda nesto nije u redu sa nama. Ozbiljno shvatati svaku utakmicu,kao da je odlucujuca i sve 5 .
- Ovih +5 bodova nam daje mogucnost i kiksa, ali o tome nikako ne smijemo razmisljati. 50 % titule je u Tuzli(subota).Zabiti 3-4 gola i tjt.
- Pobjedom u Tuzli,aBd dat cemo do znanja Listici koga treba gurati ka tituli, evo pojasnit cu. Onaj "X" u Mostaru govori da vise ne igraju 3 za 3 boda ili 6 bodova onima kojima treba.Listica igra za Evropu i ako se otvori da igramo sa njima finale , pogurat ce nas. Nebitno- samo nako kazem.
- Iskreno sa pravim pristupom i u normalnim okolnostima , ne vidim ekipu koja nas moze nadigrati. Bas los dan(nedostatak srece)i lose sudjenje nam mogu pokvariti neku utakmicu , ali nikako ne moze ugroziti titulu.
- Titula = 1. mill. Evra , kup=20 tKM. Dupla za raju neprocjnjiva. Hocemo titulu , titulu na Kosevu .
- Stanojevic,Crepulja,Rahmanovic,Kapic,Velkoski,Mustafic- beton sredina, ovo nema niko u PL.
- Ostale linije uigrane , mogu zmireci igrati .
- Ako se sa ovim rosterom trebamo nekog bojati,onda nesto nije u redu sa nama. Ozbiljno shvatati svaku utakmicu,kao da je odlucujuca i sve 5 .
- Ovih +5 bodova nam daje mogucnost i kiksa, ali o tome nikako ne smijemo razmisljati. 50 % titule je u Tuzli(subota).Zabiti 3-4 gola i tjt.
- Pobjedom u Tuzli,aBd dat cemo do znanja Listici koga treba gurati ka tituli, evo pojasnit cu. Onaj "X" u Mostaru govori da vise ne igraju 3 za 3 boda ili 6 bodova onima kojima treba.Listica igra za Evropu i ako se otvori da igramo sa njima finale , pogurat ce nas. Nebitno- samo nako kazem.
- Iskreno sa pravim pristupom i u normalnim okolnostima , ne vidim ekipu koja nas moze nadigrati. Bas los dan(nedostatak srece)i lose sudjenje nam mogu pokvariti neku utakmicu , ali nikako ne moze ugroziti titulu.
- Titula = 1. mill. Evra , kup=20 tKM. Dupla za raju neprocjnjiva. Hocemo titulu , titulu na Kosevu .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
SVI U TUZLU !!!
Treba nam sve,pa cak i Carabajo kup,ali ga nema kod nas,šteta...Sve uzeti,jer smo najaci,najmocniji i najbolji...Sve im uzmi SVETINJO,da se svakom tressu noge kada na teren izadje Sarajevo,da se po gradovima u kojim gostujemo prica "Dolazi nam Sarajevo,haj'mo gledati kako igraju...",Sve im uzmi SVETINJO jer si GIGANT u BiH...Sve im uzmi jer i zaslužujes da vladas ovim podnebljem...

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 18 feb 2019, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Svi u napad jedan je Hase! Prosto! 0-3 inšAllah.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Nasa parola:
NECU TITULU BEZ KUPA
Dosta je u ovoj zemlji bilo kokosarenja,mesetarenja,trgovina titulama...Nema vise ,sve pripada Najboljem,Najvecem i Najmocnijem...A zna se ko je...
SARAJEVO
NECU TITULU BEZ KUPA
Dosta je u ovoj zemlji bilo kokosarenja,mesetarenja,trgovina titulama...Nema vise ,sve pripada Najboljem,Najvecem i Najmocnijem...A zna se ko je...
SARAJEVO
-
Samozdravlje
- Kontakt:
NA DOBROM SMO PUTU PRIJATELJU. SAMO NE STAJATI . HADZIJA , HUSREF , KONDICIONI , NUTRICIONISTICA POTPOMOGNUTI FINANSIJAMA (ZA STO SE TREBAJU POBRINUTI CLANOVI UO I DIREKTORI) SU GARANT DOMINACIJE.Vanja8 je napisao/la:Treba nam sve,pa cak i Carabajo kup,ali ga nema kod nas,šteta...Sve uzeti,jer smo najaci,najmocniji i najbolji...Sve im uzmi SVETINJO,da se svakom tressu noge kada na teren izadje Sarajevo,da se po gradovima u kojim gostujemo prica "Dolazi nam Sarajevo,haj'mo gledati kako igraju...",Sve im uzmi SVETINJO jer si GIGANT u BiH...Sve im uzmi jer i zaslužujes da vladas ovim podnebljem...![]()
DA DRUGI STIGNU AKADEMIJU KOJU IMAMO TREBA IM 5 god. I 5 mill.Eura.
Pozdrav prijatelju...Samozdravlje je napisao/la:NA DOBROM SMO PUTU PRIJATELJU. SAMO NE STAJATI . HADZIJA , HUSREF , KONDICIONI , NUTRICIONISTICA POTPOMOGNUTI FINANSIJAMA (ZA STO SE TREBAJU POBRINUTI CLANOVI UO I DIREKTORI) SU GARANT DOMINACIJE.Vanja8 je napisao/la:Treba nam sve,pa cak i Carabajo kup,ali ga nema kod nas,šteta...Sve uzeti,jer smo najaci,najmocniji i najbolji...Sve im uzmi SVETINJO,da se svakom tressu noge kada na teren izadje Sarajevo,da se po gradovima u kojim gostujemo prica "Dolazi nam Sarajevo,haj'mo gledati kako igraju...",Sve im uzmi SVETINJO jer si GIGANT u BiH...Sve im uzmi jer i zaslužujes da vladas ovim podnebljem...![]()
DA DRUGI STIGNU AKADEMIJU KOJU IMAMO TREBA IM 5 god. I 5 mill.Eura.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Laznjak je napisao/la:Sanjali smo mnogo skupa, Sarajevo i ja,
Da smo osvajaci kupa i da je nasa titula.
Bordo bijeli redom gaze dok im Horde ledja paze!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
IMA NESTO ZA STO NAM JE DUPLA JAKO BITNA.Vanja8 je napisao/la:Nasa parola:
NECU TITULU BEZ KUPA
SARAJEVO
NEKO SE HVALI NAJTROFERNIJI SU KLUB U BiH , A TO NISMO MI .
ZATO JE DUPLA DVOKORAK , DA SARAJEVO BUDE NAJTROFEJNIJI KLUB U BiH .
Sanjao sam sinoć divan san
Na Koševu 30 hiljada
Srce lupalo je jače
Dok sjever u transu skače
Igrali smo ligu prvaka.
O Saraj'vu bruji Evropa
Pao Juve,pala Benfika
Bordo-bijeli redom gaze
Dok im horde leđa paze
O kako je bio divan san.
A ujutro java sumorna
Tri godine nema titula
I da čekam još toliko
Ja te volim kao nikog
Jer bez tebe nisam isti ja.
Na Koševu 30 hiljada
Srce lupalo je jače
Dok sjever u transu skače
Igrali smo ligu prvaka.
O Saraj'vu bruji Evropa
Pao Juve,pala Benfika
Bordo-bijeli redom gaze
Dok im horde leđa paze
O kako je bio divan san.
A ujutro java sumorna
Tri godine nema titula
I da čekam još toliko
Ja te volim kao nikog
Jer bez tebe nisam isti ja.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
StariGardista
- Kontakt:
Sve se hvala Bogu sredilo i složilo,konačno smo tamo gdje nam je i mjesto..Prvi,najbolji,najači...treba obratiti pažnju na veoma bitnu činjenicu,ne smijemo dozvoliti nikada više da se ponovi Zenica od prošle godine.Stisli Čelik,ubijamo,gol visi u zraku i scenario iz Kaknja.I šta se desi napravimo sranje..prekid 25 min. i jbg....Mi smo krivi što sad nije razlika +7 i +17.Eto nam škole da više nikada ne za*ebemo svoju svetinju...po svaku cijenu Zenica se ne smije ponoviti više nikad.DO ZADNJEG DANA ŽIVOTA MOG SAMO SARAJ'VO.
Zadnja izmjena: StariGardista, dana/u 18 feb 2019, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
Vrati mi bobeVanja8 je napisao/la:Nasa parola:
NECU TITULU BEZ KUPA
SARAJEVO
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Nisam baš priželjkivao Zrinjski, ali šta sad. Treba igrat boriti se i nadati se da ih prolazimo i da uzimamo duplu.
Imamo potencijal za to, nadam se da je došlo vrijeme za duplo slavlje.
Naravno prvo uspješno preskočiti Tuzlu pa onda misliti na kup. Tekma po tekma titule!
Gazi Rajvo

Imamo potencijal za to, nadam se da je došlo vrijeme za duplo slavlje.
Naravno prvo uspješno preskočiti Tuzlu pa onda misliti na kup. Tekma po tekma titule!
Gazi Rajvo
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- kosevskobrdo
- Kontakt:
NOĆAS SAM SANJAO
DA SI PRVAK TI!
A UZ HORDE TI ĆEŠ
I KUP OSVOJITI!
SARAJEVO GAZI TI HORDE ĆE TE PAZITI

DA SI PRVAK TI!
A UZ HORDE TI ĆEŠ
I KUP OSVOJITI!
SARAJEVO GAZI TI HORDE ĆE TE PAZITI
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Uvijek sam se Sirokog vise plasio od Zrinjskog,jer po meni poslije nas su uvijek igrali najbolji fudbal.
UNFKS organizuje gostovanje u Tuzlu.
Cijena puta iznosi 12 KM za članove i 15 KM za one koji to nisu. Uplate se mogu izvršiti u prostorijama udruženja u SRIJEDU i ČETVRTAK od 17:00h do 19:00h.
Broj mjesta je ograničen.
SVI U TUZLU!
Ima lli ko da ide autom a da ima mjesta 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: bozovic10, Google Adsense [Bot], mire971, Rule_hz, trunks1946 i 95 gostiju.