Daleko od toga da je loš, ovo je Kup, sve je moguće, ali kad se uzme da smo na kraju ostali sa mostarcima, sarajlijama i banjalučanima, sigurno je najbolji izbor. Igramo sad u nedjelju,kup u srijedu pa opet u subotu za vikend, praktički u 6 dana tri utakmice. Dobro je što i neputujemo prvu u kupu, kući prve dvije tek treću protiv Zvijezde idemo van. Po meni ovo se posložilo jako dobro kako je moglo biti.Skr1996 je napisao/la:Nije borac tako los kako vecina misli...
NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
NK Široki Brijeg
Slazem se. Nadam se da cemo od nedjelje biti puno optimisticniji i puni samopouzdanja.
Volim te do kraja.96.
Hoce li biti ikakva koreografija u nedjelju...
Hoce li biti pretprodaja ulaznica? Da uz Sjever napunimo i Jug 

Naravno da hoćesb1996 je napisao/la:Hoce li biti pretprodaja ulaznica? Da uz Sjever napunimo i Jug
It's better when it's live
- Evolve
- Kontakt:
BILOBRK-MARKOVIĆ-MATIĆ-PERKOVIĆ-ĆORIĆ-ENIN-MARIĆ(BEGONJA),BABIĆ,ELIOMAR,FRANJIĆ,BAGARIĆ
Ovako bi ja nešto izveo u Nedjelju. Možda prije Begonju nego Marića, jer je po meni pokazao više na ovim pripremama.
Doduše neznam jel moguće, ko su nam stranci sve, Begonja,Eliomar,Franjić,Perković ? Matić... ffs zaboravio sam, Enin sigurno.... Glupo idiotsko pravilo
Ovako bi ja nešto izveo u Nedjelju. Možda prije Begonju nego Marića, jer je po meni pokazao više na ovim pripremama.
Doduše neznam jel moguće, ko su nam stranci sve, Begonja,Eliomar,Franjić,Perković ? Matić... ffs zaboravio sam, Enin sigurno.... Glupo idiotsko pravilo
NK Široki Brijeg
Evolve je napisao/la:BILOBRK-MARKOVIĆ-MATIĆ-PERKOVIĆ-ĆORIĆ-ENIN-MARIĆ(BEGONJA),BABIĆ,ELIOMAR,FRANJIĆ,BAGARIĆ
Matic, Begonja, Babic, Enin, Eliomar su stranci u tvom sastavu, vjerojatno se misli izmedu Begonje i Babica. Maric mora igrat
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Nije Babić stranac
Pisali smo ovdhe dosta puta : Elio,Matic,Begi,Kova,Enin,Pamic,Turcin
Pisali smo ovdhe dosta puta : Elio,Matic,Begi,Kova,Enin,Pamic,Turcin
Samo jedno ime
Babić nije stranacLoveSB96 je napisao/la:Evolve je napisao/la:BILOBRK-MARKOVIĆ-MATIĆ-PERKOVIĆ-ĆORIĆ-ENIN-MARIĆ(BEGONJA),BABIĆ,ELIOMAR,FRANJIĆ,BAGARIĆ
Matic, Begonja, Babic, Enin, Eliomar su stranci u tvom sastavu, vjerojatno se misli izmedu Begonje i Babica. Maric mora igrat
It's better when it's live
- Evolve
- Kontakt:
Matić,Enin i Babić moraju igrati, koga 4tog odabrati onda, za klupu, Turčina ili Begonju... Pamić se oporavlja još,mislim, Kovačića nebi stavljao da uzima mjesto strancu...
NK Široki Brijeg
Kvazi mostarci se opasno nažestili s marketingom za utakmicu naspram nas za sad, valjda ce skupit cenera za karte
:
A sjecas se one gungule kad je 7 km karta bila,a na sjeveru 5. Uskukali se bili 6 danasb1996 je napisao/la:Kvazi mostarci se opasno nažestili s marketingom za utakmicu naspram nas za sad, valjda ce skupit cenera za karte

SAMO ŠIROKI!
Marić ima kartone
Hahahahahhahaha, rodbina je tu, ko se podapere dobije cenera, ko ne dobit ce petaka pa nek skupljasince1948 je napisao/la::A sjecas se one gungule kad je 7 km karta bila,a na sjeveru 5. Uskukali se bili 6 danasb1996 je napisao/la:Kvazi mostarci se opasno nažestili s marketingom za utakmicu naspram nas za sad, valjda ce skupit cenera za karte

Ulazimo dzabe,nasi redari 

A sto je je,vise vas udje dzaba nego sto platite...Hum94 je napisao/la:Ulazimo dzabe,nasi redari

SAMO ŠIROKI!
Zato će ih i biti više i sukladno tome imati bolju podrškusb1996 je napisao/la:Kvazi mostarci se opasno nažestili s marketingom za utakmicu naspram nas za sad, valjda ce skupit cenera za karte

- Evolve
- Kontakt:
Što je je, nisu se iz kluba posebno potrudili da najave ili "napumpaju" Nedjeljnu utakmicu.
NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Biti ce ih ko sto ih uvijek bude(vise na Pecari nego sto ih kuci bude),ni manje ni vise,mi nek ponovimo brojku od zadnjih nekoliko godina nece ih bit vise..a da je mogao bolji marketing mogao je!ljutinar je napisao/la:Zato će ih i biti više i sukladno tome imati bolju podrškusb1996 je napisao/la:Kvazi mostarci se opasno nažestili s marketingom za utakmicu naspram nas za sad, valjda ce skupit cenera za karte
SaMo ŠiRoKi !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.