Džanan Musa

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

mirzateletovicc
Kontakt:

Re: Džanan Musa

Post Postao/la mirzateletovicc » 13 feb 2019, 23:22

xinxee je napisao/la:Musa je budući vrhunski NBA igrač ako Bog da.
Amin

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 13 feb 2019, 23:39

i ja sam tog misljenja :-)

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 14 feb 2019, 00:12

Veceras nema g-lige na rasporedu,protiv cavsa igraju.Moglo bi se finih minuta vidjet
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 feb 2019, 00:18

BosniaBoston je napisao/la:Veceras nema g-lige na rasporedu,protiv cavsa igraju.Moglo bi se finih minuta vidjet
Nije u sastavu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 15 feb 2019, 13:50

BosniaBoston je napisao/la:Veceras nema g-lige na rasporedu,protiv cavsa igraju.Moglo bi se finih minuta vidjet

Odmarali su ga.
Drugi put ce biti na roosteru. Kad odmori od silnih treninga.
dobre guzove ima Belma

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 16 feb 2019, 11:02

Musa nize uspjehe u americi, aktivan je na instagramu i slikao se sa Marijom Serifovic.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 16 feb 2019, 11:04

japa je napisao/la:Musa nize uspjehe u americi, aktivan je na instagramu i slikao se sa Marijom Serifovic.
Prvi put da se slazem s tobom :D
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

StevieFranchise
Kontakt:

Post Postao/la StevieFranchise » 16 feb 2019, 12:01

Juka sa Bajom >>> Musa sa Marijom.
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 16 feb 2019, 19:27

Mislijo sam da je Musa ljuti Krajišnik, veliki i ponosan Bosanac, te da prezire ovakve likove.
dobre guzove ima Belma

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 17 feb 2019, 09:54

"Džanan Musa vrišti od sreće nakon što je završeno takmičenje u pogađanju trica
Joe Harris izdominirao"
pAZI MOLIM E STA PISU OVI NA OVOM PORTALU , JUCE SE SLIKA SA ONOM PJEVALJKOM I TO KO VJEST I DA vRISTI ..... POBOGU OHANITE MALO , AKO VEC NES HOCETE NAPISAT O NJEMU , UKRADITE MMAKAR NEKU ANALIZU , ZASTO NE IGRA GDJE MU JE BIO ZASTOJ , POVREDE , JAKO LOS PROCENAT SUTA , NARAVNO MLAD JE JOS IMA SANSE , AL OVO STO OBJAVLJUJETE NEMA SMISLA-------
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 17 feb 2019, 11:47

paulus je napisao/la:"Džanan Musa vrišti od sreće nakon što je završeno takmičenje u pogađanju trica
Joe Harris izdominirao"
pAZI MOLIM E STA PISU OVI NA OVOM PORTALU , JUCE SE SLIKA SA ONOM PJEVALJKOM I TO KO VJEST I DA vRISTI ..... POBOGU OHANITE MALO , AKO VEC NES HOCETE NAPISAT O NJEMU , UKRADITE MMAKAR NEKU ANALIZU , ZASTO NE IGRA GDJE MU JE BIO ZASTOJ , POVREDE , JAKO LOS PROCENAT SUTA , NARAVNO MLAD JE JOS IMA SANSE , AL OVO STO OBJAVLJUJETE NEMA SMISLA-------
:rol:

Ne znam ko je veca smijurija novinari koji su objavili ovaj tekst ili momak iz razvojne koji stavlja video kako vrišti jer mu nazovi kolega dobija ovo sa tricama.

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 17 feb 2019, 12:13

Draft night:

A random fan: „Who are you?“

Musas ego: „You will see.“

Well... Not Bad.
dobre guzove ima Belma

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 18 feb 2019, 12:54

Beko je napisao/la:Draft night:

A random fan: „Who are you?“

Musas ego: „You will see.“

Well... Not Bad.
Koliko god sam ja razocaran , mora se reci da je mnogo do trenera koji je drugom picku dao puno vremena . Takodje mislim da su neki klubovi bili u pravu , prevashodno ovi sto su ga htjeli draftovat oko 15 16 mjesta pod uslovom da ode u Evropu igrat sezonu il dvije , gdje bi mu ti klubovi sigurno obezbjedili i vrjeme i dobrog trenera kojih je Evropa puna. Mislim da Musi fali ta ste4penica da se oblikuje u jakom takmicenju pod dobrim trenerom , kaka Abba i Zdovc. takodje dosao je u klub koji ima najvbise mladih nada uopste a posebno na njegovim pozicijama i naravno ne moze se da se ne podvuce da sa onim rameom njegova odbrana je uzas, ne znam ko ga je ucio odbrani , al nekad se momak igubi totalno i to je jedan od najvecih razloga so nije igrao vise , to i Zdovc tenkre koji je rrolera savrežsžsenog zabijao na krilo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 18 feb 2019, 15:12

misko ima dobre konekcije diljem NBA lige, pa ako procijeni da nece imati prostora,on ce incirati trejd u narednoj sezoni
ono sto je pricao u emisiji "u obrucu" je da ima pozitivan feedback iz uprave Brulina...kaze zadovoljni su musinim razvojem.njima se za razliku od forumasa nigdje ne zuri..otvorila bi se i veca minutaza da nije doslo do povrede...

misko preko pridjonija i splitera ima informacije sa izvora i sigurno ne bi davao zadovoljne izjave da je suprotna situacija
moj problem sa Bruklinom je da oni imaju strijelca s klupe u Dinwidiju i zato ne gajim optimizam da se on moze tu razvijat

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 18 feb 2019, 17:51

Tacno zelim da sto prije napusti Brooklyn. Da odradi taj njihov ugovor u Euroligi. Toliko da igra. Da gradi tjelo.
Na zalost je dosao nespreman u spreman Brooklyn. Brooklyn nema vremena za razvijanje igraca. Tu mu nemogu ponuditi sansu. Nisam znao da je Misko mendazer. Siguran sam da ce razmotriti najbolju opciju. Mozda godinu ili dvije Baskonia?
dobre guzove ima Belma

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 feb 2019, 18:00

Beko je napisao/la:Tacno zelim da sto prije napusti Brooklyn. Da odradi taj njihov ugovor u Euroligi. Toliko da igra. Da gradi tjelo.
Na zalost je dosao nespreman u spreman Brooklyn. Brooklyn nema vremena za razvijanje igraca. Tu mu nemogu ponuditi sansu. Nisam znao da je Misko mendazer. Siguran sam da ce razmotriti najbolju opciju. Mozda godinu ili dvije Baskonia?

Nista od povratka u Evropu..Musa ostaje u nba.

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 18 feb 2019, 19:28

edin139 je napisao/la: Ne znam ko je veca smijurija novinari koji su objavili ovaj tekst ili momak iz razvojne koji stavlja video kako vrišti jer mu nazovi kolega dobija ovo sa tricama.
I tkz. novinari i 'worldstar' momak ... i jedni i drugi su jos uvijek u pubertetu i pojma nemaju o svijetu oko sebe ... :kafa:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 18 feb 2019, 20:48

Nek ga Misko kako posalje u Denver, taman fali neko na 3

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 18 feb 2019, 21:02

JHam je napisao/la:Nek ga Misko kako posalje u Denver, taman fali neko na 3
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
#Punoljetstvo

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 18 feb 2019, 21:09

JHam je napisao/la:Nek ga Misko kako posalje u Denver, taman fali neko na 3
to je rezervisano za MPJ

ne kontam kako to nisi ubro
Zadnja izmjena: AirRamiz, dana/u 18 feb 2019, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.