FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

robijas_Ri
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la robijas_Ri » 23 okt 2010, 16:41

Raz_ba je napisao/la:
robijas_Ri je napisao/la:Sta sam rekao kakav ce bit rezultat :D . Pervan nije normalan jos njima dao crveni haha...
Mora da je i on dobio jedne civare ćumura!
Ma nevjerujem da je ista dobio nego tip jednostavno tako sudi da se nezna ko je domacin a ko gost :D,preozbiljno je shvatio da se ove godine mora posteno sudit hahaha, al neka i takvih sudaca kod nas :D

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 23 okt 2010, 16:44

r_emir je napisao/la:
Raz_ba je napisao/la:
robijas_Ri je napisao/la:Sta sam rekao kakav ce bit rezultat :D . Pervan nije normalan jos njima dao crveni haha...
Mora da je i on dobio jedne civare ćumura!
@raz ba Da si slušao na radiju prijenos kad već nisi bio na utakmici ne bi govorio takve gluposti.Nije zvijedza imala sreće i golman naš branio dobro i to je to. Je li to po tebi neko čudo ako neko donese sa strane neki bod ili si jednostavno ljubomoran i zavidan.
Naprotiv, općepoznato je da se u Gradačcu može igrat lopte normalno i da gostujuća ekipa može pobijediti ako je bolja od Zvijezde. Dakle ne štele se rezultati. Meni je drago što su se mnogi u to mogli uvjeriti u posljednjih par godina. Ja Budućnosti čestitam bod od sveg srca. A ona zezancija sa ćumurom je počela prije par dana i samo smo nastavili. Isto tako se ovdje moglo pročitati da je Pervan naklonjen Zvijezdi pa je u zezi i on spomenut (to sa kolicima uglja). Sve je čisto, a u pravu si nisam bio na utakmici i nisam slušao prenos jer sam jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako daleko od čašije!
A đe da znam?!

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 23 okt 2010, 16:45

to,prezadovoljan sam bodom koji smo oteli od jedne super jake ekipe, sad da leotar padne,mozemo slobodno krenut u borbu za sredinu tabele,sto nam je i cilj :D :D :D
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 23 okt 2010, 16:50

Jedan od glavnih ljudi u foteljama uprave je rekao "Oni nama tamo bod mi njima ovdje"... :roll:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 23 okt 2010, 16:51

Arsenalisation je napisao/la:Jedan od glavnih ljudi u foteljama uprave je rekao "Oni nama tamo bod mi njima ovdje"... :roll:
Čije uprave Arsenalajzejšn?
A đe da znam?!

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 23 okt 2010, 16:52

Arsenalisation je napisao/la:Jedan od glavnih ljudi u foteljama uprave je rekao "Oni nama tamo bod mi njima ovdje"... :roll:
to je najveća glupost koju ja čujem. ako se već neko dogovara nešto i kad se utakmice namještaju,pametnije je da se dogovore da svako pobijedi kod kuće i da dobiju po tri boda nego da budu dvije utakmice neriješene i dobiju po bod.to što ti pričaš nema veze sa istinom.

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 23 okt 2010, 17:03

evo sad protiv Travnika u punom sastavu nije niko dobio karton u Gradačcu,vraća se Halilović,to se mora dobiti.da i mi vidimo malo radosti. Evo sad sam računao da smo kod kuće sve pobijedili uz ovih pet bodova sa gostovanja imali bi 21 bod i bili bi drugi na tabeli,što bi to bilo lijepo gledati.
Zadnja izmjena: r_emir, dana/u 23 okt 2010, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 23 okt 2010, 17:16

Ma Pervan sudio odlično, čak je više navlačio je za domaćina. A crveni opravdano dao Moranjkiću kojem je malo živac proradio. Čestitke komšijama na zasluženom bodu i dajte taj ćumur vašem golmanu, svaku grudvu je zaslužio :)
Dragon Town

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 23 okt 2010, 17:56

zmaj_Bosne je napisao/la:
Ma Pervan sudio odlično, čak je više navlačio je za domaćina. A crveni opravdano dao Moranjkiću kojem je malo živac proradio. Čestitke komšijama na zasluženom bodu i dajte taj ćumur vašem golmanu, svaku grudvu je zaslužio :)
:D :D :D :D
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 23 okt 2010, 19:33

r_emir je napisao/la:
to je najveća glupost koju ja čujem. ako se već neko dogovara nešto i kad se utakmice namještaju,pametnije je da se dogovore da svako pobijedi kod kuće i da dobiju po tri boda nego da budu dvije utakmice neriješene i dobiju po bod.to što ti pričaš nema veze sa istinom.
Jedina glupost si ovdje ti...odluci se za koga navijas je.o ga ti jedan dan sa Sarajevo jedan za Buducnost...ja to ne pricam i po meni nema logike...ali mozda i ima...sta bi bilo ako Zvijezda obje dobije ili obrnuto naravno da ne odgovara onome ko izgubi...A to sam cuo iz usta licno jednog od glavnih ljudi necu da kazem ime koga interesuje pm... ;) :mrgreen:
Zadnja izmjena: Arsenalisation, dana/u 23 okt 2010, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 23 okt 2010, 19:35

r_emir je napisao/la:evo sad protiv Travnika u punom sastavu nije niko dobio karton u Gradačcu,vraća se Halilović,to se mora dobiti.da i mi vidimo malo radosti. Evo sad sam računao da smo kod kuće sve pobijedili uz ovih pet bodova sa gostovanja imali bi 21 bod i bili bi drugi na tabeli,što bi to bilo lijepo gledati.
kad bi borac sve pobijedio jel tako da bi bio 1. :mrgreen:
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 23 okt 2010, 22:00

Zvijezda nije imala srece,mada je Murga skidao sve zivo, a na kraju i Zvijezda moze biti zadovoljna bodom jer smo i mi imali pred sami kraj 100% priliku. Sve u svemu,nisam se pokajao sto sam otisao u Gradacac. Moja dva gostovanja (Saraj(slavija) i Gradacac...4 boda...dobar prosjek. Sljedece gostovanje Grbavica,opet bodovi:)

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 23 okt 2010, 22:03

Hodza_manLju je napisao/la:Zvijezda nije imala srece,mada je Murga skidao sve zivo, a na kraju i Zvijezda moze biti zadovoljna bodom jer smo i mi imali pred sami kraj 100% priliku. Sve u svemu,nisam se pokajao sto sam otisao u Gradacac. Moja dva gostovanja (Saraj(slavija) i Gradacac...4 boda...dobar prosjek. Sljedece gostovanje Grbavica,opet bodovi:)
slika
jesil ono ti tamo u BoXu za gostujuce :D :D
Dva vatrena :mrgreen:
1947!

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 23 okt 2010, 22:52

Ljumani_Banovici je napisao/la:
Hodza_manLju je napisao/la:Zvijezda nije imala srece,mada je Murga skidao sve zivo, a na kraju i Zvijezda moze biti zadovoljna bodom jer smo i mi imali pred sami kraj 100% priliku. Sve u svemu,nisam se pokajao sto sam otisao u Gradacac. Moja dva gostovanja (Saraj(slavija) i Gradacac...4 boda...dobar prosjek. Sljedece gostovanje Grbavica,opet bodovi:)
slika
jesil ono ti tamo u BoXu za gostujuce :D :D
Dva vatrena :mrgreen:
FKT...nam je najruzniji i najgori teren u ligi... :( :oops:
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 23 okt 2010, 23:02

Nema goreg terena od naseg...ja neznam zasto je sve ispalo ovako...
1947!

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 23 okt 2010, 23:07

Ljumani_Banovici je napisao/la:Nema goreg terena od naseg...ja neznam zasto je sve ispalo ovako...
Po meni bolji je onaj teren bio na pocetku prosle sezone ono pocetak jeseni extra bio teren..jest da se kasnije sjebao jer su na njemu svaki dan trenirali prvo PIONIRI,pa KADETI,pa JUNIORI,pa 1.TIM...+UTAKMICE VIKENDOM...+ NEVRIJEME=ko' racKu...
ZATO ove godine mladi pogoni uopste skoro osim utakmica i ne izlaze na glavni teren... :mrgreen:
,a teren opet isti jos gori...Ovih 120000KM sto su dali mogli su dovesti 2 igraca koja bi harala ligom i sa njim sa borili mozda i za Evropu a ovako opstanak majka! :oops:
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 23 okt 2010, 23:20

Arsenalisation je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:Nema goreg terena od naseg...ja neznam zasto je sve ispalo ovako...
Po meni bolji je onaj teren bio na pocetku prosle sezone ono pocetak jeseni extra bio teren..jest da se kasnije sjebao jer su na njemu svaki dan trenirali prvo PIONIRI,pa KADETI,pa JUNIORI,pa 1.TIM...+UTAKMICE VIKENDOM...+ NEVRIJEME=ko' racKu...
ZATO ove godine mladi pogoni uopste skoro osim utakmica i ne izlaze na glavni teren... :mrgreen:
,a teren opet isti jos gori...Ovih 120000KM sto su dali mogli su dovesti 2 igraca koja bi harala ligom i sa njim sa borili mozda i za Evropu a ovako opstanak majka! :oops:
hajd sve to..nego sto sam i ja radio na njemu..dzaba se mucio jbt :shock:
1947!

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 23 okt 2010, 23:42

komsije cestitke na osvojenom bodu...golman vam je extra,sve najbolje u nastavku sezone..
RED DRAGONS
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 23 okt 2010, 23:48

bondich je napisao/la:komsije cestitke na osvojenom bodu...golman vam je extra,sve najbolje u nastavku sezone..
RED DRAGONS
Murga je zmaj od golmana...Treba ga u repku zvat'... :mrgreen: -Je.u ga malo godine ali i kada ode imamo dosta perspektivih igraca...tj.golmana...

P.S.On je glavni krivac zasto Mujkic brani za Slobodu...Jer kada je Mujkic bio nada i treba da krene u 1.tim i da brani Murga je bio u sjajno formi a zamijeniti ga sa nedoraslim golmanom bi bilo suludo medjutim kasnije Mujkic otac ga pogura u Slobodu(koja je bila tanka uvijek sa golmanima)dole ima status Boga trenutno----KAPITEN...brani odlicno itd... :mrgreen:
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 24 okt 2010, 00:24

Arsenalisation je napisao/la:
r_emir je napisao/la:
Jedina glupost si ovdje ti...odluci se za koga navijas je.o ga ti jedan dan sa Sarajevo jedan za Buducnost...ja to ne pricam i po meni nema logike...ali mozda i ima...sta bi bilo ako Zvijezda obje dobije ili obrnuto naravno da ne odgovara onome ko izgubi...A to sam cuo iz usta licno jednog od glavnih ljudi necu da kazem ime koga interesuje pm... ;) :mrgreen:
Slušaj me dječače mali.ja ne navijam ni za koga.Budućnost volim srcem,sarajevo sam gledao dvije sezone u sarajevu,ne sve utakmice,a li mnogo utakmica na koševu,gledao sam i želju isto tako dvije sezone.Ja pričam realno za svaki klub koji komentarišem,ne vučem ni na čiju stranu i gledam i govorim realno šta vidim. i i dalje tvrdim da ti pričaš gluposti i stojim iza toga.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.