Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Kralj boema najbolja. 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Prva pjesma uz koju sam se napio je bila Šadrvani

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Oj Boze dragi sto nam ih ovoliko uzimas! kuknjava
Koje cemo sad majmune danasnjice morat slusat.
Koje cemo sad majmune danasnjice morat slusat.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Barem je coby ziv momci moyi
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kobaja kad se sudari samo izadje iz BMW-a bez ogrebotine.Sarmelino je napisao/la:Barem je coby ziv momci moyi
avenija je napisao/la:uredjeni svemir, uredjeni sistem tkzv. Njemacka i slicne ublehe.rob do bagro je napisao/la:Ubio ga pijani vozac bez vozacke dozvole jos bio.
a u stvarnosti 6 puta sigurnost veca u Bosni.

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Elon je okej isto, a on preuzima.
Bas j.ebem im oca Svabskog poganog.avenija je napisao/la:uredjeni svemir, uredjeni sistem tkzv. Njemacka i slicne ublehe.rob do bagro je napisao/la:Ubio ga pijani vozac bez vozacke dozvole jos bio.
Izgleda da je samo on poginuo,i ovaj sto ih je udario i ovi sa njim su prezivjeli.Nevjerovatno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Uzme novi, bogotactuzlak1987 je napisao/la:Kobaja kad se sudari samo izadje iz BMW-a bez ogrebotine.Sarmelino je napisao/la:Barem je coby ziv momci moyi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ode i Saban
El Fatiha
El Fatiha
Elon jel to onaj sto zvuci ko da ima 8 godina, a sa autotjunom ko da ce mu bit 10 za 2 mjeseca
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- ASD
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:avenija je napisao/la:uredjeni svemir, uredjeni sistem tkzv. Njemacka i slicne ublehe.rob do bagro je napisao/la:Ubio ga pijani vozac bez vozacke dozvole jos bio.
a u stvarnosti 6 puta sigurnost veca u Bosni.![]()
![]()

Zakon o bezbjednosti saobracaja je postavljen kako bi se kaznili pocinioci te kako bi skladno sa visinom prekrsaja bila izrecena kazna. Niko ne moze zabraniti x divljaku da sjeda u vozilo bez vozacke, u pijanom stanju il pod uticajem ostalih opijata.uredjeni svemir, uredjeni sistem tkzv. Njemacka i slicne ublehe.
Razlika izmedju BiH i uredjenih zemalja je ta da, kada te uhvate na djelu, sama obrada te izricanje navedenih kazni je masu puta pravicnija.
Striktno, u Svabiji za prekoracenje 20 km/h 2x u godini dana ostajes bez vozacke par mjeseci a vec sljedeci put to se dupla.
Samo 1 promil alkohola u krvi nosi zabranu preko mjesec dana, a ponovljeni slucaj (ista kolicina) 3 mjeseca itd.
Kod nas, 1.90 promila - dva mjeseca + 150 KM te 40 KM ostalih troskova. Desava se da, osoba sa 15-ak piva na finu rijec i placenu veceru bude pustena doma...
Vjerovatno ces shvatiti kako i najstrozije odbredbe ne mogu iskorijeniti slicne tragedije.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 17 feb 2019, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ma yebo Njemačku i njihove zakone neka dođu kod nas da vide šta je sigurnost na putevima.avenija je napisao/la:
uredjeni svemir, uredjeni sistem tkzv. Njemacka i slicne ublehe.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ako vas uhvati Busovacka policija sa jointom trave dobijate batine, uvrede na nacionalnoj osnovi i godinu dana uvjeta.
Tugy plakySMR187 je napisao/la:Elon jel to onaj sto zvuci ko da ima 8 godina, a sa autotjunom ko da ce mu bit 10 za 2 mjeseca
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
SineBundesliga je napisao/la:Kralj boema najbolja.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
nije čudo što im je ox digo stanicu u zrakchily-rz je napisao/la:Ako vas uhvati Busovacka policija sa jointom trave dobijate batine, uvrede na nacionalnoj osnovi i godinu dana uvjeta.

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
upalile se lazne svabe
nediraj nam idilu aaaaaaaaaaaaa nediraj dzenet aaaaaaa sampi i njemacku i ruzne njemice debele zute dlakave prljave

nediraj nam idilu aaaaaaaaaaaaa nediraj dzenet aaaaaaa sampi i njemacku i ruzne njemice debele zute dlakave prljave
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.