al bez cojkova voze hahahOsim13 je napisao/la:Vidim neke prozivke na račun Saudije, izgleda niste čuli da je ženama dozvoljen dolazak sad i na sopstveno vjenčanje :kafaMoggi je napisao/la:haj to, ja sam vidjo tamo zene kako voze auta jbt hahahahKaunas je napisao/la:Cuj zena sudija u Bundesu.![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Zarathustra
Treba samo kasno lijegat i rano ustajat i bit loš ko qrc čitav dan
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zamisli u Hrvatskoj imaš ljude koji idu u džamiju a Hrvati su, čak i u Srbiji neki Srbi (ne mislim na sandže) idu u džamiju. Ludnica čitava.coelho41 je napisao/la:moggi je veći bošnjak od hende, iako ne ide u džamiju, ima istetoviran stećak, ovo vam je provjerena info. aktuelnija nego ta slika iznad mrtvog edina gačića
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po zaposlenom za decembar 2018. godine u Federaciji BiH iznosila je 914 KM i nominalno je viša za 0,8 posto, a realno za 1,1 posto u odnosu na prethodni mjesec.

HAHAHAjasmin10 je napisao/la:Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po zaposlenom za decembar 2018. godine u Federaciji BiH iznosila je 914 KM i nominalno je viša za 0,8 posto, a realno za 1,1 posto u odnosu na prethodni mjesec.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Sta hoces vidis da raste plataPuma je napisao/la:
HAHAHAjasmin10 je napisao/la:Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po zaposlenom za decembar 2018. godine u Federaciji BiH iznosila je 914 KM i nominalno je viša za 0,8 posto, a realno za 1,1 posto u odnosu na prethodni mjesec.

440KM. 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobro za ljude sto dobiju otkaz. Odu na biro, daj mi sad godinu dana mojih 400, a ja cu raditi na crno 

Logično, nego, morala je rasti kad su digli plate svim u Federalnim institucijama. **** im majku.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Kako godinu po 400 ? Zar nije 3 mjeseca ?tuzlak1987 je napisao/la:Dobro za ljude sto dobiju otkaz. Odu na biro, daj mi sad godinu dana mojih 400, a ja cu raditi na crno
A vjerovatno mislis na ove sto rade 20 godina.

Meni jucer na racun leglo pola hiljade. I jutros mi izbaci clanak o prosječnoj plati .Majku im yebem bezobraznu.
- Barbarossa
- Kontakt:
Evo meni laiku neko da objasni ,kad čujem analitičare kako govore da je dugoročno loše što ljudi napuštaju zemlju. Meni i dalje nije shvatljivo kako to može biti loše, uglavnom odlaze nezaposleni ljudi ,koji ajmo reći finansijski ne doprinose državi. Za Zapada kada dolaze pogotovo ovi bliži što su redovnije ovdje , ostavit će 1k, 2k, 3k neko 5k eura ovdje za godinu što je recimo x puta više za razliku od onoga čemu doprinesu dok su bili ovdje
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Manja potrošnja, manje para, ko će penzijr plaćat? Ko ćr poreze plaćat da SDA bagra drka **** i kupi kajmak?Barbarossa je napisao/la:Evo meni laiku neko da objasni ,kad čujem analitičare kako govore da je dugoročno loše što ljudi napuštaju zemlju. Meni i dalje nije shvatljivo kako to može biti loše, uglavnom odlaze nezaposleni ljudi ,koji ajmo reći finansijski ne doprinose državi. Za Zapada kada dolaze pogotovo ovi bliži što su redovnije ovdje , ostavit će 1k, 2k, 3k neko 5k eura ovdje za godinu što je recimo x puta više za razliku od onoga čemu doprinesu dok su bili ovdje
- Barbarossa
- Kontakt:
ma ne znam koliko bi pomoglo penzionerima i da ostajuPenaltiky je napisao/la: Manja potrošnja, manje para, ko će penzijr plaćat? Ko ćr poreze plaćat da SDA bagra drka **** i kupi kajmak?

172 KM ali kad se nabere koliko je to?Barbarossa je napisao/la:ma ne znam koliko bi pomoglo penzionerima i da ostajuPenaltiky je napisao/la: Manja potrošnja, manje para, ko će penzijr plaćat? Ko ćr poreze plaćat da SDA bagra drka **** i kupi kajmak?šta ide u penzioni fond od neto plate koja je 500 maraka
I to ali i uskoro nedostatak kadra na svim poljima. Odose doktori vani sto je najveci problem, nece nas imati ko lijeciti a ove guzonje i ako im sta bude odose u inostranatvo na lijecenje. Tako i za sva ostala zanimanja.Penaltiky je napisao/la:Manja potrošnja, manje para, ko će penzijr plaćat? Ko ćr poreze plaćat da SDA bagra drka **** i kupi kajmak?Barbarossa je napisao/la:Evo meni laiku neko da objasni ,kad čujem analitičare kako govore da je dugoročno loše što ljudi napuštaju zemlju. Meni i dalje nije shvatljivo kako to može biti loše, uglavnom odlaze nezaposleni ljudi ,koji ajmo reći finansijski ne doprinose državi. Za Zapada kada dolaze pogotovo ovi bliži što su redovnije ovdje , ostavit će 1k, 2k, 3k neko 5k eura ovdje za godinu što je recimo x puta više za razliku od onoga čemu doprinesu dok su bili ovdje
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Barbarossa
- Kontakt:
hmm da množimo to s brojem zaposlenihPenaltiky je napisao/la:172 KM ali kad se nabere koliko je to?Barbarossa je napisao/la:ma ne znam koliko bi pomoglo penzionerima i da ostajuPenaltiky je napisao/la: Manja potrošnja, manje para, ko će penzijr plaćat? Ko ćr poreze plaćat da SDA bagra drka **** i kupi kajmak?šta ide u penzioni fond od neto plate koja je 500 maraka
k , ne znam koja je konačna cifra
Kakav je sad odnos radnika i penzionera , je li makar 1:1
Problem je glomazni aparat kojeg finansira realni sektor.
Direktor neke firme iz realnog sektora ce repromaterijal za firmu nabaviti gdje je najpovoljnije jer mora voditi racuna o svojoj firmi i njenom opstanku.
Dok ce npr.neki ditektor osnovne skole djeci za ekskurziju uzeti firmu koja njemu plati 7 dana besplatnog godisnjeg iako je imao jeftinije ponude ili dobavljaca uglja za skolu koji njemu " pokloni par tona uglja".
I tu je kljuc problema.
Jer onaj direktor gore iz privatne firme mora zaraditu i za ovo korumpirano g.ovn.o iz skole placajuci ogromne poreze..
Direktor neke firme iz realnog sektora ce repromaterijal za firmu nabaviti gdje je najpovoljnije jer mora voditi racuna o svojoj firmi i njenom opstanku.
Dok ce npr.neki ditektor osnovne skole djeci za ekskurziju uzeti firmu koja njemu plati 7 dana besplatnog godisnjeg iako je imao jeftinije ponude ili dobavljaca uglja za skolu koji njemu " pokloni par tona uglja".
I tu je kljuc problema.
Jer onaj direktor gore iz privatne firme mora zaraditu i za ovo korumpirano g.ovn.o iz skole placajuci ogromne poreze..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- ASD
- Kontakt:
to je mozda u Njemackoj tako, kod nas i na privatnike utice politicki faktor skoro jednako kao i na drzavne firme.madridist je napisao/la:Problem je glomazni aparat kojeg finansira realni sektor.
I tu je kljuc problema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 62 gosta.