Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kad se otope ice caps qrac ce to lijepo bit
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
joj guzice u maje berovic
Sinoc sam se sjetio ovog hadisa, ali nisam imao vremena da ga potrazim. Isto se moze reci za neku drugu zivotinju ili bilo koju covjekovu zelju/potrebu koju ce imati.Marsal je napisao/la:Ma patim za mačkom, ne mogu je nikako prežalit.
Islam ima jako dobrih stvari, ima i loših. Nije nijedna vjera za mene, ali vjerujem u neku višu silu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Zna li se sta ce sad sa njega? Sta se radi u ovim slucajevima.

Mozda ga zakopaju negdje bez da se zna i mirna Bosna.
Btw.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Biće bolje buraz moj
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
moggi je veći bošnjak od hende, iako ne ide u džamiju, ima istetoviran stećak, ovo vam je provjerena info. aktuelnija nego ta slika iznad mrtvog edina gačića
coelho41 je napisao/la:moggi je veći bošnjak od hende, iako ne ide u džamiju, ima istetoviran stećak, ovo vam je provjerena info. aktuelnija nego ta slika iznad mrtvog edina gačića

selam
Zarathustra
HENDO:Moggi je napisao/la:coelho41 je napisao/la:moggi je veći bošnjak od hende, iako ne ide u džamiju, ima istetoviran stećak, ovo vam je provjerena info. aktuelnija nego ta slika iznad mrtvog edina gačićaselam

Ja sam se vala nadao da će Neuer makar u utorak propustiti.coelho41 je napisao/la:moggi je veći bošnjak od hende, iako ne ide u džamiju, ima istetoviran stećak, ovo vam je provjerena info. aktuelnija nego ta slika iznad mrtvog edina gačića
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Bayern primio gol upravo od Augsburga za 14 sekundi, Liverpul ima težak zadatak da nam ga uvalja brže za nekih 7-8 sekundiOsim13 je napisao/la:Ja sam se vala nadao da će Neuer makar u utorak propustiti.coelho41 je napisao/la:moggi je veći bošnjak od hende, iako ne ide u džamiju, ima istetoviran stećak, ovo vam je provjerena info. aktuelnija nego ta slika iznad mrtvog edina gačića
Stećka mi ako vam opalimo onaj naš presing biće "drž gaće"coelho41 je napisao/la: Bayern primio gol upravo od Augsburga za 14 sekundi, Liverpul ima težak zadatak da nam ga uvalja brže za nekih 7-8 sekundi
Cuj zena sudija u Bundesu.

15.10.2013.
Komentatori na ES su rekli "ako je Augsburg Bayernu dao 2 gola za poluvrijeme mi ćemo 4" inače obojica navijači Liverpula, ova izjava garantuje prolazak Bayerna, ova dvojica što proreknu to ide kontra inačeOsim13 je napisao/la:Stećka mi ako vam opalimo onaj naš presing biće "drž gaće"coelho41 je napisao/la: Bayern primio gol upravo od Augsburga za 14 sekundi, Liverpul ima težak zadatak da nam ga uvalja brže za nekih 7-8 sekundi
haj to, ja sam vidjo tamo zene kako voze auta jbt hahahahKaunas je napisao/la:Cuj zena sudija u Bundesu.![]()
Zarathustra
Vidim neke prozivke na račun Saudije, izgleda niste čuli da je ženama dozvoljen dolazak sad i na sopstveno vjenčanje :kafaMoggi je napisao/la:haj to, ja sam vidjo tamo zene kako voze auta jbt hahahahKaunas je napisao/la:Cuj zena sudija u Bundesu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 26 gostiju.