FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U Lukavici je domaćima za tribinu iza gola cijena karte bila 3 KM.
Zajko Zeba i Mirsad Bešlija sa po 5 asistencija predvode ligu. Mirso sve udijelio u dva poluvremena. Prvo protiv Leotara i drugo protiv Čelika. I pauzirao onih par utakmica zbog smrti oca.
Zajko Zeba i Mirsad Bešlija sa po 5 asistencija predvode ligu. Mirso sve udijelio u dva poluvremena. Prvo protiv Leotara i drugo protiv Čelika. I pauzirao onih par utakmica zbog smrti oca.
u 6 pocinje centralni dnevnik do 8 e sada u koje je vrijeme face to face to je problem
- nikad_izvini
- Kontakt:
Tebi je svaka složena rečenica filozofiranje i svaki tvoj odgovor sa dvije proste rečenice "argumentovan"UPS je napisao/la: Ja sam argumentovano odgovorio na filozofsko supljiranje vaseg ultras-gurua a to sto istina boli istina je drugi par rukava...![]()
Ili je lakse zivjeti sa zujinim i ticinim mitovima?

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Jel' to neki bojkot? šmrc šmrc
joj sutra je lom... Popovic ima da zabije. Da hoce opet Tifa doci...
-
- Kontakt:
Sta ste vi onda mrsko vam do I.Sarajeva otici sminkeri iz raznih selendri kome vi pricate,kakve fotelje,sta ste vi trazili kad ste bojkotovali na Kosevu derbi papcino,da vam crveni tepih prostremo,lose vam je bilo cijela tribina sa stolicama a niste dosli e nema vise papak!tm84 je napisao/la:sminkeri, babini sinovi, podobnasi, itd... tu tradiciju bastinite jos od 1946...UPS je napisao/la:Za vas uvijek i divovi i gospoda.... i nismo kokuzi![]()
sljedeci put trazite od domacina da vam nabavi za svakog navijaca kozne fotelje sa automatskom masazom i da svaki navijac dobije svoju slugu, po mogucnosti neku crnku iz afrike... e vazda si bio za zaljenje al sada sam sebe nadmasujes... idi poklopi se loncem od serpe i ne siri svoje bakterije po ovoj temi...
Sutra u 17h neko na Grbavicu na derbi, a neko kod torabija na tretman...prava istina bojkota 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
I prema Cviki, smanjen je prostor za gostujuće navijače jer je ove sezone prodato "mnogo više" godišnjih karata
Ma daaaaaaaaaj. Moglo je biti bar neko korektno i smisleno objašnjenje. Pa ove se nije prodalo ni trećina godišnih i polugodišnjih u odnosu na prošlu sezonu. Pretpostavljam.

Ma daaaaaaaaaj. Moglo je biti bar neko korektno i smisleno objašnjenje. Pa ove se nije prodalo ni trećina godišnih i polugodišnjih u odnosu na prošlu sezonu. Pretpostavljam.
ma oni ne moraju doc , znate doc na forum gledat nesto podj*avat itd , al u sustini prepuni ste kompleksa ....imate 3000 mjesta malo vam ccc a pravi razlog tkz bojkota je njihova mala simapticna koreografija koju su oni smisliii AHAHAHAHAHA
samo gazi gazi gazi ......
samo gazi gazi gazi ......
Ma od koga ocekujes KOREKTNO I SMISLENO objasnjenje??? Od ljudi koji su spremni na sve ovo?? Pa sta ti jeNormalan je napisao/la:I prema Cviki, smanjen je prostor za gostujuće navijače jer je ove sezone prodato "mnogo više" godišnjih karata![]()

Mogu se kladiti da ce i dzaba pustati kako bi na silu popunili taj dio tribine da mogu kasnije reci, eto vidite da smo imali dosta prodatih karata ili ce puniti prvo taj dio pa onda ostalo ste se mogne. Lopinasi su to veliki, na sve spremni. Takva je to zivotna filozofija i dzaba
jel se vi pravite glupi il staUPS je napisao/la:Ma od koga ocekujes KOREKTNO I SMISLENO objasnjenje??? Od ljudi koji su spremni na sve ovo?? Pa sta ti jeNormalan je napisao/la:I prema Cviki, smanjen je prostor za gostujuće navijače jer je ove sezone prodato "mnogo više" godišnjih karata![]()
Ma daaaaaaaaaj. Moglo je biti bar neko korektno i smisleno objašnjenje. Pa ove se nije prodalo ni trećina godišnih i polugodišnjih u odnosu na prošlu sezonu. Pretpostavljam.![]()
![]()
Mogu se kladiti da ce i dzaba pustati kako bi na silu popunili taj dio tribine da mogu kasnije reci, eto vidite da smo imali dosta prodatih karata ili ce puniti prvo taj dio pa onda ostali. Lopinasi su to veliki

ma hajde, barem ce imati flasirane vode gore...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Imate koševo, dobro se utoplite kad krenete ,platite Blekicu 3 marke ulaz i navijajte u led ekran. Ito je sva prica. Tako ste sami htjeli i tako ste izabrali
ko hoce može doci na Grbavicu i gledati uživo, ko nece neka plati Blekicu tricu i neka navija u ekran dok se utakmica igra u drugom dijelu grada, ha ja.
Ostalo je šuplja prica.

Ostalo je šuplja prica.
Ma nece im ni ukljuciti onaj ekran, postavit ce im platno i nek navijaju u platno, sretno imMandrak je napisao/la:Imate koševo, dobro se utoplite kad krenete ,platite Blekicu 3 marke ulaz i navijajte u led ekran. Ito je sva prica. Tako ste sami htjeli i tako ste izabraliko hoce može doci na Grbavicu i gledati uživo, ko nece neka plati Blekicu tricu i neka navija u ekran dok se utakmica igra u drugom dijelu grada, ha ja.
Ostalo je šuplja prica.

Mes Que Un Club
- nookey
- Kontakt:
Ma nema ništa od gledanja, Željo je prodao tv prava Bht-u i ne smiju pustiti na javnom mjestu prenos,znači radio u rukice i slušajte prenosamertiger je napisao/la:Ma nece im ni ukljuciti onaj ekran, postavit ce im platno i nek navijaju u platno, sretno imMandrak je napisao/la:Imate koševo, dobro se utoplite kad krenete ,platite Blekicu 3 marke ulaz i navijajte u led ekran. Ito je sva prica. Tako ste sami htjeli i tako ste izabraliko hoce može doci na Grbavicu i gledati uživo, ko nece neka plati Blekicu tricu i neka navija u ekran dok se utakmica igra u drugom dijelu grada, ha ja.
Ostalo je šuplja prica.

I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
organizovanje javnog prenosa bilo kakvog dogadjaja u komercijalne svrhe bez dozvole nosioca prava nije dozvoljeno
osim toga javno okupljanje gradjana (ovo gledanje utakmice koje organizuju na koševu) mora biti najavljeno 7 dana unaprijed, moraju dobiti dozvolu MUP-a, moraju obezbijediti medicinske ekipe, osiguranje i sl.
osim toga javno okupljanje gradjana (ovo gledanje utakmice koje organizuju na koševu) mora biti najavljeno 7 dana unaprijed, moraju dobiti dozvolu MUP-a, moraju obezbijediti medicinske ekipe, osiguranje i sl.
- nookey
- Kontakt:
ŠEHIĆ
MARKOVIĆ MEŠIĆ KERLA RADOVANOVIĆ
SVRAKA SAVIĆ
BEŠLIJA ZEBA VIŠĆA
POPOVIĆ
MARKOVIĆ MEŠIĆ KERLA RADOVANOVIĆ
SVRAKA SAVIĆ
BEŠLIJA ZEBA VIŠĆA
POPOVIĆ
i Torabi ce prouciti na nju...Seyo_TM je napisao/la:ma hajde, barem ce imati flasirane vode gore...
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Šef stručnog štaba tima sa Grbavice, Amar Osim bio je ljut na zahtjeve navijača Sarajeva.
"Svaki put dajemo onoliko koliko možemo, tako je bilo i tako će ostati. Po UEFA-i je da se gostujućim navijačima da 5% karata. Domaćin uvijek određuje koliko će karata dati, a ako neko ima nešto protiv neka gleda utakmicu na TV-u", rekao je Amar Osim, te prokomentarisao sutrašnji derbi:
"Nema kvalitetnih utakmica dok Sarajevo i Željo nisu u vrhu. Nijanse će odlučivati. Ako u nekoj utakmici Željo nije favorit na Grbavici, onda to može biti samo kada gostuje Sarajevo. Ukoliko se u nekoj utakmici smiju prosuti bodovi, to je derbi, tako da ni bod ne bi bio loš, ali očekujem pobjedu."
Osim je sve ukratko rekao: "Kome se ovo ne sviđa, ima TV".
Ove utakmice sa malenima više ne treba nazivati "derbijima". Utakmica kao i svaka protiv Zrinjskog,Travnika,Slavije itd.
"Svaki put dajemo onoliko koliko možemo, tako je bilo i tako će ostati. Po UEFA-i je da se gostujućim navijačima da 5% karata. Domaćin uvijek određuje koliko će karata dati, a ako neko ima nešto protiv neka gleda utakmicu na TV-u", rekao je Amar Osim, te prokomentarisao sutrašnji derbi:
"Nema kvalitetnih utakmica dok Sarajevo i Željo nisu u vrhu. Nijanse će odlučivati. Ako u nekoj utakmici Željo nije favorit na Grbavici, onda to može biti samo kada gostuje Sarajevo. Ukoliko se u nekoj utakmici smiju prosuti bodovi, to je derbi, tako da ni bod ne bi bio loš, ali očekujem pobjedu."
Ove utakmice sa malenima više ne treba nazivati "derbijima". Utakmica kao i svaka protiv Zrinjskog,Travnika,Slavije itd.
- nookey
- Kontakt:
upravo takoMandrak je napisao/la:Šef stručnog štaba tima sa Grbavice, Amar Osim bio je ljut na zahtjeve navijača Sarajeva.