ja sam zadovoljan utakmicom, posebno u zadnjih 15-ak min. kada su bas dominirali.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
amerosm je napisao/la:U interviju za Njemacki SKY, van Gaal izjavio da su najbolji veceras bili Altintop i Ottl, naravno uz AT44. Ko je odigrao na kladionici da ce Ottl biti medju boljim je sada bogat covjek. Sto se tice utakmice mislim rekao sam da je ovo najrealni rezultat jer ste Vi imali konkretnije prilike u prvom poluvremenu mi u drugom.
A sto se tice Gomeza odavno ja govorim da Stuttgart i danas ne zna sta ih je snaslo kada je Bayo prebacio 35 miliona eura na njihov racun.![]()
![]()
Liverpoolu za 10 miliona prodate, dovedete Dzeku i "rahat" ste narednih sest-sedam (mozda caik i vise godina) sto se napadaca tice. Naravnu Gomez je neki dan izjavio da mu je krivo sto neki mediji govore da je Dzeko bolji napadac od njega. Covjek se sigurno puca necim jakim.![]()
vidi ovog pulena rodila ga majka ovako blentavaamell je napisao/la:![]()
dragi moji bavarski masoni njesta vas stvarno nece ovaj nogomet
![]()
![]()
ma daj vise,do kad ce dovodit samo igrace iz bundeslige koji odigraju 1-2 sezone dobro i to im garancija da ce igrat dobro i iz svoje skole -.-Klare je napisao/la:Pique je za nas nemoguća misija, kao i za sve ostale klubove. Barceloni pare nisu potrebene, tako da ništa od toga da prodaju svog najboljeg stopera.
Sahin mi se nekako ne uklapa u Bayern, mislim da nije ostvario potrebni nivo i da nema toliko iskustva da bi mogao mijenjati kapitena, posebno bi tada naša odbrana porozna bila.
Trasch bi već mogao biti jedna dobra zamjena, igra na identičnoj poziciji, slična uloga kao i Bommel, a dogurao je i do statusa stalnog reprezentativca.
Za Aoga isto kao i za Trascha, stalni njemački reprezentativac, vrlo kvalitetan igrač, a još na poziciji lijevog beka.
Ne mogu ja za igrača od kojeg se svaka lopta odbija kao od stativu reći da nije loš.Sad odjednom Hannover(koji je igrao bez 3 glavna igraca u odbrani) postade tim protiv kojeg se dokazuje svjetska klasa.Klare je napisao/la:Utakmica dobra, puna tempa sa nekoliko prilika, poluprilika na obje strane.
![]()
Okanite se Gomeza, večeras je čovjek stvarno dobar bio, sam u napadu između zidova Westermana i Mathijsena učinio i previše kakva je situacija bila. Posebno mi se svidilo u nekoliko navrata kombinovanje sa Mullerom. @Roy Maakay pošto si ti prvi o njemu poslije ove utakmice bacio teške riječi, reći ću ti da pojma nemaš.
A ovi ostali dušmani, ala Secer jedva dočekali da dodaju pokoju otrovnu strijelicu na račun Super Maria.![]()
Meni je kompletna postava dobro odigrala, izuzev Pranjića i Kroosa, a Altintopu treba pod hitno produžavati ugovor. U ovih nekoliko utakmica je pokazao da se u odsustvu Roberya na njega može u potpunosti osloniti.
Sad da sam potajni navijac i nisam samo sam iznio svoje misljenje vezano za Gomeza , za kojeg se govorilo da je jedan od boljih svijetskih napadaca nakon one sezone u Stuttgartu , a sada nije ni sjena onog igracaOmerbavarac je napisao/la:Ko je sad ovaj Sanchez?![]()
![]()
![]()
Jos jedan potajni navijac Bavarskog giganta.![]()
![]()
Gomez je razarajuca masina, sto je pokazao protiv Hannovera. Tesko je igrati protiv onakve odbrane, a uz to sam u napadu, bez pomoci ostalih igraca.
Ja sam zadovoljan prikazanim.
Inace, Lahm je sinoc odigrao 200-tu utakmicu u Bundesligi.
Ma šećo, ti si meni zlata vrijedan čovjek
Je li ti neko rekao da si nesto lose mislio? Ako citas izmedju redaka bice ti jasno da sam sve okrenuo na salu, a uz to ti i jedan ovakav (:D) sve govori.Sanchez_8 je napisao/la:Sad da sam potajni navijac i nisam samo sam iznio svoje misljenje vezano za Gomeza , za kojeg se govorilo da je jedan od boljih svijetskih napadaca nakon one sezone u Stuttgartu , a sada nije ni sjena onog igracaOmerbavarac je napisao/la:Ko je sad ovaj Sanchez?![]()
![]()
![]()
![]()
Gomez je razarajuca masina, sto je pokazao protiv Hannovera. Tesko je igrati protiv onakve odbrane, a uz to sam u napadu, bez pomoci ostalih igraca.
Inace, Lahm je sinoc odigrao 200-tu utakmicu u Bundesligi.![]()
Nisam mislio nista lose ni prvim postom zato se opusti malo
Ne znam ond asta si mislio reci sa ovim potajni navijac Bavarskog giganta ali nema vezeOmerbavarac je napisao/la:Je li ti neko rekao da si nesto lose mislio? Ako citas izmedju redaka bice ti jasno da sam sve okrenuo na salu, a uz to ti i jedan ovakav (:D) sve govori.Sanchez_8 je napisao/la:Sad da sam potajni navijac i nisam samo sam iznio svoje misljenje vezano za Gomeza , za kojeg se govorilo da je jedan od boljih svijetskih napadaca nakon one sezone u Stuttgartu , a sada nije ni sjena onog igracaOmerbavarac je napisao/la:Ko je sad ovaj Sanchez?![]()
![]()
![]()
![]()
Inace, Lahm je sinoc odigrao 200-tu utakmicu u Bundesligi.![]()
Nisam mislio nista lose ni prvim postom zato se opusti malo
I da, opusten sam maksimalno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.