FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la secer » 22 okt 2010, 23:03

mislis platiti nekome 10 milki da ga uzme :lol:
ja sam zadovoljan utakmicom, posebno u zadnjih 15-ak min. kada su bas dominirali.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 okt 2010, 23:19

U interviju za Njemacki SKY, van Gaal izjavio da su najbolji veceras bili Altintop i Ottl, naravno uz AT44. Ko je odigrao na kladionici da ce Ottl biti medju boljim je sada bogat covjek. Sto se tice utakmice mislim rekao sam da je ovo najrealni rezultat jer ste Vi imali konkretnije prilike u prvom poluvremenu mi u drugom.
A sto se tice Gomeza odavno ja govorim da Stuttgart i danas ne zna sta ih je snaslo kada je Bayo prebacio 35 miliona eura na njihov racun. :D :D
Liverpoolu za 10 miliona prodate, dovedete Dzeku i "rahat" ste narednih sest-sedam (mozda caik i vise godina) sto se napadaca tice. Naravnu Gomez je neki dan izjavio da mu je krivo sto neki mediji govore da je Dzeko bolji napadac od njega. Covjek se sigurno puca necim jakim. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 okt 2010, 23:28

amerosm je napisao/la:U interviju za Njemacki SKY, van Gaal izjavio da su najbolji veceras bili Altintop i Ottl, naravno uz AT44. Ko je odigrao na kladionici da ce Ottl biti medju boljim je sada bogat covjek. Sto se tice utakmice mislim rekao sam da je ovo najrealni rezultat jer ste Vi imali konkretnije prilike u prvom poluvremenu mi u drugom.
A sto se tice Gomeza odavno ja govorim da Stuttgart i danas ne zna sta ih je snaslo kada je Bayo prebacio 35 miliona eura na njihov racun. :D :D
Liverpoolu za 10 miliona prodate, dovedete Dzeku i "rahat" ste narednih sest-sedam (mozda caik i vise godina) sto se napadaca tice. Naravnu Gomez je neki dan izjavio da mu je krivo sto neki mediji govore da je Dzeko bolji napadac od njega. Covjek se sigurno puca necim jakim. :D :D
:lol: :lol: :lol:
Da nije udisao dim one marimahune što su spalili juče :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 23 okt 2010, 00:25

:mrgreen: :mrgreen: dragi moji bavarski masoni njesta vas stvarno nece ovaj nogomet :lol: :lol: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 okt 2010, 00:44

amell je napisao/la::mrgreen: :mrgreen: dragi moji bavarski masoni njesta vas stvarno nece ovaj nogomet :lol: :lol: :mrgreen:
vidi ovog pulena rodila ga majka ovako blentava :D ,,žabari nemozete vi s gospodom iz Njemacke :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Klare

Post Postao/la Klare » 23 okt 2010, 01:11

Utakmica dobra, puna tempa sa nekoliko prilika, poluprilika na obje strane.
:evil: :evil: Okanite se Gomeza, večeras je čovjek stvarno dobar bio, sam u napadu između zidova Westermana i Mathijsena učinio i previše kakva je situacija bila. Posebno mi se svidilo u nekoliko navrata kombinovanje sa Mullerom. @Roy Maakay pošto si ti prvi o njemu poslije ove utakmice bacio teške riječi, reći ću ti da pojma nemaš.
A ovi ostali dušmani, ala Secer jedva dočekali da dodaju pokoju otrovnu strijelicu na račun Super Maria. :evil:
Meni je kompletna postava dobro odigrala, izuzev Pranjića i Kroosa, a Altintopu treba pod hitno produžavati ugovor. U ovih nekoliko utakmica je pokazao da se u odsustvu Roberya na njega može u potpunosti osloniti.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 23 okt 2010, 01:15

nije , lose mora biti bolje !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 23 okt 2010, 02:15

Klare je napisao/la:Pique je za nas nemoguća misija, kao i za sve ostale klubove. Barceloni pare nisu potrebene, tako da ništa od toga da prodaju svog najboljeg stopera.
Sahin mi se nekako ne uklapa u Bayern, mislim da nije ostvario potrebni nivo i da nema toliko iskustva da bi mogao mijenjati kapitena, posebno bi tada naša odbrana porozna bila.
Trasch bi već mogao biti jedna dobra zamjena, igra na identičnoj poziciji, slična uloga kao i Bommel, a dogurao je i do statusa stalnog reprezentativca.
Za Aoga isto kao i za Trascha, stalni njemački reprezentativac, vrlo kvalitetan igrač, a još na poziciji lijevog beka.
ma daj vise,do kad ce dovodit samo igrace iz bundeslige koji odigraju 1-2 sezone dobro i to im garancija da ce igrat dobro i iz svoje skole -.-
popela mi se na glavu cijela uprava Bayerna sa svojim skrtim dzepovima,je*li ih milioni,na sta ih trose vise -.-
sad na ljetnom prelaznom roku,kad se Vidic omisljao da li da produzi s Manchesterom i plus govorio da bi volio da promijeni ligu,umjesto da van Gaal kaze da hoce Vidica,on :"ne treba mi igraca,zadovoljan sam ovim kadrom",da se nisu svi povrijedili,sigurno bi bilo drugacija,ali eto sad se moze pos*at na svoj kadar...

ono protiv Cluja utakmica samo za podj*bavanje Bayerna i navijaca -.-
msm,da je Barca,Real,Man Utd ili neko drugi pobijedio na onaj nacin i mi bi njih za*ebavali...
kakav Aogo i Trasch -.-
oni ne bi mogli doci do izrazaja koliko dolaze u Hsv-u i Stuttgartu (isti slucaj se desio s Gomezom)...i ne trebaju nam igraci koje treba ucit kako da se bore s pritiskom u utakmicama lige prvaka -.-

Bayern sto prije mora odrijesit kesu i kupit igraca,treba nam stoper,lijevi bek (mada mi se svidja kako Contento igra,ali treba on jos hljeba jest'),treba nam napad,neko ko ce igrat ono sto je Gomez trebao,neko ko bi lopte Riberya i Robbena slao u gol (po meni je bolja kombinacija Olica i Klosea u napadu,bez veznog u sredini/Kroos) i uskoro zamjena van Bommela ce trebat,najmanje 4 solidna igraca...

i ne znam zasto se van Gaal obavezao da igra 4-2-3-1,forsira Mullera u zadnje 3 utakmice da igra na lijevoj strani -.-
umjesto da prilagodi formaciju onome sto ima,on prilagodjava igrace formaciji,glupost cista...
sretni smo sto imamo 9 bodova u LP-a i sto nije sve propalo u ovom jesenjskom dijelu sezone...
#miasanmia

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 23 okt 2010, 03:26

Onaj Gomez je propao totalno , sta li je bilo s njim ?!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 okt 2010, 12:20

Ko je sad ovaj Sanchez? :lol: :lol: :lol:
Jos jedan potajni navijac Bavarskog giganta. :D :D

Gomez je razarajuca masina, sto je pokazao protiv Hannovera. Tesko je igrati protiv onakve odbrane, a uz to sam u napadu, bez pomoci ostalih igraca.
Ja sam zadovoljan prikazanim.

Inace, Lahm je sinoc odigrao 200-tu utakmicu u Bundesligi. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 okt 2010, 12:34

s ovim rezultatom u hamburgu covjek skoro nikako ne moze biti zadovoljan...naravno mozda se moze ako uprava ima neke druge ciljeve a ne osvajanje titule...nevjerovatno da van gaal stalno ponavlja istu stvar, kod rezultata koji bayernu nije dobar (van gaalu je mozda bio dobar) izvodi jednog napadaca a uvodi drugog umjesto konacno da igra sa 2 napadaca....i opet ekipa ima na momente dugo posjed, dodaje se od noge do noge i na kraju ne izadje iz toga ni jedna prilika neg hsv slozi kontru i odjednom gori pred bayernovim golom....mislim na momente je bayern imao i dobrih akcija...ali toliko sam puta ja prvi branio gomeza ali sinoc je bio los, al eto on je bar dvije utakmice pogadjao pa mozda u narednim utakmicama i nastavi dobre igre koje su mozda sinoc kratko prekinute....nevjerovatne su stvari sta su sinoc kroos i schweinsteiger radili...kroos pored ogromnog prostora pogodi rincona u glavu, ozlijedi covjeka a bayernu upropasti sjajnu priliku za kontru...schweinsteiger u momentima je toliko nonsalantno igrao da je i to nevjerovatno, a altintop sad ima priliku za igru, ali ne pruza sto posto , nikako da pravo bljesne...donekle se moze reci da je sinoc bio dobar muller koji je nesto pokusavao, ottl je bio solidan, badstuber isto, a najbolji igrac je bio tymoschtschuk, zaustavljao je brojne napade hsv-a, bilo skok igrom, bilo duelima na zemlji...tymo je pruzio i veliku borbenost, vidi se da se zalaze, al koliko je van gaal lud uskoro ce ga opet stavit na klupu kad se drugi oporave...ja nisam onaj koji prvi govori protiv trenera i van gaala da ko sta pogresno ne shvati smatram velikim trenerom, uradio je prosle sezone sjajne stvari, ali ako uskoro ne pocne mijenjat filozofiju onda se mora uprava malo zamislit....pa i malo dijete kad naidje na veliku prepreku skonta da tim putem vise ne moze ici (nakon par bezuspjesnih pokusaja da prodje) a van gaal ne moze da skonta da ova njegova formacija funkcionise samo kada su spremni i u igri ribery i robben....ovaj sistem 4-2-3-1 ne moze ovako funcionisat....moraju 2 napadaca igrat.....ovako covjek u nekim utakmicama samo gleda kako se jedan gore napadac muci i luduje jer je usamljen, nema pravih lopti....to sve toliko djeluje konfuzno...naravno van gaal mora sada proci veliku prepreku u kupu, u ligi prvaka sve dobro izgleda...al kup bi mogao biti kljucni kamen spoticanja za trenera, ako slucajno tu bayern izgubi (ne daj Boze) onda je loisovo vrijeme u minhenu pri kraju
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 23 okt 2010, 13:23

Iskreno nisam mnogo ni ocekivao, tako da nemogu biti razocaran, ali mora i moze puno bolje od onoga, ipak po koji zna put se vidi kako samo znace samo ta dva igraca Rib & Rob kao da smo skroz druga ekipa bez njih, ali kad se vrate na teren i u formu bice to onaj stari Bayern od prosle godine :D

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 23 okt 2010, 13:24

Klare je napisao/la:Utakmica dobra, puna tempa sa nekoliko prilika, poluprilika na obje strane.
:evil: :evil: Okanite se Gomeza, večeras je čovjek stvarno dobar bio, sam u napadu između zidova Westermana i Mathijsena učinio i previše kakva je situacija bila. Posebno mi se svidilo u nekoliko navrata kombinovanje sa Mullerom. @Roy Maakay pošto si ti prvi o njemu poslije ove utakmice bacio teške riječi, reći ću ti da pojma nemaš.
A ovi ostali dušmani, ala Secer jedva dočekali da dodaju pokoju otrovnu strijelicu na račun Super Maria. :evil:
Meni je kompletna postava dobro odigrala, izuzev Pranjića i Kroosa, a Altintopu treba pod hitno produžavati ugovor. U ovih nekoliko utakmica je pokazao da se u odsustvu Roberya na njega može u potpunosti osloniti.
Ne mogu ja za igrača od kojeg se svaka lopta odbija kao od stativu reći da nije loš.Sad odjednom Hannover(koji je igrao bez 3 glavna igraca u odbrani) postade tim protiv kojeg se dokazuje svjetska klasa. :lol: :lol:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 23 okt 2010, 13:56

Omerbavarac je napisao/la:Ko je sad ovaj Sanchez? :lol: :lol: :lol:

Gomez je razarajuca masina, sto je pokazao protiv Hannovera. Tesko je igrati protiv onakve odbrane, a uz to sam u napadu, bez pomoci ostalih igraca.

Sad da sam potajni navijac i nisam samo sam iznio svoje misljenje vezano za Gomeza , za kojeg se govorilo da je jedan od boljih svijetskih napadaca nakon one sezone u Stuttgartu , a sada nije ni sjena onog igraca :!:

Nisam mislio nista lose ni prvim postom zato se opusti malo ;)

AdnaNN55
Kontakt:

Post Postao/la AdnaNN55 » 23 okt 2010, 14:02

Molim sve velika navijače Bayerna da se učlane u grupu na Facebooku:

Ova grupa će sigurno raditi punom parom,svaki dan će te moći gledati najnovije vijesti o Bayernu.Moći će te komentirati sve naše postove,na grupi će se nalaziti sastavi ekipa pred svaku utakmicu itd.

Osim ove grupe posjetite naš site na kojem također ima mngo vijesti..

Dakle za Bavarce koji u narednim danima žele biti informisani sa mnogobrojnim vijestima neka posjećuju sljedeće dvije stranice:

http://www.****

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 okt 2010, 14:36

Obzirom da je Bayern desetkovan povredama, sinoć je odigrao jako dobru utakmicu. Tymoschuk je fenomenalno odradio svoju zadaću i mislim da je krajnje vrijeme da se ovom čovjeku otvore vrata prvog tima, a ne samo kada su određeni igrači povrijeđeni. Kako je samo Badstuber iznio loptu iz svog šesnaesterca u prvom poluvremenu, ono dugo nisam vidio. U onoj šumi nogu i igrača Hamburga, dotični je imao m*da da pravi rolling i tako iz igre izbaci jednog igrača Hamburga, a onda rutinerski iznese loptu iz svog šesnaesterca. Vidi se da je momak više za ove pozicije, negoli za pozicije lijevog bočnog. Utakmica je bila odlična, a samo su golovi nedostajali(igralo se brzo, puno se kombinovalo, bilo je odličnih prilika i sa jedne i sa druge strane). Kroos da je bio malo ozbiljniji, Bayern je mogao do vodstva u prvom poluvremenu, ali je njegova sebičnost skupo koštala. Da je podig'o glavu, vidio bi slobodnog Altintopa koji je bio sam, no Toni se odlučio za šut i pogriješio. Gomez totalno odsječen. Mislio sam da će ga konačno krenuti nakon što je u prethodne 2 utakmice zabio 4 gola, ali je sinoć opet pokazao sve svoje slabosti. Nekoliko puta je katastrofalno reagova, upropastio odlične akcije i prilike Bavaraca, tako da...Ono što me čudi je slaba forma Lahma. Ok, znam da je mnogo jači kada ima još jednog prodornijeg igrača na svojoj strani, ali on dugo ne pravi nikakav višak po boku, a to bi trebala biti njegova zadaća. Jednostavno, nije to onaj Lahm nakon završetka SP-a. Šta je u pitanju, ne znam. Uglavnom, kada se pogleda i ona prilika Motinga(ako se ne varam) kada je bio siguran da će pogoditi i već počeo slaviti gol(lopta završila na stativi), onda se može reći da je na kraju Bayern i dobro prošao. Sve u svemu, biće ovo zanimljiva sezona, a to nam Nijemci pokazuju iz kola u kolo, iz utakmice u utakmicu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 23 okt 2010, 14:50

secer je napisao/la:
doktore, nisam nasao bayin dres al´ sam se dosjetio i kupio od minhena 1860 8-) minhen je minhen, ili :? :lol:
salim se. aBd stize crni dres ;)

slika
Ma šećo, ti si meni zlata vrijedan čovjek 8-) 8-) 8-)
Samo da te nešto pitam: ja sam mislio da smo se dogovarali za domaći (crveni) dres, no ako je trampa gotova, može i i ovaj, taman da mi se slaže s bojom očiju ;)
Sent from my Philips Smart TV.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 okt 2010, 15:20

Sanchez_8 je napisao/la:

Sad da sam potajni navijac i nisam samo sam iznio svoje misljenje vezano za Gomeza , za kojeg se govorilo da je jedan od boljih svijetskih napadaca nakon one sezone u Stuttgartu , a sada nije ni sjena onog igraca :!:

Je li ti neko rekao da si nesto lose mislio? Ako citas izmedju redaka bice ti jasno da sam sve okrenuo na salu, a uz to ti i jedan ovakav (:D) sve govori.
I da, opusten sam maksimalno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 23 okt 2010, 15:43

Omerbavarac je napisao/la:
Sanchez_8 je napisao/la:

Je li ti neko rekao da si nesto lose mislio? Ako citas izmedju redaka bice ti jasno da sam sve okrenuo na salu, a uz to ti i jedan ovakav (:D) sve govori.
I da, opusten sam maksimalno.
Ne znam ond asta si mislio reci sa ovim potajni navijac Bavarskog giganta ali nema veze ;)

Samo opusteno 8-)

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 23 okt 2010, 18:07

Pise se da je Bayern poslao ponudu visoku 12 miliona funti za Evertonovog Leightona Bainesa. Momak igra na poziciji lijevog beka, a ima 25 godina. Inace, danas je dao gol protiv Tottenhama.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.