Al zato ti nije belaj zaklat je na ovom svijetu i jest meso, a u vezi ovog se kao protivis.Marsal je napisao/la:Čuj biće pretvorene u prašinu. Neka hvala, nije Islam za mene.

Zar si nekad bio misljenja da jest?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nek nas napadnu hadzije sa foruma al haman pa se slazem s tobom.Marsal je napisao/la: Islam ima jako dobrih stvari, ima i loših. Nije nijedna vjera za mene, ali vjerujem u neku višu silu.
Fuj ćafiriharden je napisao/la:Nek nas napadnu hadzije sa foruma al haman pa se slazem s tobom.Marsal je napisao/la: Islam ima jako dobrih stvari, ima i loših. Nije nijedna vjera za mene, ali vjerujem u neku višu silu.
“Ako psi nisu u raju, onda hoću ići upravo tamo gdje su oni otišli.” Will RogersMarsal je napisao/la:Ma patim za mačkom, ne mogu je nikako prežalit.
Islam ima jako dobrih stvari, ima i loših. Nije nijedna vjera za mene, ali vjerujem u neku višu silu.
Nije valjda dostigao IzetbegovićeOsim13 je napisao/la:Šćepo Tornjak je najveće zlo koje je pogodilo Bosnu i Hercegovinu još nakon Mladića i Karadžića.
Haman pa jesPenaltiky je napisao/la:Nije valjda dostigao IzetbegovićeOsim13 je napisao/la:Šćepo Tornjak je najveće zlo koje je pogodilo Bosnu i Hercegovinu još nakon Mladića i Karadžića.
Tobe jarabiPenaltiky je napisao/la:Joj jesam se razbolio, pit ne mogu
do you have a moment to talk about our lord and savior, Varg VikernesMarsal je napisao/la:Ma patim za mačkom, ne mogu je nikako prežalit.
Islam ima jako dobrih stvari, ima i loših. Nije nijedna vjera za mene, ali vjerujem u neku višu silu.
Ja naturlichMoggi je napisao/la:do you have a moment to talk about our lord and savior, Varg VikernesMarsal je napisao/la:Ma patim za mačkom, ne mogu je nikako prežalit.
Moze kritican sam pravoPenaltiky je napisao/la:Sarma hajmo žderat na bonove kod mene na poso
cemu uvredeHendo je napisao/la:Ti si **** neiživljeno.Sarmelino je napisao/la:Ja sam alah tvitera
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, VivaLaStella i 7 gostiju.