FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

UPS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la UPS » 23 okt 2010, 12:49

Tarantino je napisao/la: jeste to je propaganda,jer ovo je GRADSKI derbi,pa vi da ste uopšte i mislili doći na Grbavicu,mogli ste otkupiti sve ulaznice za sjever i fino se grupisati i navijati,fino uraniš na Grbavicu po svoju kartu,ne piše ti na čelu pitar,a ne igra se derbi u Zenici pa da ti neko može ograničiti broj ulaznica ;) Sve se to moglo vrlo lako riješiti da je nekima u interesu da uopšte prisustvuju derbiju ;)
Pa kad vam toliko smetaju navijaci sarajeva na sjeveru sto onda VI niste bili mangupi pa vi otkupili karte pa dosli na sjever pa da vidimo ko ce se vise cuti a ne ovako, uskrati im vise nego duplo prostora. Zanimljiv nacin borbe, i jos to opravdavaju na ove ili one nacine :lol: :lol: :lol: Ovo sto ste vi uradili granici se sa takvim primitivizmom da to nema nigdje

P.S. pozdrav za jednog medvjedica koji je upravo odletio 8-)

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 23 okt 2010, 12:53

UPS je napisao/la:
Tarantino je napisao/la: jeste to je propaganda,jer ovo je GRADSKI derbi,pa vi da ste uopšte i mislili doći na Grbavicu,mogli ste otkupiti sve ulaznice za sjever i fino se grupisati i navijati,fino uraniš na Grbavicu po svoju kartu,ne piše ti na čelu pitar,a ne igra se derbi u Zenici pa da ti neko može ograničiti broj ulaznica ;) Sve se to moglo vrlo lako riješiti da je nekima u interesu da uopšte prisustvuju derbiju ;)
Pa kad vam toliko smetaju navijaci sarajeva na sjeveru sto onda VI niste bili mangupi pa vi otkupili karte pa dosli na sjever pa da vidimo ko ce se vise cuti a ne ovako, uskrati im vise nego duplo prostora. Zanimljiv nacin borbe, i jos to opravdavaju na ove ili one nacine :lol: :lol: :lol: Ovo sto ste vi uradili granici se sa takvim primitivizmom da to nema nigdje
Meni uopšte ne smetate i volio bih da dođete na derbi,a to što si ti napisao nije odgovor na moj post,zato što znaš da sam u pravu.
ali nema para,sve se rastalilo....

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 23 okt 2010, 12:55

UPS je napisao/la:

vidi ti njih oni bi na sjever, uzdigle se hordice, ne smeta vam tribina u tuzli, u vrapcicima, tamo ne bojkotujete, a ovdje vam smeta istok, hocete svi na sjever po krov da "spicu" pravite, e hocete ku..., na gradski stadion pa pravite tu vasu spicu s muzickim instrumentima, vi niste navijaci, vi ste ansambl, i ja jos sto mi je poznato ovo svi na trening pred derby :D , i jos okupljanje pred trening :? :?

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 23 okt 2010, 12:56

Ma ko ih hebe nek oni idu na svoj cumez i uzimaju pare plus sanse da se ugusis su 50-50 nama necete vise pa punite stadion vidjeli smo protiv Borca te vase na sjeveru i tu strasnu posjetu,nikad vise na sugavicu!MANGUPE sta hoces da kazes da ste vi odlazak na trening izmislili,koliko si plitak nisi ni svjjestan sve moguce grupe su to uradile,hocete vi jug ono jel e dobicete k.itu!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 okt 2010, 13:00

Tarantino je napisao/la:da dodam,nadam se da pravi navijači Sarajeva neće pasti na preofirne fore svog udruženja i Blekića i da će doći na Grbavicu i dati podršku svome klubu,a ovi ostali koji slijepo vjeruju u sve što im se kaže,uskoro će se sami sebi smijati,kad shvate koliko su bili naivni.
A ja se nadam da ce o ovom prestati prica. Svi navijaci su pravi navijaci ako su jedinstveni u bilo kojem pitanju.
Kava je situacija sa kartonima, hocemo li najjacem sastavu igrati?

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 okt 2010, 13:04

Za nas cosak sjevera na grbavici - za vas cosak juga na Kosevu i mirna bosna ;)

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 23 okt 2010, 13:05

Cak nam ni upravu nisu mogli pozvati i dati im karte vec samo nekim to se vidi kolka ste "gospoda" vazno je da mi Osimu dajemo karte za loze od sad ce derbi sa manijacima na jugu da gleda!Nek su svi vidjeli ovako javno ko ste i sta ste,ko vas prestavlja u javnost,i ko vam je na tribini znaci nema dalje!A tako mali su sad digli ovu hajku jer ihje prpa kad im damo cosak juga,pa hoce da ubijede narod da nisu krivi e nece moci!

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 23 okt 2010, 13:15

Ne treba na proljeće biti stoka. Na proljeće treba ispast gospodin i dat im užitak kakav nisu doživjeli zadnjih 10 godina, pa da se onda stide i crvene kad god neko spomene nedeljni derbi i 24.oktobar 2010. godine !
jer ako se budemo ponašali kao oni neam razlike, svi smo stoka. ovako im treba dokazati da samo oni žele urušiti instituciju derbija, a ne sumnjam da će to gdin. Blekić shvatiti. to je već i rekao u izjavi za jedan sportski portal danas.
PS.
ako imaju i trun stida u svom karakteru, a sumnjam.
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 okt 2010, 13:19

_BooS_ je napisao/la:Ne treba na proljeće biti stoka. Na proljeće treba ispast gospodin i dat im užitak kakav nisu doživjeli zadnjih 10 godina, pa da se onda stide i crvene kad god neko spomene nedeljni derbi i 24.oktobar 2010. godine !
jer ako se budemo ponašali kao oni neam razlike, svi smo stoka. ovako im treba dokazati da samo oni žele urušiti instituciju derbija, a ne sumnjam da će to gdin. Blekić shvatiti. to je već i rekao u izjavi za jedan sportski portal danas.
PS.
ako imaju i trun stida u svom karakteru, a sumnjam.
Ma sta ti je, gdje papan da se stidi. Pa za njih je ovo jos jedna POBJEDA nas sarajevom, kontas?

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 23 okt 2010, 13:21

UPS je napisao/la:Za nas cosak sjevera na grbavici - za vas cosak juga na Kosevu i mirna bosna ;)
nema veze kupit cemo mi na zapadu vecinu karata
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 okt 2010, 13:22

Pa sto ne kupiste u Lukavici? Koga vi folirate??

jadno i cemerno i nek nema derbija sa vama, niste vi nas nivo svakako. vi i slavija ste taman tu negdje po mentalitetu, manirima, svemu

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 23 okt 2010, 13:24

UPS je napisao/la:Pa sto ne kupiste u Lukavici? Koga vi folirate??

jadno i cemerno i nek nema derbija sa vama, niste vi nas nivo svakako. vi i slavija ste taman tu negdje po mentalitetu, manirima, svemu
koga vi folirate, blekonji su vaznije pare od vas hordasica, on ako hoce dace na istok vas samo da zaradi :D

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 23 okt 2010, 13:26

mangupp je napisao/la:
UPS je napisao/la:

vidi ti njih oni bi na sjever, uzdigle se hordice, ne smeta vam tribina u tuzli, u vrapcicima, tamo ne bojkotujete, a ovdje vam smeta istok, hocete svi na sjever po krov da "spicu" pravite, e hocete ku..., na gradski stadion pa pravite tu vasu spicu s muzickim instrumentima, vi niste navijaci, vi ste ansambl, i ja jos sto mi je poznato ovo svi na trening pred derby :D , i jos okupljanje pred trening :? :?
Ma ja Canijaci su izmislili trening pred derbi i okupljanje, smijesni ste... :D

Ustvari ne znam ni sta se vi nesto brinete, necemo doci i kraj, vise prostora za vas, vece sanse za pobjedu...
Genius, outrageous, the best ever! RF!

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 23 okt 2010, 13:30

P.S. pozdrav za jednog medvjedica koji je upravo odletio 8-)[/quote]
vidi ti njih oni bi na sjever, uzdigle se hordice, ne smeta vam tribina u tuzli, u vrapcicima, tamo ne bojkotujete, a ovdje vam smeta istok, hocete svi na sjever po krov da "spicu" pravite, e hocete ku..., na gradski stadion pa pravite tu vasu spicu s muzickim instrumentima, vi niste navijaci, vi ste ansambl, i ja jos sto mi je poznato ovo svi na trening pred derby :D , i jos okupljanje pred trening :? :?[/quote]
Ma ja Canijaci su izmislili trening pred derbi i okupljanje, smijesni ste... :D

Ustvari ne znam ni sta se vi nesto brinete, necemo doci i kraj, vise prostora za vas, vece sanse za pobjedu...[/quote]
sve je to uredu, al zao mi je samo onog trenutka kad vam na kraju tekme zapjevamo A SAD ADIO , A SAD ADIOOOOOO, falit ce mi da vas gledam kako placete i kukate :lol: :lol:

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 23 okt 2010, 13:33

mangupp je napisao/la:

koga vi folirate, blekonji su vaznije pare od vas hordasica, on ako hoce dace na istok vas samo da zaradi :D
Pa nije me juce tako zvala vec me zvala hordas :D

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 23 okt 2010, 13:35

samo sarajevo je napisao/la:
mangupp je napisao/la:

Pa nije me juce tako zvala vec me zvala hordas :D
a ti smijes izaci iz kuce :P

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 okt 2010, 13:58

nema vise derbija sa vama i to je to

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 23 okt 2010, 14:00

organizovanje javnog prenosa bilo kakvog dogadjaja u komercijalne svrhe bez dozvole nosioca prava nije dozvoljeno
osim toga javno okupljanje gradjana (ovo gledanje utakmice koje organizuju na koševu) mora biti najavljeno 7 dana unaprijed, moraju dobiti dozvolu MUP-a, moraju obezbijediti medicinske ekipe, osiguranje i sl.

laganica svi tranzistore i na kosevo :D

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 okt 2010, 14:03

smijes se kladiti da ce biti prenosa?

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 23 okt 2010, 14:52

Žiku mu vugla
slika

Klasični primjer brkate tvorevine iskrivljenih žvalja. Popisham mu se na kafić i njegove "kifle" što izdaje za rođendane. Ovakva persona odlučuje u mom gradu da postavlja neke limite za navijače koji dolaze da bodre svoj klub u svom gradu. Fuj na šta je ovaj grad spao pa ovo je najgori potomak familije Osim! Ivica je bio i ostao dingospo ovaj delegat nikada neće biti kao otac, isto što Danko ne može da igra kao Mirza košarku ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Chony533 i 21 gost.