FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

LIvada
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la LIvada » 23 okt 2010, 11:40

Madafaka je napisao/la:slika
slika
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 okt 2010, 11:56

BegAx je napisao/la:
tm84 je napisao/la:navijaci sarajeva, odnosno dio njih, sistemaski nastavlja da unisti JEDINI BH DERBI. nedolaskom na grbavicu samo potvrdjujete ono sto radi vasa uprava i UNFKS. prije par godina ste htjeli na racun zeljinih navijaca da zaradite ogromne pare (20 maraka jug?! a sjever 3, iako ista tribina) i naravno niste uspjeli. tada nije bilo ni para ni bodova. onda prosli derbi rusite gradski stadion, gdje ste PODSTANAR, i tako onemogucujete igranje derbija pred publikom. sada necete doci na derbi jer dobijate "samo" trecinu sjeverne tribine (inace osim prva dva-tri drebija na grbavici, uvijek ste dobijali trecinu sjevera i niko se nije bunio, sto sada?!). NEK SE ZNA, VI STE KRIVI STO STE DOVELI DERBI U OVU SITUACIJU!!! VI!!! I NEK VAS SRAM I STID BUDE!!! :o

ps. ipak se nadam da ce sacica normalnih navijaca sarajeva ipak doci na grbavicu!!! ;)
Ne znam ja ko unistava derbi... Moze li 2000 ljudi stati u prostor koji je namjenjen za SAMO 600-700 ljudi?
Daj ukljuci mozak!

Sta ce ukljuciti? Nema on sta ukljuciti. dzaba ti njemu objasnjavas da su zbog izricite zelje svojih navijaca za duplo smanjili prostor za nas na sjeveru... za njega je to jos uvijek 'trecina sjevera'... sta da se radi sa navijacima koji od kad znaju za sebe zive u mitovima

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 23 okt 2010, 11:58

Uzvrat će se igrati na Koševu i ja kažem, svi će biti dobro primljeni ali me razočaralo ponašanje čelnih ljudi Željezničara i ovo zaista nismo očekivali.
Vas predsjednik za sport in
Za zivot cijeli!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 okt 2010, 11:59

barbarez je napisao/la: ja bih volio vidjeti navijace srajeva,jer bez njih nista nije isto.nije to to.ali pogledaj te vi koliko je ovaj nas narod glup.zadojenost i propaganda blekica,koji koristi grupu pojedinaca,da zaglupljuju ljude i pozivaju ih na neke stvari,koje samo pogorsavaju sveukupnu situaciju.
poziva ih preko ovih pojedinih ,ne znam kako da ih nazovem,da dodju i daju 3 km na kosevu,uz obrazlozenje da to ide za igrace.prvo eto koliko je sposoban,kada tako hoce da plati igrace,preko vase grbace.dalje,pojedinci govore,da to treba tako da se radi,jer je to rekao blekic.a bilo ko da je rekao da bi on ipak volio gledati derbi,odmah nije navijac ,laze ,ima lazni profil.a siguran sam da vecina vas smatra to gluposcu,i smatra da ce igracima sarajeva biti teze bez vas,ali ne moze zbog sacice glupana da kaze sta misli,da ne ispadne kao sto je ovaj rumbalija.
pozivam ovog hairliju ja cu li legendo platit kartru,sjedi pored mene gledacemo tekmu zajedno,ja cu prvi stati u tvoju zastitu ,nek bilo ko od navijaca ti kaze nesto ruzno.ali nemas ti taj osjecaj .voljeti ,a ne mrziti.
mogu reci samo jedno - gebels i milosevic su za vasu propagandu i kolektivnu mahnitost male mace

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 okt 2010, 12:05

Za kraj treba istaći da će u večerašnjem face to face na TV1 gosti biti predsjednici Željezničara - Sabahudin Žujo i Sarajeva - Zijad Blekić.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 okt 2010, 12:08

hilmo je napisao/la:Za kraj treba istaći da će u večerašnjem face to face na TV1 gosti biti predsjednici Željezničara - Sabahudin Žujo i Sarajeva - Zijad Blekić.
Jao kako ce papana otresti kao slinu :lol: :lol: :lol:

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 23 okt 2010, 12:14

UPS je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Za kraj treba istaći da će u večerašnjem face to face na TV1 gosti biti predsjednici Željezničara - Sabahudin Žujo i Sarajeva - Zijad Blekić.
Pa dobro, nisu svi crnogorci papci.. ali ovaj vas jeste!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 23 okt 2010, 12:16

UPS je napisao/la:
nakon ovog komentara,sve mi je jasno ko si i sta si.zujo papak,a zijo raja.bravo majstore
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 okt 2010, 12:16

Ne znam koliko mozes biti pokvaren pa tvrditi da je do navijaca Sarajeva. Evo slika sve govori a vi filozofirajte koliko hocete, niste ni svjesni koliko ste brukate u javnosti

slika

Svi se mogu uvjeriti sta je uprava slavije sa grbavice uradila navijacima sarajeva za ovaj derbi

SRAM VAS BILO!!!

P.S. I naravno sad se vise nece javljati jer je ovo nemoguce objasniti

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 okt 2010, 12:24

Predsjednik Sarajeva Zijad Blekić je za S****** rekao:

"Mi smo jučer imali sastanak sa čelnicima Želje dva sata. Ponudili smo sve moguće solucije, ali rješenja jednostavno nije bilo. Čak sam ja iznio prijedlog da mi platimo ponovno postavljanje zaštitne ograde, jer su je skinuli. I to su odbili. Potom sam rekao da ćemo unaprijed kupiti karte za dio sjeverne tribine koji pripada našim navijačima, ali opet nije išlo. Naposljetku, su rekli da je već postignut dogovor sa policijom. Mislim da su pojedinci iz Uprave Željezničara podlegli pritisku njihovih navijača koji žele da potpuno istisnu 'Horde zla' sa sjeverne tribine. Razloge vidim u fenomenalnom navijanju naših pristalica.“

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 23 okt 2010, 12:26

BegAx je napisao/la:
tm84 je napisao/la:navijaci sarajeva, odnosno dio njih, sistemaski nastavlja da unisti JEDINI BH DERBI. nedolaskom na grbavicu samo potvrdjujete ono sto radi vasa uprava i UNFKS. prije par godina ste htjeli na racun zeljinih navijaca da zaradite ogromne pare (20 maraka jug?! a sjever 3, iako ista tribina) i naravno niste uspjeli. tada nije bilo ni para ni bodova. onda prosli derbi rusite gradski stadion, gdje ste PODSTANAR, i tako onemogucujete igranje derbija pred publikom. sada necete doci na derbi jer dobijate "samo" trecinu sjeverne tribine (inace osim prva dva-tri drebija na grbavici, uvijek ste dobijali trecinu sjevera i niko se nije bunio, sto sada?!). NEK SE ZNA, VI STE KRIVI STO STE DOVELI DERBI U OVU SITUACIJU!!! VI!!! I NEK VAS SRAM I STID BUDE!!! :o

ps. ipak se nadam da ce sacica normalnih navijaca sarajeva ipak doci na grbavicu!!! ;)
Ne znam ja ko unistava derbi... Moze li 2000 ljudi stati u prostor koji je namjenjen za SAMO 600-700 ljudi?
Daj ukljuci mozak!
Da vam crtamo, jednom po jednom. Onaj dio Sjevera, tako i Blekić kaže, ima kapacitet od 960 mjesta sa STOLICAMA. Bez stolica, kapacitet se POVEĆAVA. Jel tako tako teško shvatiti. Nije da ste isšli na utakmice prije postavljanja stolica. Na našu žalost, masa vas a ni Blekić očito nisu ni znali šta je fudbal prije postavljanja stolica.
Nećete na Istok jer nema krova. Sjebaćete derbi. Pardon, već ste ga sjebali.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 23 okt 2010, 12:30

Madafaka je napisao/la:slika
I onda Fukare, Manijaci, Ultrasi, Leševi imaju komplekse :roll:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 23 okt 2010, 12:34

UPS je napisao/la:Predsjednik Sarajeva Zijad Blekić je za S****** rekao:

"Mi smo jučer imali sastanak sa čelnicima Želje dva sata. Ponudili smo sve moguće solucije, ali rješenja jednostavno nije bilo. Čak sam ja iznio prijedlog da mi platimo ponovno postavljanje zaštitne ograde, jer su je skinuli. I to su odbili. Potom sam rekao da ćemo unaprijed kupiti karte za dio sjeverne tribine koji pripada našim navijačima, ali opet nije išlo. Naposljetku, su rekli da je već postignut dogovor sa policijom. Mislim da su pojedinci iz Uprave Željezničara podlegli pritisku njihovih navijača koji žele da potpuno istisnu 'Horde zla' sa sjeverne tribine. Razloge vidim u fenomenalnom navijanju naših pristalica.“
HAHAHA koja propaganda,ovdje se vidi čiji navijači ustvari imaju uticaj na predsjednika,jer da niste zaslijepljeni smiješnim odlukama priznali bi da je ova zadnja rečenica tako ofirno napisana od navijača. :lol:
ali nema para,sve se rastalilo....

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 23 okt 2010, 12:35

Sranje, sranje i sranje, ovo samo moze kod nas . . . Taman sam htio pohvalit trenutno stanje i veliku zainteresovanost za derbi, kad sta se desi ? Puu, nasramotu i jednima i drugima. Nemojte se ba zavaravati i biti naivni, ovdje ima krivice i jednih i drugih. Mozete se prepucavati do sutra, bolje vam je da nesto poduzmete zajednickim snagama i pronadjete izlaz. Ovdje ce neko debelo oprati pare, to se vidi iz aviona . . . Gledam ovu sliku i nista mi nije jasno, je su li navijaci Sarajeva dobili onoliko prostora kao i u proslom derbiju na Grbavici ? U cemu je problem, ako nisu to je do Zeljeznicara, deinitivno. Ne razumijem tu solidarnost, pa Finale Lige Prvaka u nogometu, aplicira 100 000 navijaca, ulaznice dobije 20 000 navijaca, sad tih 20 000 navijaca ne treba ici iz solidarnosti sto ne mogu svi ici . . . pa zar je bitno gdje se sjedi, gdje ce biti smjesteni navijaci, vazno je doci na utakmicu, Istok ili Sjever, daj sta das . . . Pa nema smisla ba, derbi se ne propusta ba, derbi je kao Finale Lige prvaka, a sto se tice ulaznica "ko jamio jamio" ! Nadam se dolasku navijaca Sarajeva, jer derbi je s njima, nikako bez njih. Pozdrav za sve Sarajlije . . .
Zadnja izmjena: juveboy, dana/u 23 okt 2010, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 okt 2010, 12:37

Tarantino je napisao/la:

HAHAHA koja propaganda,ovdje se vidi čiji navijači ustvari imaju uticaj na predsjednika,jer da niste zaslijepljeni smiješnim odlukama priznali bi da je ova zadnja rečenica tako ofirno napisana od navijača. :lol:

Je li ovo propaganda???

slika

Koji ste vi lazovi i prevaranti, pa to nema nigdje na svijetu

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 23 okt 2010, 12:39

da dodam,nadam se da pravi navijači Sarajeva neće pasti na preofirne fore svog udruženja i Blekića i da će doći na Grbavicu i dati podršku svome klubu,a ovi ostali koji slijepo vjeruju u sve što im se kaže,uskoro će se sami sebi smijati,kad shvate koliko su bili naivni.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 okt 2010, 12:42

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gledas li ti sliku uopste?

Ma jok, ne moras, samo se nastavi dalje provaljivati, zovi i ostale slobodno 8-)

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 23 okt 2010, 12:44

UPS je napisao/la:
Tarantino je napisao/la:

Je li ovo propaganda???

slika

Koji ste vi lazovi i prevaranti, pa to nema nigdje na svijetu
jeste to je propaganda,jer ovo je GRADSKI derbi,pa vi da ste uopšte i mislili doći na Grbavicu,mogli ste otkupiti sve ulaznice za sjever i fino se grupisati i navijati,fino uraniš na Grbavicu po svoju kartu,ne piše ti na čelu pitar,a ne igra se derbi u Zenici pa da ti neko može ograničiti broj ulaznica ;) Sve se to moglo vrlo lako riješiti da je nekima u interesu da uopšte prisustvuju derbiju ;)

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 23 okt 2010, 12:44

ovo nije provokacija niti ista tog karakterera, ali moje subjektivno misljenje derbija je slijedece: NAVIJACI, igraci lijepo vrijeme, rezultat(sad ne bitno za kog se navija), derbi ko derbi bez pripadnika jednih odnosno drugih navijackih skupina je bez veze , obicna utakmica , zato bih ja volio Hz da dodju i daju podrsku svojim momcima ! pa bez obzira pobjedili ili izgubili .3000 mjesta nije MALO

P.S. ova slika NIJE TACNA !!! gdje je tu dio do lokomotive , znate obiljezit sjever a do lokomotive

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 23 okt 2010, 12:47

UPS je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gledas li ti sliku uopste?

Ma jok, ne moras, samo se nastavi dalje provaljivati, zovi i ostale slobodno 8-)
gledam ja i fali dio slike na koju vas moze stati 2000 ,na grbavici vi ne mozete birati tribine na koje hocete i to sa komforom,3000vas je moglo doci i komotno gledati utakmicu a sto svi hocete na sjever a niko nece na istok to je vasa stvar

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Jadnimi, mire971, nedimmmm1337, PapakIzSa, skoJaa, Tarapi, Tracy3McGrady i 110 gostiju.