Gdin.Zijad Blekic je donio ovu odluku,a ti ako ti se nesvidja idi na sugavicu sam pa navijaj i gledajrumbalija je napisao/la:Ma za šta da se plati 3KM ,je li za gledanje na platnu tekme.Ma ne pada mi napamet.
E pa ko daje ovakve ideje,ne mogu da shvatim.Znaći ovdje nije cilj da se gleda tekma nego da se uzme lova.
Ja ću ići na grbavicu pa taman da niko od naših ne ode.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
-
- Kontakt:
SVAKA ČAST @rumbalija!Ovo je dokaz kako razmišlja pravi navijač Sarajeva!Vidi se da je čovjek pametan,pa je skontao sa koje strane pušu vjetrovi,"nečemo na Grbavicu (bojkot iz Boga pitaj čijih glava),ali zato čemo dati po tri KM,pa gledati tekmu na platnu"!rumbalija je napisao/la:Ma za šta da se plati 3KM ,je li za gledanje na platnu tekme.Ma ne pada mi napamet.
E pa ko daje ovakve ideje,ne mogu da shvatim.Znaći ovdje nije cilj da se gleda tekma nego da se uzme lova.
Svaki NORMALAN navijač Sarajeva,poput rumbalije,doči će na GRBAVICU i bodriti svoj klub!
p.s.Pitari,horde zla,NE NASJEDAJTE na takvu apsurdnu POLITIKU Vaše uprave!!!
Aleksandar hoces li ti reagovati ili sta?????????? sada pustas ove trolove da serendaju po temi......ili pocni brisati postove, ili pocni banovati.......
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Halo ljudi sta vam je .. pa zar je problem dati 3 KM koje idu za premije igraca ukoliko pobijede manjeg sarajevskog premjerligasa . Nema odlaska na Derby , SVI NA KOSEVO !
Gigant je napisao/la:Aleksandar hoces li ti reagovati ili sta?????????? sada pustas ove trolove da serendaju po temi......ili pocni brisati postove, ili pocni banovati.......
Šta je loše ovaj gore rekao,uozbilji se gigante 10-godišnjaku ...

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
A i ti malo je reci da smrdis na strumpfetu.....sta covjeku treba biti u glavi da se cijelo vrijeme skriva iza jedne navijacke skupine, a ustvari navija za anamone......ovo nije kriza identiteta, ovo je tezi slucajrumbalija je napisao/la:Ma za šta da se plati 3KM ,je li za gledanje na platnu tekme.Ma ne pada mi napamet.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
- Megamon
- Kontakt:
Dosta suplje,danas svi na trening podrzimo nase igrace.DAjmo im stimulans da nas obraduju u nedjelju.
Saraj'vo za tebe zivimo..
Saraj'vo za tebe zivimo..
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
Daj gigant-e,pusti NORMALNE ljude na miru!SVAKO ima pravo na svoje razmišljanje i na slobodu izbora!Tebi i tebi slični gigante NIKO ne valja,ako ne razmišlja kao ti,ili ti neki desotogodišnjak,pa makar navijali za isti klub.NESHVATLJIVO!Gigant je napisao/la:A i ti malo je reci da smrdis na strumpfetu.....sta covjeku treba biti u glavi da se cijelo vrijeme skriva iza jedne navijacke skupine, a ustvari navija za anamone......ovo nije kriza identiteta, ovo je tezi slucajrumbalija je napisao/la:Ma za šta da se plati 3KM ,je li za gledanje na platnu tekme.Ma ne pada mi napamet.
de ba baniraj one koji su pljuvali po mrtvim ljudimaaleksandar_veliki je napisao/la:Ajmo malo smiriti hormone. Internet huligani vozdrica, pronadjite neko drugo mjesto, ovdje ste nepozeljni. Nema vise upozorenja, samo diskusija o tekmi dolazi u obzir, bice banana. Pitar u dusi dovidjenja do daljnjeg. Manguppe mogao bi i ti malo do Banovica.
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN
valjda su postovi izbrisani ne mogu da ih nadjem a psovali su rahmetli ljude i pokojne
evo ova gore biljka iznad mene
evo ova gore biljka iznad mene
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN
navijaci sarajeva, odnosno dio njih, sistemaski nastavlja da unisti JEDINI BH DERBI. nedolaskom na grbavicu samo potvrdjujete ono sto radi vasa uprava i UNFKS. prije par godina ste htjeli na racun zeljinih navijaca da zaradite ogromne pare (20 maraka jug?! a sjever 3, iako ista tribina) i naravno niste uspjeli. tada nije bilo ni para ni bodova. onda prosli derbi rusite gradski stadion, gdje ste PODSTANAR, i tako onemogucujete igranje derbija pred publikom. sada necete doci na derbi jer dobijate "samo" trecinu sjeverne tribine (inace osim prva dva-tri drebija na grbavici, uvijek ste dobijali trecinu sjevera i niko se nije bunio, sto sada?!). NEK SE ZNA, VI STE KRIVI STO STE DOVELI DERBI U OVU SITUACIJU!!! VI!!! I NEK VAS SRAM I STID BUDE!!!
ps. ipak se nadam da ce sacica normalnih navijaca sarajeva ipak doci na grbavicu!!!

ps. ipak se nadam da ce sacica normalnih navijaca sarajeva ipak doci na grbavicu!!!

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Ne znam ja ko unistava derbi... Moze li 2000 ljudi stati u prostor koji je namjenjen za SAMO 600-700 ljudi?tm84 je napisao/la:navijaci sarajeva, odnosno dio njih, sistemaski nastavlja da unisti JEDINI BH DERBI. nedolaskom na grbavicu samo potvrdjujete ono sto radi vasa uprava i UNFKS. prije par godina ste htjeli na racun zeljinih navijaca da zaradite ogromne pare (20 maraka jug?! a sjever 3, iako ista tribina) i naravno niste uspjeli. tada nije bilo ni para ni bodova. onda prosli derbi rusite gradski stadion, gdje ste PODSTANAR, i tako onemogucujete igranje derbija pred publikom. sada necete doci na derbi jer dobijate "samo" trecinu sjeverne tribine (inace osim prva dva-tri drebija na grbavici, uvijek ste dobijali trecinu sjevera i niko se nije bunio, sto sada?!). NEK SE ZNA, VI STE KRIVI STO STE DOVELI DERBI U OVU SITUACIJU!!! VI!!! I NEK VAS SRAM I STID BUDE!!!![]()
Daj ukljuci mozak!
Neka nemoj tako.Nije u pitanju šaćica navijača.Ustvari nije ni bitno koliko je to navijača.Ali bitno je to da neću dozvoliti da meni neko kaže kako ne idemo na grbavicu.Radi čega,radi nečije promocije.tm84 je napisao/la:navijaci sarajeva, odnosno dio njih, sistemaski nastavlja da unisti JEDINI BH DERBI. nedolaskom na grbavicu samo potvrdjujete ono sto radi vasa uprava i UNFKS. prije par godina ste htjeli na racun zeljinih navijaca da zaradite ogromne pare (20 maraka jug?! a sjever 3, iako ista tribina) i naravno niste uspjeli. tada nije bilo ni para ni bodova. onda prosli derbi rusite gradski stadion, gdje ste PODSTANAR, i tako onemogucujete igranje derbija pred publikom. sada necete doci na derbi jer dobijate "samo" trecinu sjeverne tribine (inace osim prva dva-tri drebija na grbavici, uvijek ste dobijali trecinu sjevera i niko se nije bunio, sto sada?!). NEK SE ZNA, VI STE KRIVI STO STE DOVELI DERBI U OVU SITUACIJU!!! VI!!! I NEK VAS SRAM I STID BUDE!!!![]()
Hajde eto dali su nam mjesta koliko su dali.To je njihov problem.Da su dali više mjesta više bi i zaradili.
Ali ne trebamo mi vratiti istom mjerom na koševu.Svaki navijač plaća kartu i od toga se živi.To je biznis.Što više navijača više je i para.
Neka svako odlučuje u svoje ime ali ovo što će se organizovati na koševu za mene je u poluprivatnom aranžmanu.Gdje će otići te pare pitanje je ali neka svatko odluči za svoju lovu gdje će gledati
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
"Mi smo jučer imali sastanak sa čelnicima Želje dva sata. Ponudili smo sve moguće solucije, ali rješenja jednostavno nije bilo. Čak sam ja iznio prijedlog da mi platimo ponovno postavljanje zaštitne ograde, jer su je skinuli. I to su odbili. Potom sam rekao da ćemo unaprijed kupiti karte za dio sjeverne tribine koji pripada našim navijačima, ali opet nije išlo. Naposljetku, su rekli da je već postignut dogovor sa policijom. Mislim da su pojedinci iz Uprave Željezničara podlegli pritisku njihovih navijača koji žele da potpuno istisnu 'Horde zla' sa sjeverne tribine. Razloge vidim u fenomenalnom navijanju naših pristalica.“
Evo BLEK STENA je sve rekao i ovo je jedina istina htjeli vi to priznati ili ne

ja bih volio vidjeti navijace srajeva,jer bez njih nista nije isto.nije to to.ali pogledaj te vi koliko je ovaj nas narod glup.zadojenost i propaganda blekica,koji koristi grupu pojedinaca,da zaglupljuju ljude i pozivaju ih na neke stvari,koje samo pogorsavaju sveukupnu situaciju.rumbalija je napisao/la:Neka nemoj tako.Nije u pitanju šaćica navijača.Ustvari nije ni bitno koliko je to navijača.Ali bitno je to da neću dozvoliti da meni neko kaže kako ne idemo na grbavicu.Radi čega,radi nečije promocije.tm84 je napisao/la:navijaci sarajeva, odnosno dio njih, sistemaski nastavlja da unisti JEDINI BH DERBI. nedolaskom na grbavicu samo potvrdjujete ono sto radi vasa uprava i UNFKS. prije par godina ste htjeli na racun zeljinih navijaca da zaradite ogromne pare (20 maraka jug?! a sjever 3, iako ista tribina) i naravno niste uspjeli. tada nije bilo ni para ni bodova. onda prosli derbi rusite gradski stadion, gdje ste PODSTANAR, i tako onemogucujete igranje derbija pred publikom. sada necete doci na derbi jer dobijate "samo" trecinu sjeverne tribine (inace osim prva dva-tri drebija na grbavici, uvijek ste dobijali trecinu sjevera i niko se nije bunio, sto sada?!). NEK SE ZNA, VI STE KRIVI STO STE DOVELI DERBI U OVU SITUACIJU!!! VI!!! I NEK VAS SRAM I STID BUDE!!!![]()
Hajde eto dali su nam mjesta koliko su dali.To je njihov problem.Da su dali više mjesta više bi i zaradili.
Ali ne trebamo mi vratiti istom mjerom na koševu.Svaki navijač plaća kartu i od toga se živi.To je biznis.Što više navijača više je i para.
Neka svako odlučuje u svoje ime ali ovo što će se organizovati na koševu za mene je u poluprivatnom aranžmanu.Gdje će otići te pare pitanje je ali neka svatko odluči za svoju lovu gdje će gledati
poziva ih preko ovih pojedinih ,ne znam kako da ih nazovem,da dodju i daju 3 km na kosevu,uz obrazlozenje da to ide za igrace.prvo eto koliko je sposoban,kada tako hoce da plati igrace,preko vase grbace.dalje,pojedinci govore,da to treba tako da se radi,jer je to rekao blekic.a bilo ko da je rekao da bi on ipak volio gledati derbi,odmah nije navijac ,laze ,ima lazni profil.a siguran sam da vecina vas smatra to gluposcu,i smatra da ce igracima sarajeva biti teze bez vas,ali ne moze zbog sacice glupana da kaze sta misli,da ne ispadne kao sto je ovaj rumbalija.
pozivam ovog hairliju ja cu li legendo platit kartru,sjedi pored mene gledacemo tekmu zajedno,ja cu prvi stati u tvoju zastitu ,nek bilo ko od navijaca ti kaze nesto ruzno.ali nemas ti taj osjecaj .voljeti ,a ne mrziti.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Neki novi klinci unistise sve pred sobom, zadnjih par godina svaki drugi derbi je bojkot sto sa jedne strane sto sa druge... ne znam cemu to sve vodi ali nece na dobro izaci!
Ova nedelja je mogla biti bas kao onaj posljeratni derbi, prepun stadion ali... ode sve u sjenu!
Ova nedelja je mogla biti bas kao onaj posljeratni derbi, prepun stadion ali... ode sve u sjenu!
To je istina BLEKA STENE, tu istu istinu je mogao reći prije 7 dana kada se pripremala utakmica, međutim tada je šutio, istina su samo sitnosopstvenički interesi i nju će potvrditi VRIJEME, ali će tada biti kasno, a BLEK STENA daleko.BegAx je napisao/la:"Mi smo jučer imali sastanak sa čelnicima Želje dva sata. Ponudili smo sve moguće solucije, ali rješenja jednostavno nije bilo. Čak sam ja iznio prijedlog da mi platimo ponovno postavljanje zaštitne ograde, jer su je skinuli. I to su odbili. Potom sam rekao da ćemo unaprijed kupiti karte za dio sjeverne tribine koji pripada našim navijačima, ali opet nije išlo. Naposljetku, su rekli da je već postignut dogovor sa policijom. Mislim da su pojedinci iz Uprave Željezničara podlegli pritisku njihovih navijača koji žele da potpuno istisnu 'Horde zla' sa sjeverne tribine. Razloge vidim u fenomenalnom navijanju naših pristalica.“
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Colorado je napisao/la:Halo ljudi sta vam je .. pa zar je problem dati 3 KM koje idu za premije igraca ukoliko pobijede manjeg sarajevskog premjerligasa . Nema odlaska na Derby , SVI NA KOSEVO !
sa tvojom pricom ispade razlog bojkota je da bi uspjeli skupiti pare ukoliko vasi igraci pobjede da im date premije a kako bi im dali premije da dolazite na grbavicu...cudno zboris momce...

znaci placem
pa ne mogu da vjerujem u sta vi pitarcici vjerujete.....
dajete 3 KM da gledate na platnu tekmu a mrsko vam ici na grbavicu...kakvi ba uslovi i uprava zelje ovo se iz svemira vidi da je neko izrezirao da pokupi pare na vama......sad svi na kosevo nek vas bude makar 10000 eto nekom para
umjesto sto se bavite problemima zelje pogledajte malo ko vam predstavlja navijace i sta on hoce